Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצבא שירתתי בתפקיד פיזי יחסית( חמש מטוסים) ועם הזמן התחילו להיות לי כאבים בכתף בעת עשיית תנועות מסויימות, שלא עברו. לאחר הרבה רופאים והמתנה, נשלחתי לבדיקת MRI שגילו אצלי קרעים קטנים באחד השרירים שם.

רופא היחידה המליץ לא לנתח אלא אם זה יהיה בילתי ניסבל, ושלחו אותי לפיזיוטרפיה שלא הועילה במיוחד.

לאחר השחרור כבר רציתי לפנות להתחלת ניתוח כי המצב שבו אני לא יכול לעשות כמעט שום שימוש המצריך כוח פיזי באחת הידיים, היה מציק מאוד.

בכול מקרה הצליחו לשכנע אותי לא לעשות את הניתוח כי ההחלמה ממנו ארוכה מאוד(3 חודשים שאפילו אי אפשר להשתמש ביד בשביל נהיגה) וכך גם אחוזי ההצלחה של הניתוח לא מזהירים במיוחד.

עד עכשיו אפילו לא חשבתי על להכנס לסיפור עם תביעת הצבא, אבל בעלי ניסיון(חבר של חבר, לא יותר) אמרו לי שדווקא יש לי סיכוי לא רע.

אז עכשיו, לאחר כול ההקדמה, האם יש לי בכלל סיכוי? למרות שעברו 6 שנים מאז השחרור?

התייעצתי עם עורך דין, הוא אמר שזה עדיין תקף כול עוד לא עברו 7 שנים(ברשת דווקא בכול מקום כתוב 3 שנים מרגע השחרור), אבל כול התחלת הפרוצדורה עולה 1000 שקל. אני נוטה להאמין לעורך דין, ולא ניראה לי שהוא יבזבז את הזמן שלו על סה"כ 1000 שקל.

אשמח אם תתרמו לי מהנסיון/ידע שלכם.

תודה.

פורסם

עו"ד טומשין בפרק המדע ברחובות

תותח על ו......לא לוקח ממך כסף רק אחוזים מהתיק

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אין לי עצה קונקרטית למצב שלך, אבל מנסיוני עם עורכי דין, כדאי להתייעץ עם שניים- שלושה, כדי לקבל פרספקטיבה רחבה יותר על הסיכוי שלך לנצח במשפט.

בהצלחה!

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לפני שאתה מתחיל איזושהי פרוצדורה רצוי שתבין מה אתה רוצה להשיג בתביעה שלך?

האם אתה רוצה לתבוע כדי לקבל פיצוי כספי?

האם אתה רוצה לתבוע כדי לקבל הכרה של משרד הביטחון בכך שהפציעה נגרמה כתוצאה משירותך הצבאי?

לפני 8 וחצי שנים עברתי תאונת דרכים קשה במסגרת פעילות מבצעית במהלך שירות מילואים, עמדו בפניי 2 אפשרויות:

1.לתבוע את הנהג שגרם לפציעתי בתביעה אזרחית בתיק שהיה צפוי לגרוף כ-250-300 אש"ח.

2.לתבוע את משרד הביטחון שיכיר בפציעתי.

מכיוון שפציעתי היתה די מורכבת וכללה בין היתר פציעת גב (זזה לי חולייה בעמוד השדרה) העדפתי לוותר על הפיתוי שבתביעה האזרחית ובחרתי לתבוע את משרד הביטחון.

היתרון בתביעה של משרד הבטחון היא שזו חתונה קטולית, וזה מקבל משנה תוקף בפציעות הקשורות לגב כיוון שעם השנים הפציעה יכולה להחמיר ואז אתה יכול לערער על קביעת משרד הבטחון לעניין חומרת הפציעה שלך ולטעון להחמרה ולקבל פיצויים או תגמולים במידת הצורך.

דבר נוסף שאתה צריך לדעת אם בכוונתך לתבוע פיצויים ממשרד הבטחון- בניגוד לתביעה אזרחית שבה אפשר להכניס לתביעה אלמנטים כמו עוגמת נפש, טראומה ועוד שלל אלמנטים מנפחי תביעה, כאשר אתה תובע את משרד הבטחון הדברים עובדים אחרת- יזמנו אותך לוועדה רפואית שתבחן אותך באמצעות ה"מחירון" שלהם- ספר עב כרס שבו מפורטות בערך כל הפציעות האפשריות כאשר לכל סוג פציעה יש "מחירון"- נניח ונפגעת בגב ועכשיו אתה יכול לכופף את הגב רק 80%- יש לזה "מחיר" ומרכיב נכות שונה מאדם שפציעה דומה הביאה לכך שיכול לכופף את הגב רק 40%.

כמו כן- בתביעה נגד משרד הבטחון אין למרכיבי עוגמת נפש, טראומה ושות' ביטוי בגובה הסכום שתקבל.

חוזר ואומר, בגלל שאתה אומר שהבעיה היא בכתפיים אני הייתי ממליץ לך לכוון להכרה של משרד הבטחון בפציעה שלך, יתכן שאותה הכרה לא תגובה בפיצוי כספי אבל אם חלילה תיהיה החמרה בפציעה יהיה לך למי לפנות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ולאחר ההסבר המלומד והנכון של edan82

ממליץ לך על משרד עו"ד גרינברג נפתלי מר"ג. תותח ברמות. מתעסק רק עם תביעות מול משהב"ט.

גילוי נאות: אין לי שום קשר אישי,משפחתי,חברי איתו. אלא רק ממליץ עליו מתוך ניסיון

1999-2001 - פורד אריקה 90'

2001-2008 - פולקסווגן פולו קלאסיק 00'

2008-2014 - יונדאי אקסנט - חדשה מהניילונים 08'

2014 - - שברולט קרוז - 11'

פורסם

היה לי ניסיון עם עו"ד גרינברג - גם אני שמעתי שהוא תותח על אבל הניסיון שלי איתו היה מר ביותר.

לקח כסף רב מאוד וחוץ מלשלוח מכתב לא עשה כלום.

חייב לציין שהתיק היה קשה מאוד.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

תודה רבה מאוד לעונים,

עו"ד טומשין בפרק המדע ברחובות

תותח על ו......לא לוקח ממך כסף רק אחוזים מהתיק

פניתי אליו, וקבענו פגישה.

נאלצתי לדחות את הפגישה מכיוון שלא היו לי את המסמכים הנדרשים. לא יודע אם זה העורך דין הספציפי, או עורך דין אחר מהחברה, אבל ניסו לשכנע אותי כן להפגש.

לאחר שסירבתי בגלל אותה סיבה , קיבלתי "טוב, ביי" וניתוק בפנים.

לא יודע אם הבנאדם פשוט פוץ, או שטובע בקייסים ככה שאין לו מה לבזבז אצלי, אבל בכול מקרה, לשם אני לא אתקשר יותר.

אבל תודה בכול מקרה.

פורסם

הוא טובע בתיקים ותובע

וכאמור אין לך מה להפסיד מפגישה איתו גם אם אין לך את כל המסמכים.

לפי הסיפור שלך הוא ינחה אותך לאיזה מסמכים הוא זקוק.

והחשוב ביותר הוא גם יחווה דעתו אם יש מקום לתביעה, כי הוא כאמור עובד רק על אחוזים מהתיק, ואם הוא לא רואה קייס הוא לא ייקח את התיק.

כך היה לפחות לפני מספר שנים ואין לי ממנו אחוזים רק נסיון טוב בתביעה נגד משרד הבטחון!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...