Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפסקה בקשר (זוגיות)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים, זקוק לעצתכם, הפעם לא בנושא מוטוריקה.

אני יוצא עם מישהי כבר שלושה חודשים. השקעתי בקשר המון והיא מאוד העריכה את זה.

אך יחד אם זאת ממש לא הייתי קרציה ונתתי לה המון ספייס.

לאחר חודש ומשהו של היכרות התאהבתי בה. אך היא בשלה..עדיין לא פיתחה שום רגש כלפיי

תמיד יצאנו והיא יזמה וגם אני פגישות ויציאות. היה ממש כייף ביחד. וממש ראיתי בה כבחורה להקמת משפחה.

השבוע עשינו שיחה יחד ודיברנו על הקשר. היא אומרת שהיא לא מרגישה כלום וזה מאוד מפריע לה.

ניסנו לדבר ולהבין...לא כ"כ הולך. היא אומרת שהתקשורת לא כמו שציפתה מקשר...האם זה קשור לרגש?!

עשינו המון שיחות ואנחנו מדברים המון על הכל. צוחקים ועושים חיים..מה הבעיה שלה?!

בכל אופן...השבוע היא הציעה שנעשה הפסקה של כמה ימים (4-5 ימים)

בשביל שנחשוב עם הקשר הזה מתאים לנו...(לי שאני לא מקבל חום ואהבה ממנה). ולה שעדיין אין לה רגשות.

חשוב לציין שאני אוהב אותה מאוד! אחרת מזמן הייתי שולח אותה לדרכה.

אשמח לקבל ייעוץ..האם לתת לה את הזמן שלה? או לגמור איתה וזהו?

חתימה עד שלוש שורות.

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז לתת לה עוד קצת זמן? ..עברו רק יומיים מאז.

או שלסיים עם זה כבר ללא המתנה?

חתימה עד שלוש שורות.

פורסם

מה שהיא אמרה

רק אל תגיע למצב הזה

We_were_on_a_break.gif

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מחזק את המחוזקים.

זה מההפסקות שהופכות לסיום.

טוב שכך, כי נשמע מהכתוב שזה היה נגמר בכל מקרה, ועדיף מוקדם מאשר מאוחר.

מתחדשת*

פורסם

תתנתק ממנה לכמה ימים האלו,

היא בסך הכל מחפשת את ה"משחק" של הקשר, כנראה שאין לה אותו יותר מידיי...

אם היא תתקשר תסנן בהתחלה ותחזור אליה לאחר שעה-שעתיים,

כמובן צא עם חברים בזמן הזה ותבלה, כדי שהיא תדע שאתה לא יושב עליה בבית ובוכה

יכול להיות שזה נראה/נשמע ילדותי אבל אלו נשים. אם אתה קשה להשגה זה הופך להיות אתגר בשבילן.

אם היא באמת רוצה אותך היא תחזור, אם לא אז זה כנראה לא זה

Confidence In Motion

פורסם

גם אני אומר תן לה את הזמן שלה.

אם היא תבין שהיא עושה טעות, הרווחת, אם היא מחליטה שזה לא זה גם הרווחת כי אתה לא בקשר מאולץ מבחינתה.

מקווה שיסתיים טוב בשבילך.

פורסם

אם הוחלט בסוף לסיים את הקשר אל תעשה את הטעות של לחשוב\לנסות\לרצות לחזור .. זאת רק אשליה וגם היא עוברת .

מאחל לך את הטוב ביותר

פורסם

אין דבר כזה הפסקה, כשמציעים הפסקה זה או להמשיך או לחתוך ואומרים את זה כאן בשבילך.

וגם כן מנסיון. דברים כאלה באמת יכולים להוביל ל FRIEND ZONE

לפעמים מגיעים למצב שהיא יכולה לקחת אותך כמובן מאליו, וכל פעם שהיא תרגיש מוזר היא תבקש הפסקה.

אם אין מנוס מזה פשוט תתרחק לכמה ימים טובים, טלפון אתה תקבל בסופו של דבר לטוב או לרע

Opel Adam S 2017

פורסם

היא רוצה הפסקה כדי לבדוק אם היא מתגעגעת אליך, לעורר את הרגש. חכה קצת, החיים עוד ארוכים. אם לדעתך שווה לחכות - תחכה. אף אחד אחר כאן לא אמור להחליט בשמך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש הבדל בין הפסקה לזוג שהם ביחד כבר שנתיים ואוהבים אחד את השניה ומשהו לא הולך (או לפחות כן היה שם רגש פעם ולאחד זה נעלם) לבין הפסקה לאחר תקופה כה קצרה כשבקושי יש רגשות ובקושי מכירים (לא משנה כמה דיברתם וכמה עשיתם).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נשים.. לך תבין.. מכרה סיפרה על ידיד שניסה מאד לצאת מה friendzone

אבל היא לא הרגישה שזה מתאים עד שהיא התחילה לצאת עם מישהו אחר ולא יכלה להפסיק לחשוב על ידיד שלה :loco:,

לבסוף היא יצאה עם הידיד מספר חודשים עד שזה נגמר.

• תוכן חדש...