Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאחר התקנת morel coax 5*7 צריך שוב כיוונים

דור-ל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הפעם לא מהמונו בלוק אלא מהמגבר שמחוברים אליו הקומפוננטים,מדובר על רביעייה של מורלים,שהאחוריים הם 7*5,מצורפת תמונה. v6he.jpg בעיקרון אני לא מקבל את הצליל הדק והצליל עמום בלי אקו בכלל,הטכנאי מסתבר לא הכי מומחה בכיוונים אז פניתי אליכם,תודה!!

m7kj.jpg
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קשה לראות מה הולך בתמונה. לא איך הדברים מחוברים ולא הסוויצ'ים שם.

מעבר לזה, אמור לדעתי להיות בחלק העליון של המגבר אפשרויות כיוון נוספות (ע"פ הודעות אחרות שלך קרדינל שקר כלשהו).

איזה HU יש לך (דגם מדויק)? יכול להיות שחלק מהכיוונים דרושים גם משם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחוברים קומפוננטים עם טויטרים מקדימה,ומאחורה 5X7 coax,כולם של מורל 90 וואט rms,האם אני יכול "לשחק" בכיוונים של המגבר מבלי לחשוש חוץ מהgain שאני לא מתכנן לגעת בו כי אני מרוצה מהעוצמה אבל לא מהכיוון?

עריכה-זה המגבר

http://www.21.tv/ArutzV2Images/PICS_364X215/83293.jpg

cardinal v15

m7kj.jpg
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תנסה להעביר את מתג TREBLE EQ ל 0DB(שמאלה)

שאר הכיוונים נראים טוב.

ממש יעזור לדעת מה הדגם של יחידת הראש.

כשקניתי את המכשיר יד שנייה,נאמר לי שזה מכשיר מאוד חזק ואיכותי,

אני לא בטוח שזה הדגם אבל הם ניראים אותו הדבר מבחינה חיצונית

Pioneer DEHP7000BT

יש ים של כיוונים אני מכוון לפי מה שהאוזן שלי אוהבת לשמוע אין לי איזשהוא ידע מיוחד בכיוון ולכן רציתי לנסות לכוון דרך המגבר כי מהמערכת נסיתי כבר כיוונים

m7kj.jpg
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...