Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי רתכת אלקטרונית.

חשבתי לקנות את המסכה הזאת:

http://www.ebay.com/itm/171296983939?redirect=mobile

המחיר נורא זול. בארץ ה״חברות״ הכי פשוטות-יונדאי/wolf מתחילות מ 400₪

זאתי כמעט שליש מחיר.

המטרה שלי היא ללמוד לרתך. אני מנסה על כל מיני ברזלים.

כך שהשימוש הוא פעם ב...

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם (נערך)

לא יודע לגבי טיב המוצר, אבל אם בסוף תירצה ליקנות תידע שיש את המסכות האלה(צבעוניות של 42$) ב32$ עם קופון בבאנג-טוב.

לפי התגובות המוצר ממלא את תפקידו- אני אנסה לימצוא יותר מידע ברשת ואעדכן.

I purchased this helmet as a temporary back up. I must say, this helmet is above what I expected. Auto-darkening feature works perfectly which means your both hands are all available all the time. I love the fact that the sides cover the ears of the user. Many high dollar helmets don't have this. No more ear full of spark and slag! Very comfortable as well and clarity in neutral mode is comparable to a good pair of sunglasses.

וידאו שמצאתי בינתיים:

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

חפש בארץ מסיכת ריתוך של זיקה,בד"כ יש מבצעים (אצלנו לכל אחד הייתה כזו מעל שנה,0 תלונות)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

היתה לי זיקה. מתה אחרי שנה של שימוש רגוע. בערך אחת לשבועיים.

עכשיו יש ספידיגלס. הדגם הכי פשוט. עלה בערך 750. אין מה להשוות. נוחה והעיניים לא שורפות (יש לי עניים רגישות ובזיקה היו שורפות קצת אחרי עבודה אינטנסיבית)

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

hwgeek פרט בבקשה על הקופון.

אני לא מעוניין להשקיע סכום מטורף היות וזה סתם תחביב/רצון ללמוד.

העיקר שיעשה את העבודה ולא יזיק לעיניים.

כרגע יש לי מסכה פשוטה מאוד, שעלתה פחות מ 50 ש''ח.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם (נערך)

בבקשה, יש כאן כמה עיצובים לבחירה-לינק לקניה:

קופון: HOTEST

את הקופון מכניסים שאתה מוסיף את המוצר לסל ועובר לקופה-מצד ימין מתחת לדגל ישראל רשום לך Have a coupon code?

לחץ עליו ויפתח לך שדה להכנסת הקופון 5.5% הנחה.

האתר מקבל פייל ואמין.

בהצלחה :-).

עריכה: באיזה ריתוך אתה מעוניין? לפי מה שבחרת מאייבי הוא לא מתאים לאלקטרודה אלא לארגון.

Note : This welding helmet is single lens helmet, which is only suit for "argon arc welding",

if you are a user of Electrical Welding, we don't suggest to buy this. And we will create new SKU

for double lens protective Welding Helmet in the following weeks, thanks very much for your concern :)

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...