Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיאגנוסטיקה- פיג'ו 307 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ברשותי 307 1.6 ידנית מודל 2008. כבר זמן רב הרכב מזייף מעט בסל"ד סרק. עברתי במוסך הקבוע בו אני מטפל וביקשתי להתחבר למחשב כדי לראות אם יש תקלות כלשהן. בנק התקלות היה ריק. מה שכן- עברנו על החיישנים בסל"ד סרק, אחד מהחיישנים (העונה לשם- o2 sensor 2, קיפץ לו כל הזמן בין הערכים 40-800 ללא סיבה נראית לעין בעוד o2 sensor 1 היה כמעט קבוע בסביבות 400. לפי מה שאני יודע אלו החיישנים שמורכבים לפני ואחרי הממיר הקטליטי. המוסכניק שלי טוען שזהו מצב תקין, יש דעות אחרות?

פורסם

תיקון טעות- סנסור 1 הוא זה שקיפץ בעוד השני היה יציב

פורסם

בכל מצב הוא מזייף אותו דבר. בבוקר, חם, קר, אחרי או לפני נסיעה.

כחלק מניסיון טיפול ניקיתי את המצערת (מעט), הוחלפו פלאגים (אקווים), ושמתי תוסף גולד לייבל במיכל.

• ספונסר פורום
פורסם

מצערת מלוכלכת, חיישן מאפ מלוכלך, או סליל הצתה, אלו לרוב הבעיות שגורמות לזיוף קבוע בכל קשת הטמפרטורות.

אורן

פורסם

אורן תודה על התגובה זה אני שהתקשרתי היום. רציתי לפרק את המצערת כדי לנקות אבל אין לי איפה לאפס אותה לאחר מכן. באיזה חומר ניתן לנקות את חיישן המאפ?

פורסם

בנוגע למצערת, עדיף לפרק ולנקות ולראות שהפרפר עובד בצורה חלקה (נפתח נסגר בלי לחץ מסביב). זו מצערת פלסטיק ויכולים להיות עיוותים. אחרי זה כדאי לאפס מחשב ולבצע לימוד מחדש.

בדגמים מעל 2006 המזרקים נוטים להסתם לעיתים מהר, חלק מזה גם בגלל שבחלק מהדגמים אין סנן דלק חוץ מזה הפנימי במשאבה. אם הזיוף נמדך, נקה מזרקים מחוץ לרכב עם שטיפה נגדית לכיוון זרימת הדלק.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק אם אינני טועה ברכבי המצערת מאלומיניום. חוץ מזה קיים פילטר דלק אצלי. נראה לי שאנקה את המצערת ואחפש איפה לאפס אחרי זה. האם לאחר הניקוי אוכל להגיע למוסך בנסיעה ושם לעשות את הלימוד?

פורסם

טרם נתקלתי בדגמים המתוחים של ה 307 עם מערכת של בוש ME7.4.5 עם מצערת אלומיניום, רק פלסטיק. אבל אם אצלך זה לא, אשמח ללמוד את הנושא.

בכל מקרה ניקיון, בדיקת הפרפר ואתחול מחשב זה מאסט. אפשר להגיע בנסיעה למוסך.

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...