Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי לכם,

שבוע שעבר התחדשתי בשואב אבק+קיטור של karcher 1902.

ברשותי סוזוקי בלנו 2002 (אני יד 4 מ 2008 ), עם ריפודים אורגינל אבל מזמן לא ניקו אותם (אם בכלל – מכה על המושב נוסע מעלה אבק – לכלוך מהם)

אני רוצה לנקות את הריפודים עם השואב אבק/קיטור הזה – קניתי גם מאריך חשמל של 50 מטר (ליתר בטחון) – חניה תת קרקעית משותפת.

מה ההמלצות? איך להתחיל? ראיתי ביוטוב סרטונים שעושים בכלל גם איזשהו קצף במכונות קיטור.

מה זה הקצף הזה? אני יכול לשים אותו במכונת קיטור?

גילוי נאות

ניסיתי להפעיל את הקיטור בבית על ספה לבנה, לא כל כך שינה את הצבע שלה מהאפור שקיבל עם הזמן מריר של תינוקות ( – לא כל כך עבד טוב, לטענת אשתי גם האפיר את המצב) – אולי גם פה אצטרך את עזרתכם בזיהוי הספה/ריפוד על מנת למצוא חומר מתאים לניקוי. (אשתי אוהבת את הצבע הנ"ל) עם שני תינוקות לא כל כך פרקטי ובכל זאת היא רוצה להשאיר לבן. לא הייתי רוצה להזמין מישהו חיצוני שינקה, רק אם אין ברירה.

עריכה אחרונה על ידי baface
פורסם

תנסה עם APC , תתחיל בדילול של 1:10 ומברשת עם סיבים רכים.

תשפריץ, תשפשף, אחר כך תעבור עם איזה סמרטוט, ואחרי זה את יכול לשאוב את הנוזלים שנשארו שם.

זה מנקה מצויין את מושבי הרכב, וגם על ספות ז'מס .

יש שרשור של איתמר בעמוד הזה או הקודם, על ספריי של קולון שעשה עבודה מעולה.

פורסם

מתנצל אם מציק אבל זה סדר הפעולות?

1. לשאוב בעוצמה הכי גבוהה מה שאפשר מהריפודים.

2. APC להשפריץ ולשפשף + סמרטוט.

3. לשאוב נוזלים שנותרו.

יש צורך בקיטור באיזשהו שלב?

4.זה משנה איזה ספה יש לי? אני לא יודע איזה סוג בד היא. גם איתה אותו סדר פעולות?

פורסם

סדר הפעולות נכון,

לגבי הקיטור אפעם לא התנסית איתו, אז אני לא יודע.

4. לא נראה לי שזה משנה, בשביל להיות בטוח תבדוק על פינה נסתרת.

ודילול גבוה של 1:10 במקרה הצורך של כתמים קשים תוריד את הדילול.

• 7 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...