Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, קניתי הונדה סייויק ידנית שנת 98. 125 כ"ס. לבנה. שמורה. ואני רוצה לשמור עליה ככה.

עם איזה חומר מומלץ לשטוף את הרכב. סבון רגיל. מים. חומר מיוחד?

קניתי ספריי לדש בורד בישביל לשמור שלא יהיה פיצוצים מהחום. עכשיו זה כמו חדש אני רוצה לשמר את זה ככה אז פעם בכמה זמן צריך להשתמש בזה?.

צמיגים- כל כמה זמן לנפח?

מערכת- יש למערכת ראש ישן יחסית רק דיסקים. איך אני עושה את זה שיהיה אפשר לחבר USB \AUX\DICOK \BLUETOOTH

ריפוד- אני רוצה לעשות ריפוד לרכב (הרכב לבן ) מחירים ואם עדיף לשים ריפוד עור. בד. דמוי עור? ומחירים.

סנרוף- האם כדאי לשים ולמה.

לא רוצה שיהיה לי כל מיני קילופי צבע וכאלה. איך משמרים ואם צריך לצבוע?

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

יש פה פורום דייטלינג,תכנס לשם ותיראה חומרים מומלצים.

איזה חומר קנית? יש זולים שלא בריאים.

צמיגים תבדוק אחת לשבוע.

תחליף למערכת אחרת.

לגבי הצבע,תיישם ווקס או אוטם צבע,זה מועיל אבל לא מבטיח שלא תהיה דהייה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קודם כל , תתחדש!

אני חולם על הרכב הזה, יפני לא עושה בעיות ותחזוקה יחסית זולה!

תהנה כל רגע !

בקשר לסנראוף , לא ממליץ לך לעשות מכיוון שאתה תתלהב מזה אולי חודש ותוציא את הראש כמה פעמיים ויעבור לך אבל הסכום של להתקין סנראוף באוטו יעלה לך שליש ממחיר הרכב .

פורסם
אז ככה, קניתי הונדה סייויק ידנית שנת 98. 125 כ"ס. לבנה. שמורה. ואני רוצה לשמור עליה ככה.

עם איזה חומר מומלץ לשטוף את הרכב. סבון רגיל. מים. חומר מיוחד? יש לך פורום דיטיילינג שבו יש שלל מדריכים. בקצרה, לא עם סבון כלים, לא מומלץ לעבור במנהרות שטיפה (שטיפה אוטומטית), תעיין בפורום.

קניתי ספריי לדש בורד בישביל לשמור שלא יהיה פיצוצים מהחום. עכשיו זה כמו חדש אני רוצה לשמר את זה ככה אז פעם בכמה זמן צריך להשתמש בזה? לא מומלץ להשתמש בספריי זול (ממליץ על ספריי של חברת STP)

צמיגים- כל כמה זמן לנפח? מומלץ באופן שבועי לבדוק צמיגים ושמן. במידה ואתה רואה שאתה צריך לנפח באופן תדיר, הצמיג שלך בלוי ויש להחליפו.

מערכת- יש למערכת ראש ישן יחסית רק דיסקים. איך אני עושה את זה שיהיה אפשר לחבר USB \AUX\DICOK \BLUETOOTH קונה מערכת חדשה.

ריפוד- אני רוצה לעשות ריפוד לרכב (הרכב לבן ) מחירים ואם עדיף לשים ריפוד עור. בד. דמוי עור? ומחירים. יש לך כיסויי עור של כל מיני חברות, קפוץ לחנות שמתעסקת בריפודים וקבל הצעת מחיר. כיסויי עור של הדר רוזן אם אני לא טועה מתחילות ב600 ש"ח, ריפודים פשוטים יותר מתחילים מ50 ש"ח

סנרוף- האם כדאי לשים ולמה. המחיר של סאנרוף (בהתקנה מקצועית) מתחיל ב7,000, שזה אני מעריך כמעט הערך של הרכב כולו..

לא רוצה שיהיה לי כל מיני קילופי צבע וכאלה. איך משמרים ואם צריך לצבוע? פורום דיטיילינג.

תודה רבה לעוזרים. בכיף :)

עוד טיפ, תזהר על הקונסולה הראשית (איפה שנמצא המזגן והמערכת על הדשבורד), הפלסטיק שלה עדין ובשביל תחליפי תצטרך לשלם הון באיביי.

בטיפולים אל תתקמצן על חלקים מקוריים.

• תוכן חדש...