Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנט עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

-צפי של 60 ק"מ ליום כנראה שבערך חצי מהם בפקקים.

-אוטומט.

-לא ליסינג לשעבר.

-רצוי חסכוני בדלק אבל אין צורך להגיע לשיגעון, מן הסתם עדיפות לתחזוקה זולה ככל האפשר.

-אמינות אוכלת הכל(!), אפס זמן לשרוף על תיקונים ומוסכים בבוקר במקום לימודים או עבודה,

מוכן להתפשר על צריכת דלק ונוחות, אפילו לקנות רכב יותר גדול, העיקר לא לקנות מכונית שתעסיק אותי.

-עדיפות לרכבים שלא צריך לחפש בנרות, ראיתי הרבה תגובות בסגנון "תמצא אחת במצב טוב", מעדיף

להימנע ממצב שההיצע של הדגם די רע אבל יש נדירות שכן שמרו עליהן וצריך לתור את הארץ בכדי למצוא אותן.

כיוונים כלליים עד כה:

איביזה

פנדה

גטס

אלמרה

פונטו(לא התעכבתי עליה יותר מידי אך עושה רושם שהשם עולה הרבה בפוסטים מסוג זה)

תודה.

פורסם

הגטס באמת מאוד אמינה חפש ברמות איבזור gls/gli/glx.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הגטס באמת נראית אופציה טובה מאוד כרגע.

העניין היחיד הוא שברגע שמצמצמים לפי ק"מ שנתון והיסטוריה בליסינג לא נשארות הרבה יחידות.

מהסיבה הזו אשמח אם תוכלו לתת לי עוד כיוונים כללים לבדוק או סיבות לשקול או לפסול את

אחד מהרכבים האחרים אשר ציינתי.

פורסם

ליסינג מבחינתי הוא מצב שבו אין סיבה שלנהג יהיה אכפת מהאוטו במשך שלוש שנים בערך.

אני מודע לכך שיש המון רכבים שיוצאים מליסינג במצב מעולה אבל אני מעדיף להימנע מרכבים של ליסינג מהסיבה הזו.

• תוכן חדש...