Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, מכיוון שאין לי גישה לאוף אופיק אשמח אם יעבירו את הנושא לשם.

לפני כחודש זומנתי לראשונה למילואים שהם בשבוע הבא ואמרו שיצרו איתי קשר בנוגע לאן להגיע ומתי בדיוק ( המילואים מתפרסים לשלושה שבועות אך לא רצופים לפי הבנתי ).

ניסיתי להתקשר אל *6535 אך יש רק מענה אוטומטי אין שום בן אנוש שאני יכול לדבר איתי ולברר באמת מה הולך, לאן אני מגיע ומתי בדיוק ועם מי אני יוכל לדבר בכדי לדחות מעט את המילואים.

בנוסף יש לי חבר שגם כן קיבל מילואים בתאריכים הללו אך ביטלו לו את המילואים ( משובץ ביחידה אחרת משלי ).

אשמח אם מישהו יוכל להכווין אותי בעניין זה, יום טוב :)

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

על צו המילואים אמור להופיע טלפון של יחידת הקישור. לפעמים בהדפסה זה קצת מתפקשש ומוסתר על ידי הפורמט של הצו, תחפש טוב.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שכחתי לציין שההודעה למילואים קיבלתי טלפונית בלבד ללא שום מכתב וכשניסיתי לחזור למספר הזה לא הייתה לי שום אפשרות לחזור למספר הזה . לגבי קצין קישור אין לי את המספר זה פעם ראשונה שזומנתי למילואים. אנסה עכשיו ליצור קשר עם קצין העיר ואעדכן אותכם, תודה על התשובה המהירה

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

פורסם

היי,

ישנם חוקים מאוד ברורים בנוגע לצווי מילואים. אתה צריך לקבל התראה מראש לצו של מעל 3 ימים, אאל"ט חודש מראש.

אם לא קיבלת צו אתה בטוח באיזה תאריכים להתייצב? באיזו יחידה אתה יודע?

אמרת שמישהו קיבל ליחידה אחרת - אתה יודע באיזו יחידה? גדוד וכו?

אם כן זה יכול להוביל לקצין קישור.

עופר

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא קיבלת צו בדואר?

אתה בכלל יודע מי דיבר איתך בטלפון?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

2 אופציות:

1. ייתכן ועבדו עליך (חברים :p)

2. בקטעים האלו אני קבניסט, במקומך לא הייתי מחפש אף אחד לחזור אליו ולשאול מה קורה. הם יודעים היכן להשיג אותך אם יצטרכו אותך. שחק אותה ראש קטן כמו שהם אוהבים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)
2 אופציות:

2. בקטעים האלו אני קבניסט, במקומך לא הייתי מחפש אף אחד לחזור אליו ולשאול מה קורה. הם יודעים היכן להשיג אותך אם יצטרכו אותך. שחק אותה ראש קטן כמו שהם אוהבים.

איציק

את השיחה איפה אתה, הוא יקבל מהצבא בדיוק ביום המועד שהוא אמור להתייצב והוא לא יהיה מוכן לזה...

מזכיר את המשפט המפורסם:

כשאתה משתין על צה"ל - צה"ל נרטב.

כשצה"ל משתין עליך - אתה טובע.

עריכה אחרונה על ידי Badi_Mami
פורסם

היי חברים מצטער על העדכון המאוחר פשוט רק עכשיו סיימתי משמרת.

התקשרתי לקצין העיר ומשמה אחרי שעה וחצי של טלפונים הגעתי אל המ"פ שהסביר לי מה מו מי ואיך, ידעתי את התאריכים ואת היחידה בה אני נמצא פשוט לא פרסתי את זה על גבי האינטרנט.

לגבי ראש קטן, אותי לימדו תמיד תגדיל ותרחיב ראש ולא בשביל להרשים אחרים אך ורק בשביל ההרגשה העצמית שלך.

אני מודה לכל חברי הפורום שעזרו לי פה תמיד אני יכול לסמוך על החברים שפה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זו אחלה גישה אבל בחיים גם צריך לדעת מתי יוצא שכרך בהפסדך מהגדלת ראש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...