Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי פורום שהתנסו בקניית אוטו חדש מהיבואן, אנא שתפו אותנו בטיפים...

תוספות אופציונליות: איזה כדאי ואיזה לא. כמה באמת עולים חיישני רוורס. האם כל חברת ביטוח דורשת איתוראן.

מימון: בנקאי? חברת מימון? כמה אחוז מעלות הרכב נתתם כמקדמה וכמה לקחתם באשראי?

מה עושים כשמקבלים את הרכב: מה רצוי לבדוק היטב ואיך.

ועוד...ועוד...

פורסם

את כל התוספות אתה יכול לקנות בהרבה יותר זול והרבה יותר איכותי, עם התקנה הרבה יותר טובה (שזה תאכלס הכי חשוב) במקומות אחרים. צריך קצת לחפש.

רק שתבין- לקחו לי קצת יותר מ-300 ש"ח על "ידיות ניקל". קיבלתי מדבקות פלסטיק בצבע כסוף שעולות 20$ באיביי. ולהדביק אותם אני יכול לבד. וזה אחרי ש"עשו לי מחיר".

אולי רק קודן שווה להתקין כי יביאו לך משהו שיושב יפה באחד ההכנות לכפתורים (תוודא את זה)

לבדוק שאין פגיעות בצבע כולל במשקופים, שהכול נפתח ונסגר כמו שצריך, שכל הכפתורים עובדים, שיש גלגל ספייר.

מימון: איפה שיציעו לך את הריבית הכי טובה. תראה אם יש לך הטבות כלשהן ממקום העבודה במועדון לקוחות כלשהו או משהו כזה.

מקדמה- בד"כ יש מינימום כלשהו. עדיף לתת כמה שיותר בתשלום הראשון כדי לשלם פחות על ריבית בהלוואה. זה תלוי ביכולת שלך

לא כל חברת ביטוח דורשת איתורן. אולי רק על דגמים יקרים מאוד.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

נכון שיש דברים ששווה לחפש ולהתקין בחוץ, אבל ישנם דברים שעדיף התקנה של היבואן אפילו שזה עולה יותר, כיוון שאז האחריות למוצר חלה על היבואן וכך גם אם נגרם נזק כלשהו לרכב בעת ההתקנה אז זה על היבואן.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

• תוכן חדש...