Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה התקציב?

איזה סוג אוזניות? (בתוך האוזן, מעל, כפתור?)

אלחוטיות או לא?

אני אגב משתמש במקוריות של האייפון 5/5s (apple ear pods( והן ממש. חמדנות לטעמי ומבחינת נוחות החליפו לי סטים שעולים פי 3.

(עולות בארץ 180 ש״ח)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני הייתי הולך על אוזניות שמחזיקות את האוזן אם אתה על הצד כל היום, שלא ייפול.

מצטרף להמלצה על הEARPODS, אחלה אוזניות.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

כשחיפשתי אוזניות אחרי שנהרסו לי JBL220 (קניתי שיהיה לי לשמוע מוזיקה בנסיעות בצבא), חיפשתי כאלה שהייעוד שלהם נטו ספורט.

כאשר- אוזן בעיתית, שמיעה חדה (ואיתה הדרישה לאיכות גבוה כולל באס), רץ 10KM בין פעמיים לשלוש בשבוע, לפעמים עושה איתם גם אימוני כוח (כשאני עושה את זה במתקנים בגנים ציבוריים), ואסור שזה יזוז לי מהאוזן- אני מסוגל לקרוע אותן תוך כדי ריצה אם הן מעסיקות אותי מספיק פעם אחת.

נחשפתי לסדרה החדשה של פיליפס שמתעסקת בזה- אוזניות ייעודיות לספורט, נשטפות במים(!!), נוחות, גמישות ואיכות של פיליפס!

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-headphone&db585233=585291&db27645=1234213&keyword=SHQ

תקנה רק מהארץ (ההפרש מחירים לא שווה את ההמתנה ואת האחריות), קניתי מKSP (יש להם אחלה שירות ואחריות במידת הצורך), הלכתי על הדגם של SHQ3200, בגלל התקציב הדל שלי.

נחשפתי אליהן דרך הבלוג של שרון "כושר מתחיל כאן" בפייסבוק- בחורה אלופה שמתעסקת בספורט יומ-יום והיא פירסמה המלצה עליהן.

http://fsh.co.il/reviews13003/

אין טעם להמשיך את הדיון על האוזניות כי הן יעשו את העבודה הכי טובה בתקציב הכי טוב!

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אשתי לקחה את זה עוד צעד קדימה והלכה על bluetooth שיהיה לה הרבה יותר נוח ע״י צימצום הכבל שבכלל רץ לנייד והלכה על הJabra Sport Wireless+ bluetooth ויש לה רק דברים טובים להגיד - מחיר סביבות ה400 וקצת.

ד״א - אני מאוד ממליץ להימנע מIn Ear רגילות (שאוטמות את האוזן מבפנים) - בהליכה שומעים את ה״דפיקות״ של הצעדים. מבחינתי - זה מחרפן פשוט.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
כשחיפשתי אוזניות אחרי שנהרסו לי JBL220 (קניתי שיהיה לי לשמוע מוזיקה בנסיעות בצבא), חיפשתי כאלה שהייעוד שלהם נטו ספורט.

כאשר- אוזן בעיתית, שמיעה חדה (ואיתה הדרישה לאיכות גבוה כולל באס), רץ 10KM בין פעמיים לשלוש בשבוע, לפעמים עושה איתם גם אימוני כוח (כשאני עושה את זה במתקנים בגנים ציבוריים), ואסור שזה יזוז לי מהאוזן- אני מסוגל לקרוע אותן תוך כדי ריצה אם הן מעסיקות אותי מספיק פעם אחת.

נחשפתי לסדרה החדשה של פיליפס שמתעסקת בזה- אוזניות ייעודיות לספורט, נשטפות במים(!!), נוחות, גמישות ואיכות של פיליפס!

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-headphone&db585233=585291&db27645=1234213&keyword=SHQ

תקנה רק מהארץ (ההפרש מחירים לא שווה את ההמתנה ואת האחריות), קניתי מKSP (יש להם אחלה שירות ואחריות במידת הצורך), הלכתי על הדגם של SHQ3200, בגלל התקציב הדל שלי.

נחשפתי אליהן דרך הבלוג של שרון "כושר מתחיל כאן" בפייסבוק- בחורה אלופה שמתעסקת בספורט יומ-יום והיא פירסמה המלצה עליהן.

http://fsh.co.il/reviews13003/

אין טעם להמשיך את הדיון על האוזניות כי הן יעשו את העבודה הכי טובה בתקציב הכי טוב!

מה המחיר ששילמת עבור האוזניות ? בתכנון אני מתכוון להוציא סביב ה 200-300 ש"ח לאוזניות טובות

פורסם

135 שקל בKSP סניף פתח תקווה.

משתמש בהן כבר חודשיים ומבסוט עד השמיים, איכות מעולה ותמורה אדירה לכסף- הרבה הרבה מעל המצופה.

היום:

בעבר:

פורסם

אני משתמש באוזניות "ספורט" של פיליפס - מהסוג התלוי על "בננה". הזוג הנוכחי נקנה באיזה טיול באירופה תמורת 7 אירו, אזניות דומות נמכרות בארץ תמורת 70-100 ש"ח. איני זוכר את מספר הדגם.

אשתי משתמשת באזניות עורף - מה שמצליחה למצוא, כיון שדי קשה למצוא אותן, אבל זה מה שנוח לה.

שנינו משאירים את הטלפונים בחדר ההלבשה, מסתפקים בפס הקול של הטלויזיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שמתי לב שאין להם לחצנים כלשהם,איך אתה עונה לשיחה אם אתה בריצה?

תומר

בעקרון אני לא עונה. אבל אם וצריך לענות האייפון נמצא על הזרוע שלי כך שאין בעיה. גם המיקרופון נשמע טוב למרות התנועה (אני רץ בחוץ).

במקרים בהם אני רץ עם האייפון בתא היעודי שלו במכנס (NIKE) אז אני לא עונה- שיתפוצו.

היום:

בעבר:

פורסם

דרך אגב, אם אתה משתמש בהן לריצה אני חייב להגיד שלדעתי עדיף לתפוס איזה חבר או קבוצה ולרוץ איתם בחוץ (היום זה ממש לא בעיה למצוא מישהו לרוץ איתו) משתי סיבות:

הראשונה, לרכוש חברים - אתה מכיר אנשים (אם בקבוצה אז אנשים חדשים ואם חבר אז מתחזק הקשר).

השניה, שרצים הרבה פעמים עוזר מאוד לדבר (גם מבחינת נשימה וגם בגלל שאתה לא חושב על הריצה).

וסיבה נוספת שלא החשבתי כי זה סלקטבי לחלוטין, לי לא נוח לרוץ עם אוזניות, הייתי מנסה לרוץ עם אוזניות פשוטות לפני שאתה משקיע באוזניות יעודיות.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
דרך אגב, אם אתה משתמש בהן לריצה אני חייב להגיד שלדעתי עדיף לתפוס איזה חבר או קבוצה ולרוץ איתם בחוץ (היום זה ממש לא בעיה למצוא מישהו לרוץ איתו) משתי סיבות:

הראשונה, לרכוש חברים - אתה מכיר אנשים (אם בקבוצה אז אנשים חדשים ואם חבר אז מתחזק הקשר).

השניה, שרצים הרבה פעמים עוזר מאוד לדבר (גם מבחינת נשימה וגם בגלל שאתה לא חושב על הריצה).

וסיבה נוספת שלא החשבתי כי זה סלקטבי לחלוטין, לי לא נוח לרוץ עם אוזניות, הייתי מנסה לרוץ עם אוזניות פשוטות לפני שאתה משקיע באוזניות יעודיות.

אני מעדיף להתרכז בעצמי בריצה ופחות באנשים מסביב , אני רץ בחדר כושר אחריי אימון כוח והאוזניות ישמשו אותי גם לאימון כוח .

פורסם
איזה אוזניות כדאי לקנות ? משהו לא יקר מידי ובאיכות טובה , איביי או מהארץ ? ואם אפשר לינקים אודה לכם מראש :) .

משתמש באלה כבר הרבה זמן, עושות את העבודה.

http://www.ebay.com/itm/Athletic-Running-Sport-Adjustable-Ear-Clip-Earphone-Black-JVC-HAEB75B-iPhone-MP3-/191081431489?pt=US_Headphones&hash=item2c7d5741c1

• תוכן חדש...