Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל המומחים והמייעצים.

אני בעלת פורד פוקוס שנת 2002, 216.000 ק"מ.

היום בבוקר הנעתי את הרכב והכל היה כשורה אך שהעברתי את ההילוך לרוורס, כלום לא קרה, לחצתי קלות על הגז והרכב החל לנוע.

ראיתי שנותרה שלולית ורדרדה די קטנה מהלילה והלכתי לבדוק מאיפה הנזילה.

משום מה השלולית הורודה מטפטפת מהרדיאטור (הכיצד?)

בדקתי שמן מנוע (יש) בדקתי שמן הילוכים-יבש כמו בחמסין.

ניסיתי לבדוק שוב את ההילוכים ושוב זה קרה, העברתי לדרייב, כלום הרכב עומד מונע, אבל רק עם לחיצה קלה על הגז זז...שוב פעם גם ברוורס.

מה לדעתכם הבעיה? האם אפשרי לנהוג עם הרכב למוסך הקרוב או להזמין גרר? אני דואגת שלא ילך גם המנוע...:shock:

אשמח לתשובות במהרה.

תודה מראש,

ברברית

פורסם

הנזילה שראית זה שמן הגיר. ככל הניראה כמו בלא מעט רכבים הרדיאטור משמש גם כקולר וצינורות הגיר עוברים דרכו ולכן ראית את הנזילה משם או שפשוט קיים קולר חיצוני שממוקם בצמוד לרדיאטור ואז הנזילה עלולה להיות ממנו. בכל מיקרה אל תעזי לנסוע כך את תגמרי את הגיר. הגיר מגיב כך בגלל חוסר בשמן.

פורסם
לא לנסוע עם הרכב זה נשמע כמו שמן גיר. תזמיני גרר ועל תסעי ככה!

היי,

תודה על התשובה העניינית.

אין לי אפשרות למלא שוב שמן גיר? (סליחה על הבורות אבל איך ואיפה ממלאים אותו:shock: )

ושאלת ה-64 מיליון - מה הנזק לכיס?

אני שוב מודה לך,

ברברית

פורסם
הנזילה שראית זה שמן הגיר. ככל הניראה כמו בלא מעט רכבים הרדיאטור משמש גם כקולר וצינורות הגיר עוברים דרכו ולכן ראית את הנזילה משם או שפשוט קיים קולר חיצוני שממוקם בצמוד לרדיאטור ואז הנזילה עלולה להיות ממנו. בכל מיקרה אל תעזי לנסוע כך את תגמרי את הגיר. הגיר מגיב כך בגלל חוסר בשמן.

היי,

תודה על התשובה וגם על זה שהחכמת אותי על הרדיאטור (כבר חששתי שהוא הלך לעולמו)

מה הנזק לדעתך?

תודה,

ברברית.

פורסם
היי,

תודה על התשובה וגם על זה שהחכמת אותי על הרדיאטור (כבר חששתי שהוא הלך לעולמו)

מה הנזק לדעתך?

תודה,

ברברית.

לאנ ידוע עדיין הנזק , אך הערכתי שהנזק לא רציני, אני מהמר על קרע בצינור לחץ בחיבור לרדיאטור , שבו עובר נוזל הדרואלי, שעקב הקרע בצינור, כל הנוזל ההדראולי בצבע אדום שקוף, התנקז לרצפה, והתרוקן מתיבת ההלוכים.

הפתרון החלפת צנרת חדשה, הוספת נוזל הדראולי ושעת עבודה, להערכתי הנזק לא אמור לעבור את ה500 ש"ח פלוס מע"מ.

כמו שציינו קודמי, אין לנסות לנוע עם הרכב,אלא רק ללהגיע למוסך בגרירה.

אנא חזרי לפורום, לעדכון בנושא.

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
לאנ ידוע עדיין הנזק , אך הערכתי שהנזק לא רציני, אני מהמר על קרע בצינור לחץ בחיבור לרדיאטור , שבו עובר נוזל הדרואלי, שעקב הקרע בצינור, כל הנוזל ההדראולי בצבע אדום שקוף, התנקז לרצפה, והתרוקן מתיבת ההלוכים.

הפתרון החלפת צנרת חדשה, הוספת נוזל הדראולי ושעת עבודה, להערכתי הנזק לא אמור לעבור את ה500 ש"ח פלוס מע"מ.

בהצלחה

צביקה

+1 אני גם חושב שזה לא יעבור את 500 ש"ח. אפשר למלא שמן לבד אבל אי אפשר לדעת עד איזה מרחק הוא יחזיק.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בהצלחה

צביקה

מצטערת על העדכון המאוחר.

לאחר גרירה למוסך (זה היה כל כך עצוב לראות אותה עולה עם עזרה :-( ) פסק הדין היה:

קולר שמן גיר שברח מהגשר, שבר צינור וכל השמן התפזר לו ברחבי הארץ.

הוחלף קולר וחוזק היטב,

חלפים + שמן + עבודה = 540 ש"ח + מע"מ.

• תוכן חדש...