Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות רמקולים 6X9 של פיונר 600W

וסאב של פיונר 1200W

ורציתי לדעת איזה מגבר מתאים? כמה וואט צריך להיות במגבר כדי שהוא יחזיק את הרמקולים + סאב, בקשר לערוצים הבנתי צריך 4 , כל רמקול = ערוץ וסאב = 2 ערוצים?

ועוד שאלה,

רשום בסאב התנגדות - 4 אום ועוד בכמה סאבים ראיתי רשום ככה, מה זה אומר? איזה מגבר יתאים לו כדי שיחזיק גם את הרמקולים.

אני לא כל כך מבין בעניין הזה ואני אשמח לקבל קצת מידע בנושא :)

פורסם (נערך)

רמקולים - Pioneer TS-A6994S

סאב - Pioneer TS-WX303

אני מעדיף של פיונר מכיוון שלדעתי הם טובים - או שיש הצעות אחרות? יש תקציב.

בקשר למגבר תקציב עד 2000 שקל.

עריכה אחרונה על ידי DODO14A
פורסם

אני אישית לא אוהב את הצליל של פיונר, ובכלל אני מעדיף במה קדמית ולא אחורית. (הכוונה לקומפוננט מקדימה ולא רמקולים מאחורה).

אבל אם שמעת את הרמקולים והסאב הנ"ל,ואתה אוהב את הצליל שלהם. אפשר להתאים לך מגבר שירים לך את כל המערכת.

אתה רוצה רק חדש או שאפשר גם יד שניה?

פורסם

אני רוצה רק חדש, מגבר בשביל הרמקולים + סאב, אשמח לקבל הצעות למגבר מצוין שגם אם בעתיד אני אחליף סאב\רמקולים המגבר יתאים להכל.

פורסם

אני יכול להמליץ לך על כמה מגברים

לי יש מגבר 4 ערוצים של Hifonics מדגם BRE100.4

מגבר מעולה למחירו עם תמורה טובה לכסף (עולה בערך 1200 ש"ח)

יש את הJBL 1004 שכולם ממליצים עליו פה, שיכול בהחלט להתאים לך, במידה ותמצא אחד כזה.

במחיר קצת גבוה יותר יש לך את ה kicker kx650.4 (בזאפ עולה 1700 ש"ח)

• תוכן חדש...