Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזה משנה כמה זמן לקח לו לעלות על התקלה - על זה אתה לא צריך לשלם.

אתה צריך לשלם על זמן תיקון התקלה + עלות החלקים.

אתה לא צריך לממן מוסך בגלל שהוא לא יודע לעבוד.

למוסכניק מקצועי לוקח בין 5-10 דק' לאתר תקלה פשוטה.

ואני יגזים שאני יגיד שעה שלמה לתקלה מסובכת.

מעבר לזה - בעיה שלו , שיחזיק אנשים מקצועיים / שלא יקח עבודות .

בדיוק היה לי שיחה בשבוע שעבר עם עורכת דין על זה , בעל המוסך הוא לא שכיר , הוא מבצע עבודה.

הוא מוציא לך חשבונית - מעבר לזה - רווח והפסד בעיה שלו.

אם אתה קבעת עם שרברב לתיקון תקלת צנרת - 1000 שקל

מה זה מעניין אותך מה הוא עושה וכמה זמן זה לוקח לו (כל עוד זה לא חוזה עם זמן).

פורסם

משלמים על זמן אבחון וגם על זמן התיקון

אם לא מדובר בזמן אבחון משמעותי בדרך כלל מקזזים את זה ואם זו תקלה קשה מחייבים זמן עבודה והמחיר יכול להיות גמיש בהתאם ללקוח ואופי התקלה

פורסם
גם אני שמעתי טוב על המוסך הספציפי ,

תודה רבה לך, אתה עוזר לי להירגע... וגם אני ראיתי אצלם כמה דברים שמעידים על יושר, אבל אדע טוב יותר, ואעדכן, בעוד כמה ימים.

פורסם
מחיר גמיש בהתאם ללקוח?!

נשמע רע.

למה נשמע רע? יש תעריף מלא של אבחון לפי שעות עבודה בפועל וזה יהיה לדוגמא לסוחר רכב או מעכר שבא לתקן רכב מצ'וקמק אחרי שמוסכים כללים לא הצליחו תקלות בעקבות תאונה או התקנה שאז צד שלישי ישלם את החשבון ויש מחיר ללקוח הקבוע זה שעושה אצלך את כל התיקונים והטיפולים שיקבל הנחה משמעותית ולא רק באבחון

פורסם

באבחון של תקלות מסובכות אין שעתון של יצרן ואין כלום יש את הזמן שהשקעת לאיתור התקלה כפול שעת העבודה של המוסך לזה אולי יהיה הנחה

פורסם
באבחון של תקלות מסובכות אין שעתון של יצרן ואין כלום יש את הזמן שהשקעת לאיתור התקלה כפול שעת העבודה של המוסך לזה אולי יהיה הנחה

אני בעל מוסך וולוו בהולנד. נכון 3 שעות מחיר רגיל ולאחר מיכן שיחה עם בעל הרכב על מחיר העבודה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תשמע מנסיון עם המוסך הזה ועם ג'קי (בעל המוסך) הוא איש ישר ואמין ללא כל ספק.

לגבי מקצועיות לא הייתי ממליץ עליו,

אתה מחפש מקצועיות לך לרון!

:lol: פולקסווגן כי חיים רק פעם אחת :lol:
  • תוכן חדש...