Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שעון טורים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי שעון טורים שיפט לייט לאוטו- אחרי ביקור קצר אצל המתקין התברר לי שהוא לא תקין

איך אני יכול לבדוק שעון טורים על האוטו לפני שאני מגיע למתקין(פשוט יש מרחק מהחנות למתקין)

החנות כמובן לא עושה התקנות כאלה

מה שידוע לי שזה החוט השחור למינוס של המצבר/האדום לפלוס של המצבר/והירוק לתת נגיעות במינוס

אני צודק?

מגאן קופה 1.6

פורסם
קניתי שעון טורים שיפט לייט לאוטו- אחרי ביקור קצר אצל המתקין התברר לי שהוא לא תקין

איך אני יכול לבדוק שעון טורים על האוטו לפני שאני מגיע למתקין(פשוט יש מרחק מהחנות למתקין)

החנות כמובן לא עושה התקנות כאלה

מה שידוע לי שזה החוט השחור למינוס של המצבר/האדום לפלוס של המצבר/והירוק לתת נגיעות במינוס

אני צודק?

..לא!

אולי כבודו , יואיל להסביר לי, במחילה מכבודו, איך שעון טורים , יכול להראות סלד, בחבור למצבר בלבד, איך הוא יבול לקרוא סלד,באם הוא מחובר , ישירות למצבר, גם במנוע מכובה, הוא יתן לך קריאת סלד?!

לפני שאתה שורף את הפיאט ברבו, גש למתקין מקצועי, או קרא את הסבריו, ואת הזהרתו,

של רפי לין, בנושא, בשרשור קודם שפתחת!!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

התכוונתי לבדוק מתח אם זה לא היה ברור!

המתקין שבדק את השעון הראשון שהבאתי לו עשה מה שכתבתי בהודעה הקודמת

שנית כל צביקה ידידי תתחיל להרגיע את עצמך! עשית אותי טפט-שואלים קודם לפני שמביעים חוות דעת!

מגאן קופה 1.6

פורסם
התכוונתי לבדוק מתח אם זה לא היה ברור!

המתקין שבדק את השעון הראשון שהבאתי לו עשה מה שכתבתי בהודעה הקודמת

שנית כל צביקה ידידי תתחיל להרגיע את עצמך! עשית אותי טפט-שואלים קודם לפני שמביעים חוות דעת!

קובי ידידי קראתי בעיון, את שאלתך,כולל את היסטורית,

השאלות הקודמות שלך בנושא,ובכל זאת אני , תוהה על שאלתך, באם נגשת לדבריך , למתקין

מקצועי, מדוע אתה לא שואל אותו על בדיקת תקינות, ומדוע אתה לא נותן לו לקנות

את השעון טורים בעצמו, וגם להרכיבו, כדי שהאחריות על החלק, ועל העבודה, תחול עליו, והסרת כאב ראש מעצמך!

ואני לא עושה ממך טפט , וגם לא שטיח!!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...