Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול עליתי על מדרכה בקצב איטי. אחרי שעליתי הרגשתי משהו מוזר בקלאץ' והיה קצת ריח של משהו שרוף לאחר שיצאתי מהרכב.

היום אני מגלה שכל לחיצה קטנה (2 ס"מ בערך) על הדוושה כבר מנתקת את התיבה מהמנוע.

לפני הסיפור הזה הניתוק של המנוע מתיבת ההילוכים היה בערך ב2-3 ס"מ של הדוושה כאשר היא לחוצה.

כעקרון כאשר הדוושה לא לחוצה אין שום הבדל, האוטו נוסע כרגיל לחלוטין.

האם גרמתי נזק? האם דבר כזה מכוסה באחריות? (הרכב עם 12K בסה"כ, נמצא 14 חודשים על הכביש, עדיין לא היה בשום טיפול פרט לריקול קטן שלא קשור לנושא).

תודה.

פורסם

הסיכוי ששרפת קלאצ' מעלייה חד פעמית על מדרכה שואף ל 0. יכול להיות שקצת שחקת אותו ומכאן בא הריח השרוף, אבל צריך קצת יותר התעללות כדי לשלוח את הקלאצ' לעולם שכולו טוב.

ככלל - עדיף להימנע מעלייה על מדרכה, גם אם עושים את זה לאט.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ברור שמעליה אחת על המדרכה זה לא קרה, אבל אם אתה נוהג אופן קבוע להחזיק "חצי קלאץ" נגיד ברמזור, בזינוק בעליה, בתאוצות מהמקום, בהעלאת סל"ד וכו' אז אתה תגמור את הקלאץ' (כל קלאץ') מהר מאוד.

פורסם
אתמול עליתי על מדרכה בקצב איטי. אחרי שעליתי הרגשתי משהו מוזר בקלאץ' והיה קצת ריח של משהו שרוף לאחר שיצאתי מהרכב.

לפני הסיפור הזה הניתוק של המנוע מתיבת ההילוכים היה בערך ב2-3 ס"מ של הדוושה כאשר היא לחוצה.

האם גרמתי נזק? האם דבר כזה מכוסה באחריות? (הרכב עם 12K בסה"כ, נמצא 14 חודשים על הכביש, עדיין לא היה בשום טיפול פרט לריקול קטן שלא קשור לנושא).

תודה.

כמה לאט עשית את זה כי יכול להיות שפגמת בקלאטץ

פורסם

אני ממש לא מחזיק חצאי קלאץ'.

איך אתם מסבירים את זה שנגיעה קטנטנה כל כך בקלאץ' פתאום גורמת לניתוק? פעם הייתי צריך ללחוץ הרבה יותר.

פורסם

תודה.

אם הגלגלים החליקו בניסיון לעלות על המדרכה אז רוב הסיכויים שהריח הוא מהצמיגים ולא מהקלא'ץ.

איזה כייף לי :)

פורסם

אבל ההפרדה היא כעת יותר למעלה מה שאומר שהמצמד שחוק

לא בהכרח זה קרה רק בגלל עליה למדרכה ואולי השימוש בקלאטץ לא משהו אצלף והנקודה של העליה על המדרגה רק הייתה הקש

• תוכן חדש...