Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גילוי בעיות ברכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב. קניית רכב חדש בדרך כלל מעשה משמח, אך לפעמים יש בעיות. לצערי זה מה שקרה לי. קניתי רכב חדש וישר התחילו בעיות. בקבלת רכב היו בעיות עם אזעקה והתנעת רכב. אז השארנו רכב בקבלה ואספנו בעוד יומיים. אמרו שהחליפו אזעקה של קוברה, נכון לעכשיו הרכב מתניעה, אך אזעקה מאוד רגישה בכל מקרא. אחרי שלקחתי את הרכב גליתי אסימטרייה קלה בהתקנת מכסה מנוע - יכול להיות שזה בסטיות הנורמה, יכול להיות שלא? לא יודע.

נראה לי שאני בדרך ללקיחת רכב למכון בדיקה.

שאלה היא כך - האם מכונים רגילים - כמו למשל קומפיוטסט וכו' די אמינים, וירשמו באמת מה שיש או אין ברכב ולא יפחדו מהיבואן? כי זה לא בדיקת רכב רגילה לפני קנייה, או אולי יש פתרון אחר, זאת אומרת איפה ניתן לבדוק רכב חדש באופן אמין???

פורסם

מאזדה 2. השאלה אם יהיו מספיק הוגנים, שפתאום לא יגידו שזה רכב חדש ולא ירצו להסתבך עם דלק מוטורס.

פורסם

אני לקחתי רכב חדש 0 קמ' לבדיקה מייד אחרי הקניה. אין שום בעיה לעשות את זה.

מה שלא הבנתי במקרה שלך זה איך זה קשור לקוברה. מי שהתקין לך את ההזעקה זה לא היבואן ואם תהינה בעיות תפנה אליו.

פורסם

אל תדאג בקשר לבדיקה,בדרך כלל הם ירשמו יותר דברים כדי לבטח את עצמם.

אגב חש חוק שאוסר אזעקות,אולי אתה מתכוון לנעילה מרכזית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למה לקחת את הרכב החדש לבדיקה לפני קניה?

בו תיתן לי 500 ש"ח ואני אדפיס לך כאן במדפסת שלי במשרד דו"ח שלא שווה את הנייר עליו הוא כתוב. אני אפילו מוכן לשלוח לך אותו במייל, לחסוך לך זמן ודלק בנסיעה עד אלי.

מכון בדיקה לא יגיד לך כלום בכל מה שקשור לאזעקה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם (נערך)

נומד, כפי שרשמתי זה לא קשור רק לקוברה, אלא למכסה מנוע.יש מרווחים קצת חשודים ולא באותו גודל משתי הצדדים. בקבלה אמרו שזה בנורמה, אך לא יודע, אולי אני סתם משגע מוח לעצמי אחרי מקרה עם קוברה. אגב איפה עשית בדיקה? רשמו לך משהו חשוד או שהכל פיקס?

עריכה אחרונה על ידי xazar
פורסם (נערך)
נומד, כפי שרשמתי זה לא קשור רק לקוברה, אלא למכסה מנוע.יש מרווחים קצת חשודים ולא באותו גודל משתי הצדדים. בקבלה אמרו שזה בנורמה, אך לא יודע, אולי אני סתם משגע מוח לעצמי אחרי מקרה עם קוברה. אגב איפה עשית בדיקה? רשמו לך משהו חשוד או שהכל פיקס?

עשיתי את הבדיקה במכון "מעבדה לרכב" בחולון. בחרתי את המכון הזה רק מהסיבה שלאוויס מהם רכשתי את הרכב אין סניף המיועד למכירת רכבים בחולון.:wink:

ביקשתי לעשות את בדיקת שלדה ומרכב בלבד וזה עלה חצי מהבדיקה המלאה. לא רשמו כלום כלומר לא היו תיקוני פח וצבע שזה מה שעניין אותי בעצם.

ושוב אני קניתי מחברת ליסינג ב 0 קמ' לא מהיבואן ישירות שזה טיפה שונה. תחליט בעצמך אם כדאי לך או לא.

עריכה אחרונה על ידי נומד
  • תוכן חדש...