Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי ממיר של עידן פלוס. הכל אחלה, חוץ מהעובדה שאני גר בקומה נמוכה ואין קליטה טובה של שידורים.

אז קניתי גם אנטנת יאגי פנימית של חברת יונדאי. תכלס, רק בגלל המותג קניתי אותה. לא עזר, לא קולטים טוב.

שמתי אותה על הגגון במרפסת. המצב השתפר, אבל עכשיו אני צריך כבל ארוך יותר מהממיר לאנטנה, מה שכמובן מוסיף ניחות ודופק את הקליטה.

בקיצור, אני צריך אנטנה עם שבח גבוה במיוחד. משהו שאפשר לקלוט איתו עידן פלוס גם מהירח.

איפה קונים דבר כזה באזור תל אביב? לא רוצה חנות אינטרנטית, רוצה לקפוץ מחר לחנות אמיתית, לשלם ולקחת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

3 חוטים. הוא דורש גם חשמל (נוסף על החיבור לאנטנה מצד אחד ולממיר מהצד השני) אבל זה מה שהיה לי זמין מיידית וזה עובד.

יש מצב שיש לי אחד ספייר אם אתה צריך ואתה באיזור רחובות או י-ם (אני צריך לבדוק ).

פורסם

מצטרף להמלצה על סיגמא.

קניתי אנטנה עבור רחוקת-משפחה וזה עובד נהדר.

יש להם 2 גדלים, במקרה שלה האנטנה הקטנה יותר הספיקה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אנטנת יאגי שממותגת SAKAL ברשת חנויות רדיו-אלקטריק

שים לב שהגרסה החדשה מגיעה עם כבל באורך 3מ' בזמן שמלאי ישן יהיה עם כבל קצר יותר

יש סניפים באלנבי בת"א, ברמת גן, בכפר סבא ובעיר שלא באמת קיימת

http://www.rde.co.il/items/164613-%D7%90%D7%A0%D7%98%D7%A0%D7%94-%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%AA-%D7%9C%D7%9E%D7%9E%D7%99%D7%A8-%D7%93%D7%99%D7%92%D7%99%D7%98%D7%9C%D7%99-HIGH-GAIN-EU-006-Sakal#techDetailsAName

2411x635221017172999058_M.jpg

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

פורסם

http://www.rde.co.il/items/164613-%D7%90%D7%A0%D7%98%D7%A0%D7%94-%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%AA-%D7%9C%D7%9E%D7%9E%D7%99%D7%A8-%D7%93%D7%99%D7%92%D7%99%D7%98%D7%9C%D7%99-HIGH-GAIN-EU-006-Sakal#techDetailsAName

[ATTACH=CONFIG]390498[/ATTACH]

זאת בדיוק אותה אנטנה כמו האנטנה של יונדאי שקניתי, שכאמור לא מספיק טובה.

בינתיים הספקתי לקפוץ לאנטנות רצון בתל אביב ולקנות אנטנה קצת יותר רצינית ו-7 מטר כבל RG6. עוד לא הספקתי להתקין אותה.

פורסם

[ATTACH=CONFIG]390498[/ATTACH]

זו לא אנטנה יאגי אמיתיית אלא קישקוש סיני.

איזה כייף לי :)

פורסם

מעדכן:

אתמול התקנתי את האנטנה שקניתי אצל "אנטנות רצון". עובד פיקס, הקליטה מעולה. אפילו לא הייתי צריך לשחק איתה בכיוונים, פשוט חיברתי וזהו.

האנטנה עלתה לי 120 ש"ח ושילמתי עוד 30 ש"ח על הכבל ומתאם.

אנטנת הצעצוע הישנה של יונדאי הועברה עוד באותו הערב לחבר שגר במקום קצת יותר גבוה, ושם היא קולטת קצת יותר טוב.

1.jpg

פורסם

זו אנטנת יאגי אמיתיית עם הגבר של לפחות 10DB.

אשמח אם תוכל לעדכן אותנו בעוד שבוע האם אתה סובל מהפרעות בקליטה או שיבושים של תמונה מפוקסלת במהלך שעות הערב.

איזה כייף לי :)

פורסם

גוועלד. את הצילום הזה צריך לשים בשרשור של בגירה והזוחלים. השכנים שלך עכשיו בטוחים שיש להם מרגל בבניין.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
זו אנטנת יאגי אמיתיית עם הגבר של לפחות 10DB.

אשמח אם תוכל לעדכן אותנו בעוד שבוע האם אתה סובל מהפרעות בקליטה או שיבושים של תמונה מפוקסלת במהלך שעות הערב.

מעדכן:

ב-99 אחוז מהזמן רואים מצוין. אחת לחצי שעה בערך יש איזה פריים ש"מתפקסל", בעיקר בשעות היום ולא בלילה. מה שכן, משום מה הווליום דרך העידן פלוס ממש נמוך ולפעמים אני צריך לפתוח את הרסיבר כדי להגביר את העוצמה. אולי זה סתם הממיר אקאיי שקניתי ואולי ככה זה בעידן פלוס, לא ברור.

• תוכן חדש...