Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ראשית, אני מקווה שהשאלה מתאימה לפורום הזה, במידה ולא, אני מתנצל.

אני מעוניין להתקין ברכב (יונדאי i10 מהצורה החדשה, אם זה משנה) דיבורית בלוטות' קבועה.

ביצעתי חיפוש וההמלצות שמצאתי ישנות למדי. האם bury 9040 עדיין מומלצת או שיש משהו יותר טוב במחיר דומה, נניח עד 500 ש"ח?

אני מעדיף לקנות את הדיבורית באזור חיפה במידת האפשר, כך שאשמח אם תוכלו גם להמליץ על מקום שמחזיק דיבוריות מהסוגים המומלצים.

אני מתכנן להתקין את הדיבורית בעצמי, כך שלא חייב להיות מדובר במקום שגם מבצע התקנות.

תודה רבה מראש!

"ai motoare capul doare"

פורסם

הבורי אחלה, מאוד אמינה ושומעים בה טוב.

יש גם דיבוריות שמתחברות ישירות למערכת השמע וגם מעבירות את השמע בA2DP ככה שאתה יכול לשמוע את השירים מהפלאפון במערכת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גם הBury 9040 וגם ה tk30 מאוד מומלצות לדעתי תבחר לפי תקציב ועם חשוב לך הזרמת מוזיקה (A2DP) שזה נתמך ע''י tk30.

לדעתי במידה ויש מגבר אפשר להתאים רמקול חיצוני שיעבוד כמו ב9040 bury.

פורסם (נערך)

כניסת AUX לדיבורית אכן קיימת, אבל הדיבורית עצמה צריכה להתחבר הרי בצורה כלשהי למערכת ברכב, הלא כן? או שהוא מתעלק על יציאות הרמקולים?

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

קודם כל זה לא קשור לפותח השירשור, המשתמש DA שאל איך אפשר לחבר במידה ויש מגבר.

לגבי איך זה מתחבר זה מתחבר דרך שקע ISO לרמקולים של הרכב שקע תקע (עם מתאם לסוג הרכב).

הבעיה זה כשיש מגבר מה עושים ועל זה השאלה.

פורסם

אני הבנתי את השאלה של DA.

אם הדיבורית אכן מתעלקת על חיבור הרמקולים, אז זו אכן בעיה, אלא אם כן המערכת מחוברת למגבר דרך מנחת או בחיבורי היי-לבל.

אם הדיבורית מתחברת לכניסת AUX אחורית (בדומה למתאמי Yatour/CD2AUX) אז זו לא בעיה (מעבר לענין התפעולי שדורש מהמערכת להיות במוד של AUX ולא ב-CD או רדיו.

פורסם

קודם כל, תודה לכל המגיבים.

איך אני יודע אם יש אפשרות לחבר את הדיבורית למערכת (בהנחה ואין לי מגבר)? צריך לקנות כבל יעודי לפי סוג הרכב או שאמור להיות חיבור סטנדרטי במערכת המקורית?

הייתי בטוח שהערכה מגיעה עם רמקול חיצוני. האם זה פשוט אלתור שמבצעים בארץ מתוך עצלנות?

"ai motoare capul doare"

פורסם

יש דיבוריות אם רמקול חיצוני ויש כאלה שמתחברות למערכת של הרכב,קיים קונקטור יעודי לחיבור דיבורית למערכת המקורית לפי סוג הרכב או ניתן לחתוך את החיווט המקורי ולהתחבר ,לא ממליץ את האופציה של החיתוך

פורסם (נערך)

למעשה רוב הדיבוריות הקבועות בעולם בשנים האחרונות מיועדות להתחבר למערכת המקורית ברכב. המוח של הדיבוריות יושב מבחינת חיווט בין הרדיו של הרכב לבין הרמקולים שלו ולמעשה ממתג את השיחה. בזמן שנכנסת שיחת טלפון - מופסק הצליל מהרדיו לרמקולים ברכב ובמקומו מעביר ה"מוח" את שיחת הטלפון לרמקול אחד או שניים ברכב.

האופציה השניה היא דיבוריות קבועות עם רמקול חיצוני. הם מגיעות עם כבל הזנה למתח וחוט לחבר למיוט של המערכת אם יש.

הסוג הזה פחות נפוץ בעולם. בארץ זו הייתה דרישה של חברות הסלולר שהתעקשו על דיבוריות בלוטות קבועות - עם רמקול חיצוני ולא חיבור למערכת באוטו (מתוך חשש לנזקים שיגרמו בהתקנות למערכות ברכבים).

הדיבוריות הקבועות שמתחברות למערכת הקול המקורית ברכב מגיעות עם מחברי שנקראים ISO. בדקתי לגבי יונדאי I10 החדשה - ולצערך - החיבור שם אינו ISO אלא חיבור מדגם חדש ייעודי ליונדאי ולכן על מנת לחבר דיבורית קבועה למערכת הקול ברכב תצטרך כבל מקורי כמו בתמונה (או לקנות דיבורית עם רמקול חיצוני או לתת למתקין לחתוך חוטים....מאוד לא מומלץ).

86394.jpg

עריכה: קבל קישור לדגם הכבל באי-ביי:

http://www.ebay.co.uk/itm/Autoleads-SOT-985-Kram-86394-Hyundai-Parrot-SOT-Lead-/221098537132

עריכה אחרונה על ידי דיטק
  • תוכן חדש...