Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

סוכן ביטוח יכול לסרב לבטח אותי במידה ואני לא מחדש גם את ביטוח הצד ג דרכו?

הסוכן דרש ממני יותר מכפול על ביטוח הצד ג אז ביצעתי את הביטוח דרך ביטוח ישיר ואני מעוניין לחדש את החובה דרך הסוכן

לטענתו הם לא מבטחים חובה בלבד

פורסם

מדוע שלא תעשה גם את ביטוח החובה בביטוח ישיר?

למעשה ויתרת על הטיפול של הסוכן בכך שלא ביצעת אצלו את ביטוח צד ג'.

בכל מקרה בצע השוואה של פרטי הפוליסות כדי לראות האם העלות המופחתת אינה מבטאת כיסוי מופחת.

פורסם

הפוליסות תואמות

הביטוח חובה בביטוח ישיר יקר פי שניים מכל ביטוח חובה בשוק

זה חוקי העיניין הזה?

פורסם

בכך שביטלת את הביטוח צד ג' אצל הסוכן שלך אתה צימצמת פלאים את הרווח שלו מהביטוח הכולל שלך. לא שווה את הטרחה לאותו הסוכן לבטח אותך רק בביטוח חובה כי הוא בקושי רואה מזה רווח.

זה ההסבר שקיבלת מסוכנת ביטוח שלי לפני זמן מה כאשר גם אני חשבתי לבטח רק בביטוח חובה את אחד הרכבים הקודמים שלי.

פורסם

אני מבין את זה שצימצמתי את הרווח שלו השאלה היא אם זה בכלל חוקי להפלות לקוחות ולבחור את מי הוא רוצה ואת מי לא..

זה כמו שתכנס לסופר ויגידו לך אם אתה לא קונה מעל 50 ש״ח אתה לא יכול לקנות

• תוכן חדש...