Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלט נהג חדש

luba
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

יש ברשותי רשיון משנת 2011 ,מאז הוצאת הרשיון לא נהגתי.

לפני שבועיים קניתי רכב וברצוני לשאול האם אני יכולה לשים שלט "נהג חדש"?

יש דרך אולי לקבל אישור ממשרד רישוי על הארכה כי אני מרגישה שאני צריכה שפשוף למיומנויות הנהיגה שלי.

אשמח להיענותכם.

שבוע טוב.

פורסם
אהלן חברים,

יש ברשותי רשיון משנת 2011 ,מאז הוצאת הרשיון לא נהגתי.

לפני שבועיים קניתי רכב וברצוני לשאול האם אני יכולה לשים שלט "נהג חדש"?

יש דרך אולי לקבל אישור ממשרד רישוי על הארכה כי אני מרגישה שאני צריכה שפשוף למיומנויות הנהיגה שלי.

אשמח להיענותכם.

שבוע טוב.

שאלה מעניינת, אני מניח שכל מקרה לגופו ולכן רצוי לפנות למשרד הרישוי ולברר,

באופן כללי אסור מכיוון שאם כל אחד שרוצה יציב את השלט, השלט יאבד מערכו

ולא תהיה לו כל משמעות.

פורסם

תשימי שלט אם בא לך, בגדול לאף אחד לא אכפת ואם איש חוק יבוא אלייך בטענות תסבירי שזה של מישהו אשר נהג חדש ומשתמש ברכבך ופשוט שכחת להוריד אותו.

לדעתי אין שום שינוי אם את שמה שלט או לא כי לאנשים פשוט לא אכפת והם לא שמים בכלל לב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

^

מבחינה חוקית עקרונית, זה אכן המצב.

מבחינה מעשית לא שמעתי על אכיפה הפוכה בנושא, ואני חושב שזה רעיון יפה (אלא שבפועל לא כל כך מתייחסים לשלט הזה).

בכל מקרה, מומלץ להעזר בהתחלה בליווי (כמו לנהגים חדשים) או שיעורי ריענון.

פורסם

1. אכן יש קנס (של 100 ש"ח אם אני זוכר נכון) לנהג לא-חדש שנוהג עם שלט "נהג חדש".

זה לא ממש נאכף.

2. חוקי לחלוטין לכל נהג לנהוג עם שלט אחר, נניח "נהגת לא מנוסה, סבלנות..." :lol:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אין אכיפה בנושא, מה גם שאנשים לא בידיוק שמים על זה בכביש, עדיין יעקפו אותך בפראות,יצפצפו\יסנוורו עם אורות. חסר משמעות לדעתי, אנשים לא שמים על ה ל' שיש על הרכבים ללימוד נהיגה אז על נהג חדש?.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אני אישית מכיר אמא של חברה שלא הורידה את השלט כשנסעה וקיבלה קנס, חבל סתם.

תאמיני לי שבארץ השלט הזה לא יעזור לך בכלום, צפצפו לי כשהתחלף לכתום ברמזור עם השלט וגם בלעדיו, הפתרון הכי טוב הוא להתחיל לנסוע במקטעים קטנים ולאט לאט ככל שאת תופסת בטחון להגדיל את מרחק הנהיגה .

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

תודה רבה לכם על התגובות..

בגדול אני נוסעת טוב,לפעמים קצת איטי בסיבובים או לקראת כיכר אבל הקושי העיקרי זה בחניות ברוורס או ביציאה מחניה כשאני צריכה לתכנן את צורת הרוורס שלי,אשמח לשמוע טיפים בנידון..

פורסם

היי לובה,

אני קיבלתי טיפים לנסיעה ברוורס, חנייה ברוורס.

אשמח לשתף אותך.

כרגע, בשלבים הראשונים לפחות, להוריד את הווליום מהרדיו / מערכת בכדי להיות כמה שיותר בריכוז.

דבר כזה קטן יכול להסיח את הדעת מאוד. זה באמת חשוב.

לפתוח חלונות אם אפשר.

לפעמים אפשר לשמוע ילדים מרחוק, אופניים, רכבים מגיעים. זה עוזר, לפחות לי. אולי לא כל אחד יראה בזה תועלת.

לתכנן את הנסיעה לאחור מראש.

לדמיין בראש כבר מה אני עושה. לסמן לך סימנים, למשל קצה של מדרכה, אבן, שפת כביש, כל דבר שיכול לעזור לך.

לתכנן כשאני מגיעה אל אותו קצה, כשכבר לא רואים אותו במראה שלי, אני מסובבת את כל ההגה לאן שצריך.

אם את צריכה, לפחות בשלבים הראשונים, לצאת מדי פעם מהאוטו, לסרוק את השטח, לראות אם יש דברים שעלולים

להפריע לך על הכביש, שאולי לא תראי אותם במראות כי הם למטה מדי וכו'.

אני גם נהג חדש כמוך.

אבל לאט לאט אנחנו נלמד להסתדר.

יש אנשים טובים שישמחו גם לעזור לך אם תתקשי, אל תתביישי לבקש מאנשים עזרה כשאת עם הרכב.

אם אני הייתי רואה אותך והייתי יכול לעזור, בשמחה רבה. זה בסך הכל כמה שניות לעזור למישהי שצריכה עזרה.

דרך אגב, רק שתדעי, שיש היום מראות קטנות שאפשר להוסיף למראות של הרכב.

אני כמובן לא יודע כמה זה טוב, רק הכרתי את זה לאחרונה. אני מביא את זה שגם את תכירי -

1333637571-1.jpg

הכי חשוב - את הנסיעה לאחור לעשות כמה שיותר לאט, במהירות הכי איטית שאת יכולה.

זה אולי הטיפ הכי חשוב לדעתי. כי גם אם תעשי טעות, כל עוד זה נעשה במהירות איטית מאוד - הסיכוי שיקרה משהו

קטן יותר. לדעתי לפחות ממה שהסבירו לי.

פשוט לזכור, כמה שיותר לאט. הכי לאט שרק אפשר. בנסיעה לאחור אנחנו לא ממהרים לשום מקום.

זו גם פעולה לא טבעית עבורנו, לכן נעשה אותה כמה שיותר לאט ובזהירות מרבית.

בהצלחה לך!

פורסם

סופרמן - אני כל כך שמח שאתה כבר מרגיש בטוח להתחיל לעזור לאחרים - זה סימן טוב!

לפותחת השרשור, לדעתי סעי עם השלט עם בלי השלט - אף אחד מהנהגים בכביש לא שם לב לזה ולא מתייחס לזה.

אם זה נותן לך הרגשה טובה, סעי עם - זה לא נאכף ובמקסימום תגידי לשוטר שאת לא מרגישה בטוחה מספיק עדיין והחלטת להזהיר נהגים אחרים, אני לא מאמין שיהיה שוטר שיתן לך דוח במצב כזה.

כשהייתי נהג חדש קרה הרבה פעמים שההורים שלי נהגו עם השלט, אף פעם לא הייתה בעיה.

עצה קטנה - תסגלי לעצמך הרגל - כשלא בעקיפה ואין פקק - סעי בימין, אחד הדברים שהכי מחרפנים אותי זה אנשים שנתקעים על השמאל במהירות נמוכה וחוסמים.

פורסם

סופרמן - אני כל כך שמח שאתה כבר מרגיש בטוח להתחיל לעזור לאחרים - זה סימן טוב!

לפותחת השרשור, לדעתי סעי עם השלט עם בלי השלט - אף אחד מהנהגים בכביש לא שם לב לזה ולא מתייחס לזה.

אם זה נותן לך הרגשה טובה, סעי עם - זה לא נאכף ובמקסימום תגידי לשוטר שאת לא מרגישה בטוחה מספיק עדיין והחלטת להזהיר נהגים אחרים, אני לא מאמין שיהיה שוטר שיתן לך דוח במצב כזה.

כשהייתי נהג חדש קרה הרבה פעמים שההורים שלי נהגו עם השלט, אף פעם לא הייתה בעיה.

עצה קטנה - תסגלי לעצמך הרגל - כשלא בעקיפה ואין פקק - סעי בימין, אחד הדברים שהכי מחרפנים אותי זה אנשים שנתקעים על השמאל במהירות נמוכה וחוסמים.

פורסם

לכל הממליצים לנסיעה עם שלט נהג חדש - העונש הוא 250₪ בלי נקודות,

אף אחד לא מבטיח שהיא תיפול על שוטר נחמד שיוותר לה. איך אתם ממליצים לה לעבור על החוק?

• תוכן חדש...