Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה,המחיר יספיק,אם יש לך עוד לביטוח ודלק וטסטים אז אין בעיה,בהנחה ותקנה אקזמפלר שמור גם 2-4K ליישור קו יספיקו.

אבל ברגע שלא תהיה לך הכנסה, ויצוץ כמו שבכל רכב ישן צץ בעיה כלשהי,אתה תהיה בבעיה כספית,והבעיה יכולה להיות קטנה (תרמוסטט) ויכולה להיות גדולה(גיר,מנוע). אם אתה לא מתכוון לעבוד אז לא כדאי לך לקנות כעת רכב.

בנוגע לביטוח,אין שום דרך להוזיל את מחיר הרכישה אבל מסוכן טוב אפשר לקבל הצעה נמוכה בכ 400 שקלים מההצעות החברות הגדולות,ככה שאם תתאמץ אולי תמצא מישהו שיבטח ב 4800+-,לא חושב שתמצא בפחות.

Miata ND2

פורסם

תראה,המחיר יספיק,אם יש לך עוד לביטוח ודלק וטסטים אז אין בעיה,בהנחה ותקנה אקזמפלר שמור גם 2-4K ליישור קו יספיקו.

אבל ברגע שלא תהיה לך הכנסה, ויצוץ כמו שבכל רכב ישן צץ בעיה כלשהי,אתה תהיה בבעיה כספית,והבעיה יכולה להיות קטנה (תרמוסטט) ויכולה להיות גדולה(גיר,מנוע). אם אתה לא מתכוון לעבוד אז לא כדאי לך לקנות כעת רכב.

בנוגע לביטוח,אין שום דרך להוזיל את מחיר הרכישה אבל מסוכן טוב אפשר לקבל הצעה נמוכה בכ 400 שקלים מההצעות החברות הגדולות,ככה שאם תתאמץ אולי תמצא מישהו שיבטח ב 4800+-,לא חושב שתמצא בפחות.

קודם כל,אני מתנצל על הבורות,רק מה זה אקזמפל?

אני מאמין שכבר עוד כמה חודשים אתחיל לעבוד קבוע.

עכשיו השאלה היא אם אני ישים 7000 בשביל רכב+יישור קו וישאר לי 3000-4000 לבעיות אפשריות. אז זה בטח יספיק לא?

איזה פיאט שמורה ב6000,לא צפויה להיות עם תקלות מעל 4000 לא?

פורסם

אני מציע לכם להתקשר לחברות ביטוח לעשות סקר מחירים של ביטוח חובה וצד ג' למספר חברות (אין טעם לעשות מקיף לרכב בתקציב הזה).

לדעתי אתם תגלו שהביטוח לבד יקח לכם הרבה יותר מה4000 שקלים האופטימיים שכתבו כאן

לצורך העניין עשיתי איזה בירור שטחי עם הפרטים האישיים שלי (נהג ותיק מעל גיל 24 ומעל 3 שנים רישיון עם עבר ביטוחי נקי) וההצעה הכי זולה שיצאה לי הייתה 3700 שקלים לחובה וצד ג'. וגם תנאי הפוליסה היו די מעליבים. הפוליסה עם התנאים הסבירים יותר כבר הגיעה ל4100.

וצפו שלכם זה יהיה הרבה יותר יקר, נהגים צעירים בני 17 עם פחות משנה רישיון ללא עבר ביטוחי כלל.

אז לפני ההתלבטויות פה של האם כן/לא ואיזה, הייתי מציע לכם להרים טלפון ולקבל הצעות.

ותאמינו לי שזה רק לטובתכם.

בתור החברים היחידים עם רכב בגילכם אתם תהפכו לנהגי מוניות של כל החבורה ובגיל הזה אין מודעות כלכלית כך שאל תצפו לעזרה בדלק מהחברים או להשתתפות בקנס עם הרכב יגרר בזמן יציאה.

בנוגע לשאלה המשותפת שלכם- אם תהיו ילדים טובים ותלבשו חולצה מגוהצת ותעשו רושם טוב של בחורים אחראים על הנציג ביטוח הוא יזכה אתכם בחיוך ולא יוריד אפילו שקל.

למה?

כי אם הייתה אופציה כזו אז כל ילד בן 17 היה מזנק עליה. ומאחר ומחירי הביטוח לגילאים שלכם הם כאלה גבוהים מתוך ניסיון של חברות הביטוח עם נהגים בגיל הזה אז כנראה שחברות הביטוח היו מפסידות המון המון המון כסף. וזה בחיים לא קורה.

אני מציע- תחגגו על הרכב של ההורים.

אין רכב להורים?

לכו לעבוד ותחסכו כמה שיותר כסף וכשתגיעו לסכום רציני יותר אז תחזרו לחפש רכב משלכם (עדיין לא ממליץ, אך לגמרי מבין את הרצון)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אני מציע לכם להתקשר לחברות ביטוח לעשות סקר מחירים של ביטוח חובה וצד ג' למספר חברות (אין טעם לעשות מקיף לרכב בתקציב הזה).

לדעתי אתם תגלו שהביטוח לבד יקח לכם הרבה יותר מה4000 שקלים האופטימיים שכתבו כאן

לצורך העניין עשיתי איזה בירור שטחי עם הפרטים האישיים שלי (נהג ותיק מעל גיל 24 ומעל 3 שנים רישיון עם עבר ביטוחי נקי) וההצעה הכי זולה שיצאה לי הייתה 3700 שקלים לחובה וצד ג'. וגם תנאי הפוליסה היו די מעליבים. הפוליסה עם התנאים הסבירים יותר כבר הגיעה ל4100.

וצפו שלכם זה יהיה הרבה יותר יקר, נהגים צעירים בני 17 עם פחות משנה רישיון ללא עבר ביטוחי כלל.

אז לפני ההתלבטויות פה של האם כן/לא ואיזה, הייתי מציע לכם להרים טלפון ולקבל הצעות.

ותאמינו לי שזה רק לטובתכם.

בתור החברים היחידים עם רכב בגילכם אתם תהפכו לנהגי מוניות של כל החבורה ובגיל הזה אין מודעות כלכלית כך שאל תצפו לעזרה בדלק מהחברים או להשתתפות בקנס עם הרכב יגרר בזמן יציאה.

בנוגע לשאלה המשותפת שלכם- אם תהיו ילדים טובים ותלבשו חולצה מגוהצת ותעשו רושם טוב של בחורים אחראים על הנציג ביטוח הוא יזכה אתכם בחיוך ולא יוריד אפילו שקל.

למה?

כי אם הייתה אופציה כזו אז כל ילד בן 17 היה מזנק עליה. ומאחר ומחירי הביטוח לגילאים שלכם הם כאלה גבוהים מתוך ניסיון של חברות הביטוח עם נהגים בגיל הזה אז כנראה שחברות הביטוח היו מפסידות המון המון המון כסף. וזה בחיים לא קורה.

אני מציע- תחגגו על הרכב של ההורים.

אין רכב להורים?

לכו לעבוד ותחסכו כמה שיותר כסף וכשתגיעו לסכום רציני יותר אז תחזרו לחפש רכב משלכם (עדיין לא ממליץ, אך לגמרי מבין את הרצון)

תודה על התגובה המושקעת!

חשבתי שדווקא בביטוח אחסוך כמה אלפים,כי עם המקיף יעלה לי יותר לרכב של ההורים.

יש לנו רכב אחד,מכיוון שאת השני אנחנו לא היינו צריכים מאז שאמי חלתה בסרטן.

לכן יש להורים שלי כסף לעזור לי(סוזוקי סוויף שמכרנו ב55 שנה שעברה).

השאלה היא האם התקציב הנוכחי(7000 להכל +4000 בצד לתיקונים),כולל העזרה של ההורים(ביטוח ודלק) יספיק? כי הבנתי שזה דווקא כן יוכל להספיק.

אני צריך את הרכב. הנסיעות של שעה שעה וחצי ביום הורגות אותי.

אני מוציא לפחות 350-400 שקל בחודש ולא מעט זמן.

אני לא מאמין שיהפוך למונית או שאנהג מסוכן.

פורסם

*ביטוח ודלק לא נכללים ב10 :)

יש לי סה"כ להשקיע ברכב בחצי שנה הקרובה 10K . זה אומר הקנייה+בדיקה+תיקונים אפשריים=10K.

חשבתי לקנות רכב באזור ה6-5(פיאט פונטו, דייהסטו שרייד, זה היה הרעיונות שלי), ואז לקחת עוד 2 ליישור קו(צריך משהו כזה לא?) ולשמור 2-3 לתיקונים אפשריים.

נשמע לכם אפשרי?

פורסם

לא מציע לך לקנות רכב כל עוד אין לך הכנסה קבועה.

רכב זה דבר מאוד יקר. תוציא 7K על רכב + יישור קו.

מה יקרה אם אחרי חודש יהיה תיקון גדול? (ראש מנוע / גיר / תאונה חס וחלילה)

אין לך גב כלכלי חזק מספיק בשביל לתחזק רכב.

אתה רוצה לקנות רכב ישן, זה פוטנציאל אינסופי לתיקונים.

יישור קו לא מביא את הרכב למצב חדש, הוא מביא אותו למצב תקין יחסית.

3K בצד לא מספיק לבלת"מים של רכב ישן.

אני מבין שאתה מצפה לקבל פה את ה"כן" לקנייה הזו, אבל לפעמים צריך גם להיות מציאותי ולהבין שזה לא אפשרי.

רוצה רכב בכל זאת? תשיג לעצמך עבודה מינימלית כלשהי שתאפשר לך לשמור סכום מסויים כל חודש לטובת התחזוקה של הרכב, תראה שאתה יכול לשלב אותה בשגרת היום שלך וברגע שאתה רואה שאתה מצליח אז תרשה לעצמך לקנות אחד.

בהצלחה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תוכן חדש...