Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כאשר אני מניע ונכנס כעבור 5 דק' לכביש מהיר, הרכב מריץ הילוכים, אך ההילוך הרביעי (שיוט) לא נכנס, רק כעבור רבע שעה, או לחלופין כאשר האטתי והעצתי -הילוך רביעי נכנס. גם לחיצה על ODO לא גורמת לשילוב ההילוך הרביעי.

מדובר ביונדאי אקסנט 2005, יד שנייה-פרטית, 105500 ק"מ.

אשמח לעזרתכם.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

אגיע אליך למכון מחר בבוקר ואשוב לעדכן כאן בפורום.

פורסם

ODO גם לא יכניס לך את הרכב להילוך רביעי. הODO מגביל את הרכב להילוך שלישי בלבד. ראשית, שים לב אם כאשר זה קורה נורת הODO אינה דולקת. אם אינה דולקת, אז שווה לגשת למוסך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

עדכון:

הייתי הבוקר במכון גירים של ספי ויניב. בהמלצת ספי, כרגע אין צורך לעשות דבר.

תודה רבה לכולם.

פורסם

כרגע הגיר מתפקד ובמצב הנוכחי אפשר להשאיר את הגיר במצבו-הגיר מעביר הילוכים ורק בהתחלה לוקח לו זמן להיכנס להילוך רביעי. לאחר מכן, הוא מעביר חלק להילוך רביעי.

פורסם

זה נשמע לי מעט תמוהה. לא שאני מטיל ספק באף מכונאי, אבל כשהייתי עולה עם יונדאי אקסנט ישנה לכביש מהיר מיד עם תחילת הנסיעה, תוך שנייה ההילוך הרביעי היה נכנס. מה קורה אם בא לך לנסוע 150, הרכב ייסע ב70,000000 סל"ד?

זה פשוט נשמע לי לא הגיוני, שרבע שעה לא נכנס לך הילוך רביעי. אשמח להסבר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

היי

אחד הדברים שכחתי לציין זה שלפני שנה היה לי גיר מחליק והגיר עבר החלפת שמן+ניקוי קרטר+החלפת פילטר גיר. ספי בדק שמן ובדיקת מחשב והכל הראה שהכול תקין. הבעיה מתרחשת רק בתחילת נסיעה והייתי אומר שלוקח כמה דק עד שהוא מעביר הילוך.

לכן, בהמלצתו ניתן להמשיך לנסוע במצב זה.

פורסם

גם לי העניין נשמע לא תקין במיוחד. מהיכירות אישית שלי עם האקסנטים והגטסים למיניהם הגיר אמור לתפקד הייטב החל מרגע ההנעה. אם המצב בעינך סביל המשך כך.

פורסם

לי זה נראה כבעיה בגיר שאינו מעביר להילוך רביעי מכיוון שהמחשב של התיבה מחזיק את התיבה בהילוך 3 (הילוך חירום) לפרק זמן מסויים בגלל תקלה מסויימת בגיר.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק10, לאחר שהרכב מגיע לטמפ עבודה ואני עוצר או כאשר האוטו כן נכנס להילוך 4 ואני עוצר ומתחיל שוב לנסוע הוא נכנס להילוך רביעי חלק....

פורסם

זה אכן נראה כמו תקלה, אבל מינורית.

אין בעיה לפתור אותה, אבל חשבון פשוט של עלות מול תועלת והכרח לתקינות מקסימלית גרם לנו להחליט שלא לעשות כלום.

• תוכן חדש...