Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שקניתי מצלמה שניתן לשלוף אותה מהסטנד בצורה דיי קלה, עדיין עם כל הריטואל של להוציא את הפנל של הרדיו, לנתק את הנייד מהמטען וכו' וכו' יוצא שאני מתעצל ובפועל לא שם את המצלמה במקומה (היא נשארת בתא הכפפות). האם לדעתכם השארתה על החלון מזמינה פריצה או שזה אביזר לא אטראקטיבי לנרקומנים/ילדים ששוברים שמשה בשביל חצי שקל שנמצא עד הדשבורד?

פורסם

אצלי כבר יותר משנתיים ברכבים שונים המצלמה על השמשה, מוריד אותה רק מדי פעם כשבא לי להוריד למחשב תיעוד מענין.

לדעתי זאת לא פרצה שקוראת לגנב.

תיקים בניגוד לזה ואביזרים שנראים כמו ארנק אני נוהג להסתיר.

פורסם

לדעתי אין חוקים לדברים האלו, עניין של מזל, הרכב יכול להפרץ והמצלמה יכולה להגנב מתא הכפפות או שהיא על השמשה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

גם אני חששתי מזה ומצאתי פיתרון חלקי - אפשר להסוות אותה עם סוכך שמש שמסתיר אותה, אבל לא את הוואקום.

אבל גם את זה אני מתעצל לעשות לפעמים.

פורסם

לי פרצו וגנבו מצלמה כאשר הרכב חנה מתחת לבניין.

מאז ויתרתי על התענוג...

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

פורסם

היי אביב, להבנתי המצלמה עלולה להביא לפריצה ואולי מן הסוג הרשלני- נזק לרכב גדול מעלות המצלמה.

בוא נדבר בהסתברות:

רכשת את המצלמה כי פה ושם תהיה שימושית- הוצאת כסף.

התקנת ברכב כי פה ושם טוב שיהיה- התאמצת קצת.

פרק והחבא כי פה ושם גונבים- עוד מאמץ קטן.

פירוש רש"י לקוראים אחרים: פה ושם כתלות במקום ובזמן החנייה ניתן להשאיר, אך אם מוטרדים ניתן לפרק בכ"ז.

בית הלל כמוני טוענים: העולם יפה וצפוי, אין נהגים רשלניים, אין שוטרים שקרנים. לכן איני רוכש, מתקין ומסיר מצלמה.

בית שמאי טוענים: יש הפתעות לטוב ולרע, יש להיות מוכן ע"י רכישת מצלמה, התקנתה לתיעוד ארוע והסרתה למניעת ארוע[גנבה].

שתי הגישות הן עקביות. גישה של לרכוש, להתקין ולא להסיר אינה עקבית.

פורסם

יש מקומות שאסור להשאיר בהם חבילת מסטיקים גלויה באוטו אחרת תחזור אליו כשהוא בלי חלון.

הכל תלוי איפה אתה חונה.

זכור את כלל הברזל "כשיש ספק אין ספק"

אם אין לך חניה פרטית בבית אלא חניה משותפת- גם שם לא הייתי משאיר מצלמה ברכב.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

יש לי מצלמה זולה ולפרק אותה מהתושבת מאוד מסורבל. תלוייה אצלי כבר מעל שנה על השמשה, גם השמש לא הזיקה לה, בינתיים.

עניין של מזל אולי. אני גר בעיר בעיתית.

פורסם
יש לי מצלמה זולה ולפרק אותה מהתושבת מאוד מסורבל. תלוייה אצלי כבר מעל שנה על השמשה, גם השמש לא הזיקה לה, בינתיים.

עניין של מזל אולי. אני גר בעיר בעיתית.

קח בחשבון שהנזק במקרה של גניבה לא יהיה המצלמה הזולה אלא החלון של הרכב.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...