Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

מבקש את עזרתכם בבחירת רדיו דיסק וקומפוננט.

למעשה קניתי רכב חדש,ברכב הישן עדיין מותקנת בו המערכת שמופיעה בחתימה.חלק מהחלקים יעברו איתי לרכב החדש.

וכאמור יש לי אפשרות לקנות בניו יורק.

אז אשמח להמלצותכם.

1.המלצות לרדיו דיסק (עדיפות לאלפיין) באותה הרמה כמו שלי פלוס מינוס.

2.המלצה לקומפוננט 2 חלקים או לחלופין וופר שיעבוד עם הטוויטר שלי,ושיכנס לפולו 2003 ללא צורך בבניות מיוחדות.

הסט יישב על על הסלסטרה שלי.

3.המלצה לחנות טובה אמינה וזולה בניו יורק,ואם משהו יודע איך כל העניין של ה״יבוא״ מסתדר?

תודה!

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

פורסם

הקפצה.

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

פורסם

הקפצה.

פורסם

אולי בכל זאת משהו יכול לעזור?

פורסם

רדיו דיסק - משום מה, לאלפיין אין באמת מתחרה עדכני רציני כנגד המכשירים המוכרים יותר של המתחרות קלאריון ופיוניר.

בכל אופן, הקלאריון CZ702 והפיוניר 80PRS הן "ברירות המחדל" להמלצות. מכשירים מעולים, עם סאונד מצוין.

קומפוננט - קשה להמליץ בלי לדעת תקציב\אופי סאונד מועדף. בכל אופן, בניו יורק חנויות רבות מציעות האזנה לסטים על קיר הדגמה. זה יכול לתת לך איזו שהיא אינדיקציה לגבי אופי הצליל של סטים, ומשם זה יעזור לך להחליט.

הייבוא - לפני שלושה שבועות אח של חבר שלי הביא משם סט חדש Focal ps165, יחד עם שני אייפונים סגורים. לא עשו בעיות.

עם זאת, אני חושב שזה בעיקר עניין של מזל בדגימה האקראית, לכן שווה לבדוק את העלויות הכרוחות ב"ייבוא" המכשירים האלו ולעשות חושבים האם כדאי לנסות, גם אם תצטרך להוסיף מס.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם (נערך)

הייתי שמח להמלצה לסט 5.25 שיהיה לו סאונד אמיתי,לא מתכתי הכוונה.

שיהיה בעל יכולת עוצמה טובה תקציב באיביי לצורך העניין 1.5k

ולגבי ההד יונט,יש דגמים של אלפיין יותר זולים מה-9887 אבל שלא נופלים רחוק ממנו?

עריכה אחרונה על ידי adiel11

פורסם

הדגמים הבכירים של אלפיין כיום הHD149BT והHD148BT.

הם מתחרים של ה80PRS מבית פיוניר והCZ702 מבית קלאריון.

הם מכשירים מעולים כשלעצמם, עם כי אני לא יודע להשוות את איכות הסאונד לעומת ה9887, שנחשב לדגם המוצלח יותר של אלפיין עד היום.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

IDA-X305S CDA-137EBT

הדגמים האלו קרצו לי,איך הם ביחס למה שנאמר למעלה?

וקומפוננט 5.25 הייתי שמח להמלצות,עוצמתי ככל שאפשר סאונד אמיתי.

פורסם

דגמים טובים, אם כי החסרונות שלהם לעומת האחרים הוא חוסר בקרוסים אקטיביים כך שלא תוכל לעבוד איתו אקטיבית אלא עם מגבר בעל קרוסים אקטיביים, ויציאות הrca הן 4v לעומת 5 במתחרים. סה"כ, מכשירים טובים מאוד.

פורסם (נערך)

ה-305 הוא מכשיר ישן שנועד לחיבור התקנים ניידים ללא דיסק

ה-137EBT הוא הגירסא האוסטרלית של ה-137BTI

האמריקאי אמור להיות המכשיר המתקדם ביותר של אלפיין

ההבדל העיקרי בינו לבין ה-149 זה העובדה שהוא שולט פרוססור H100 או H800

אין לך צורך בכך ,ולכן האופציה העדיפה יותר היא ה-149 אישית הייתי הולך על CDE-147BT

שהוא כמעט אותו מכשיר כמו ה-149 רק עם שינויים מינורים במחיר נמוך משמעותית.

חשוב להוסיף שתדרי הרדיו במכשירים אמריקאים אינם זהים לאלו שבארץ.

בנוגע לסט קומפוננט ,בהתחשב ברכיבים שיש לך כעת הייתי קונה סט דווקא בארץ הייבירד אודיו קלארוס

נמכר היום בארץ ע"י היבואן ב-1500 שח זה מחיר יותר זול ממחירי חו"ל

הייתי גם בודק אופציה להכניס בדלת 6.5 אינצ ,ישנם דלתות עם 5.25 שניתן להכניס בהם 6.5 עם התאמות קלות.

עריכה אחרונה על ידי AUDIO KING
פורסם

תודה על התשובות.

ראשית לגבי ההד יוניט,תדרים אפשר לכייל לתדרים בארץ?

השינויים בין ה149 ל147 מורגשים באיכות הצליל?

לגבי הקומפוננט,אני מאוד שמח שהיה נכנס 6.5 בלי בניות ופרוייקטים גדולים.

בגדול חשבתי על האפשרות של הייבריד אודיו,ברשותי טוויטר ומיד שלהם פלוס הקרוסאובר המקורי.חשבתי לקנות את הוופר המתאים.

מי היבואן שלהם היום?אז שאני קניתי זה היה בחור בשם אליקו.

פורסם

גם היום מדובר על אותו אליקו. תתייעץ איתו, אין לי מושג אם הוא יוכל להביא לך רק וופר, אך אם כן, מה טוב.

פורסם

לא הצלחתי למצוא דרך להגיע לאליקו.

משהו יכול לעזור לי בדרך תקשורת איתו?

ותודה!!

פורסם

לא כל מכשיר ניתן לכייל

את ה-9887 למשל ניתן לכייל ע"י סידרה של לחיצות כפתורים

ולהעביר בין תדרים ארופאיים\ישראלים לבין תדרים אמריקאים.

כמובן שניתן לרכוש מכשיר שהוא בעל תדרים ישראליים FM Range: 87.5-108.0 MHz

אם אתה רוכש מחנויות באירופה או באוסטרליה למשל.

לדוגמא ניתן להשיג את ה- 137EBT באיביי אוסטרליה עם תדרים 87.5-108.0 במחיר טוב יחסית.

שלח לאליקו הודעה פרטית

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?11536-elik0

פורסם

שלי לא מכוייל,יש פה מדריך שאוכל לבצע זאת לבד?

באיביי USA המחירים זולים משמעותית מאוסטרליה.

שלחתי לו ממש תודה לכם!

• תוכן חדש...