Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

פורד מונדיאו 2005. מטופלת לפי הספר.

בימים האחרונים כשהתנעתי את הרכב, בהתחלה לא התניע, בנסיון השני , המחוגים רצו עד סוף השעון ואחרי כמה שניות חזרו למקום הרגיל.

אבל מחשב הדרך התאפס.

בסוף שבוע הייתי במוסך, בדקו את המצבר, הכל בסדר.

התופעה חוזרת על עצמה. מחוגים עד הסוף, ואיפוס מחשב דרך. אחרי זה הכל כרגיל, שום נורה לא נדלקת.

יואילו נא חכמי הפורום לומר לי מה לעשות.

תודה

פורסם

אם זה קורה רק בהתנעה ראשונה בבוקר או בהתנעה לאחר שהרכב חנה זמן ממושך, מהמר שזה בכל זאת מצבר לא תקין.

פורסם

אצלי קרה בדיוק אותו הדבר לפניי חודש, אבל לא הניע לי בכלל, רק המחוגים עד הסוף וחזרה, ומחשב דרך מתאפס.

אצלי הלך המצבר, לאחר שהוחלף לא היתה בעיה.

פורסם
קורה לא רק אחרי חנייה ארוכה.

בדקו טעינה של המצבר.

מצבר בן שנתיים בדיוק.

תודה

רוב בעלי המקצוע אינם יודעים לבדוק בצורה נכונה את תקינות המצבר לכן אינני סומך על תוצאות הבדיקה.

תחליף מצבר לשם בדיקה מרכב אחר.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה לכולם.

בבדיקה חוזרת במוסך התברר שאכן הבעיה במצבר.

במצבר הוחלף.

מקווה שהבעיה נפתרה.

• תוכן חדש...