Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רכשתי יונדאי אי30 בתקופה האחרונה ואני רוצה לעשות ישור קו וצריך המלצה למוסך מתמחה ביונדאי והכי חשוב שיהיה אמין אמין ושוב אמין.

בנוסף רציתי לשאול על החלפת שמן גיר - הרכב עשה 130 אלף ואין לי מושג אם הוחלף גיר, והשאלה היא האם זה לא מסוכן להחליף עכשיו ולדפוק את הגיר? השמן לא אדום אלה חום אבל גם אין לו ריח של שרוף

תודה

פורסם

ארתור במידה והיית מציין מיקום גאוגרפי שלך זה היה יותר קל,

במידה ואתה גר באילת אז מוסך בצפת גם שיעשה טיפולים בחינם לא יעזור לך.

לגבי שמן גיר עושים לפי הוראות יצרן

אני לא חסיד גדול של החלפות שמן גיר, לא עשיתי לשום רכב שהיה ברשותי, וגם לא יעשה בעתיד.

פורסם

תודה אבל אני לא מחפש מוסך מורשה אלה מוסך רגיל אבל מומלץ ואמין.

לגבי השמן גיר, ההמלצה להחליף כל 100 אלף,השאלה אם זה לא מסוכן להחליף עכשיו שלא יעשה את ההפך

פורסם (נערך)

איזה שנה הרכב ?

עד 2009 כולל,שגרת הטיפולים היתה מחמירה ודרשה החלפת שמן גיר פעם ראשונה אחרי 3 שנים או 55,000 ק"מ ולאחר מכן כל שנתיים או 40,000 ק"מ.

חובה להשתמש בשמן גיר סינתטי SP-3 יונדאי או תואם שלו ולא בשום שמן אחר.

אם יש ספק,אפשר לבצע החלפה חלקית של השמן עכשיו ולנקות את הבורג המגנטי של אגן השמן של הגיר ועוד כמה חודשים לבצע החלפה חלקית נוספת.

אי החלפת השמן תקצר את חיי הגיר- הגירים ביונדאי בכלל הרבה יותר רגישים לתקלות כתוצאה מהזנחה בהשוואה לגירי המכוניות היפניות (לא הרובוטיים). כמו מאזדה 3/טויוטה לא רובוטית/הונדה.

אחרי שנת 2010 הקלו מעט בתנאי הטיפולים אבל לי נראה סביר יותר,שאחרי 100,000 אתה תשפץ גיר עוד הרבה לפני שתספיק להחליף שמן (ניסיון רע עם הגטס הקודמת שהיתה לי במשך 3 שנים ונמכרה רגע לפני נזק ענק. הטריגר היה,שחברת ההשכרה המהוללת שלחה את הרכב למוסך,שדחף לשם שמן גיר מינראלי שהרס את הגיר וכבר ב-70,000 ק"מ החלו דפיקות בגיר ובכמעט 100,000 נדרש שיפוץ/תיקון/החלפה).

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

העניין הוא שאין לי ספר טיפולים, הרכב נרכש מאדם פרטי שהרכב היה אצלו שנתיים ולפנח זה היה בליסינג. הוא בוודאות לא החליף ובחברת ליסינג אני בספק שעשו. הרכב שנת 2008 ועבר 133 אלף.

העניין השני הוא כשה נניח אני בפקק וגולש ב20 קמש ונותן גז אז הטורים עולים וההילוך משתלב אחרי שניה וכאילו מרגישים דחיפה קטנה. אני רק מפחד להחליף ואז שהגיר ידפק או משהו

פורסם

אם הגיר תקין סה"כ,החלפת שמן תעשה לו טוב.

אם הוא תקול- היא לא תעשה לו פלאים,אולי תמשוך עד הקץ עוד כמה אלפי/עשרות אלפי ק"מ.

זה לא מדע מדויק.

אם היר לא דופק בין ההילוכים/יש נזק רציני יותר,הייתי לוקח את הסיכון,מבצע החלפה חלקית ובודק מה קורה. (הנוזל המקורי של יונדאי עולה 90 ש"ח לליטר,אתה צריך 4 ליטר).

אם אתה מהמרכז,יש בחנות יונדאי שופ מחירים מיוחדים לחברי הפורום).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ארתור, לגביי השמן גיר, כמו שכתבו לך פה, יש אצלנו מחיר מיוחד לשמן גיר המקורי לחברי קארס פורום.

אם אתה מאיזור המרכז, יש ברחוב שלנו, רחוב תושיה, את מוסך רמי שירותי רכב.

רמי מתמחה רק ביונדאי והוא למעשה מוסך יונדאי לא מורשה של היבואן.

רמי שירותי רכב: 03-5614645.

דרך אגב, מישהו המליץ פה על מוסך מורשה רמות בבת-ים. עדכון: הוא סגר.

• תוכן חדש...