Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה כיף זה לקבל מתנת יומולדת שכזו ועוד מיבואן הרכב שלך, בחיים לא קיבלתי שירות כזה טוב.

פשוט תענוג,

תודה לעומר ולסמל"ת ולאבארט בפרט.

גאה להיות שייך.

IMG-20141120-WA0001.jpg

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

איזה צירוף מקרים, גם לי היה יום הולדת לפני כ-3 ימים וקיבלתי מיונדאי... כלום.

מחווה יפה, כל הכבוד באמת לסמלת!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יפה לראות כזה שירות,חוץ מאלפא/אברט עוד יבואנים נותנים כאלו מתנות?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה הקשר בין בקבוק יין לשרות טוב?

אני חבר בארגון תורמי הדם ואני יותר שמח בברכת "מזל טוב ליום הולדתך" שאני מקבל כל שנה ולפני מספר שנים כשהייתי מאושפז בבית חולים וניווצר ממני לתרום דם הם טלפנו כמה שבועות לאחר מכן כדי לשאול מה שלומי ואם הניתוח הצליח.

זה נקרא יחס מכיון שלא שלמתי להם עשרות אלפי שקלים כדי שיתעניינו בי.

פורסם

תגובות בנוסח "גם לי היה יום הולדת לפני חודש, למה הם לא שולחים למי שקנה פנדה\ג'ולייטה לפני שלוש שנים ?? :-(" בעוד 3..2..1..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

זה היה ליום הולדתי באם לא שמת לב, בכל אופן שנינו יודעים שהשירות לא מסתיים רק בזה ואתה יודע זאת היטב.

פורסם

עוד שניה מתחילים לצאת לקוחות מרוצים של צ'מפיון בקריאות "חחחחחח, ככה קונים אתכם? בקבוק יין?".

כמובן שהקארמה תתקן ובדיוק ילכו להם המצמדים של ה-DSG 7.

זה ממש מעגל החיים.

יופי של הרגשה שאבארת' נותנים ללקוחות, יש להם מחלקת שיווק פשוט תותחית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מה הקשר בין בקבוק יין לשרות טוב?

אני חבר בארגון תורמי הדם ואני יותר שמח בברכת "מזל טוב ליום הולדתך" שאני מקבל כל שנה ולפני מספר שנים כשהייתי מאושפז בבית חולים וניווצר ממני לתרום דם הם טלפנו כמה שבועות לאחר מכן כדי לשאול מה שלומי ואם הניתוח הצליח.

זה נקרא יחס מכיון שלא שלמתי להם עשרות אלפי שקלים כדי שיתעניינו בי.

קודם כל, רק בריאות.

דבר שני, מה הקשר?

ארגון תורמי הדם זה לא גוף מסחרי שיש לו לקוחות שצריך לשמר, אחרת הם יעברו לנותן שירות אחר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה בדיוק העניין, גוף שאין לו שום עניין בשימור לקוחות ובנוסף "החברות" בו לא עולה שקל שחוק, שומר איתי על קשר תמידי.

ופה ההתלהבות נשפכת מגוף שמתמחר רכב בצורה יקרה, אז יפה שנתן מתנה ששווה פחות ממאה ש"ח.

נ.ב

היה עבר שרשור על המתנות הנ"ל בעבר, אפשר בהחלט לאחד את השרשורים.

נ.ב.נ

עדיין לא הבנתי מה הקשר לשרות טוב. מתן מתנה לא מעיד על טיב השרות (שבהחלט יכול להיות שמקבלים אותו).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה מדבר על ארגון תורמים שאתה הוא הנכס שלו, בטח שישמרו איתך על קשר כדי שתמשיך לתרום.

ההשוואה הזאת לא במקום בגלל שהגופים שונים בתכלית השוני.

פורסם

פולאד, שמע... זה בדיוק זה... זה סימביוזה. אתה צריך לרענן את הדם שלך הם צריכים דם.

נורא פשוט.

סימביוזה יכולה להיות ++ + 0 0+ +- -+

ואם כבר לגבי שירות שאלת-

הייתי במוסך לטיפול-

קיבלתי מונית מהמוסך ובחזרה הצעת מחיר ועדכון שוטף

שטיפה חינם חיצונית+ פנימית לרכב, מחזיק מפתחות כובע והנחה על החלקים.

בשלב הזה אני אציין שאני כבר סיימתי את תקופת האחריות, וזה היה מחווה של המוסך המרכזי כלפי.

פורסם

לקסוס שלחו לאשתי איזה חתיכת גומי שרוף שאפשר לשים בתוכו מפתח 17 ועוד מברג.

יחד עם זה הגיע פתק שמסביר שזה תיק לטאבלט עשוי בעבודת יד מפנימיות רכב.

אני מבין שמישהו במחלקת יחסי הציבור שלהם יושב על תקציבים שמופנים לחברים, אבל עלבון כזה ועוד ממותג פרימיום לא ראיתי בחיי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מוכן לקבל בחינם את העלבון הצורם ולפטור אתכם מתחושת הבאסה :wink:

פורסם

^^ תשים מאות אלפי שקלים ונראה איך תרגיש אחר כך. עדיף אם לא היו מביאים כלום, כפי שנהוג בדלק מוטורס עם במוו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...