Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אתמול עליתי על אוטובוס אגד מצומת מגידו לתחנה מרכזית עפולה.

בת.מ ירדתי מהאוטובוס מהדלת האחורית. תוך כדי, הנהג פתח את דלת תא המטען וזרוע שמאל שלי נתקע בזווית העליונה של הדלת.

נגרם חתך עמוק באורך של כ 5 ס"מ.

פניתי מיד לנהג על מנת לבקש ערכת עזרה ראשונה והוא ציין שאין לו באוטובוס. פנינו ביחד למשרד של הסדרן ושם גם הערכה לא הייתה זמינה.

במשרד הסדרן לא כ"כ טרחו לעזור ונהג האוטובוס אמר לי שאעשה מה שאני רואה לנכון. קיבלתי ממנו את הפרטים שלו, שם מלא ומספר אישי שלו.

אחר כך התפניתי עצמאית לקופת חולים באזור ושם עשו לי 3 תפרים ביד. בטופס של קופ"ח נרשם שזה כתוצאה מפגיעת אוטובוס.

היום בבוקר ניגשתי לתחנת המשטרה בשפרעם על מנת להגיש תלונה ושם אמרו לו שצריך לפנות לאגד לקבל מהם טופס תאונה עם מספר אוטובוס ופרטים של הנהג.

שלחתי הודעה באתר של האגד אחרי שחזרתי מהמשטרה. הפנו אותי למחלקת תביעות של החברה.

נהג האוטובוס קיבל את הפרטים שלי מהתלונה והתקשר אליי על מנת לשאול לשלומי ולבדוק מה אני הולך. הסברתי לו שאני הולך להגיש תלונה במשטרה אבל אני אחכה קודם שידברו איתי מאגד.

מה לעשות מפה והלאה ? . אני צריך לשלוח לאגד כל מסמך רלוונטי לאירוע. יש לי האישורים הרפואיים אבל לצערי איבדתי את כרטיס הנסיעה אך יש לי את הפרטים המלאים של הנהג כולל הודאה שלו מוקלטת.

שונא גזענים !.

פורסם

מישהו ?.

פניות ציבור של אגד הפנו אותי למחלקת ביטוח שלהם על מנת להגיש להם כל מסמך רלוונטי למקרה.

ניסיתי לתפוס אותם כל היום בטלפון אך ללא הצלחה.

עדיף לחכות לסוף הטיפול הרפואי והוצאת התפרים ולשלוח את כל הניירות בבת אחת ?.

שונא גזענים !.

פורסם
מישהו ?.

פניות ציבור של אגד הפנו אותי למחלקת ביטוח שלהם על מנת להגיש להם כל מסמך רלוונטי למקרה.

ניסיתי לתפוס אותם כל היום בטלפון אך ללא הצלחה.

לאיזה מספר אתה מנסה לחייג? אולי מספר הטלפון שאתה מחייג אליו שגוי?

ארז רונן

פורסם

זה המספר שכתוב באתר של אגד -

"נפגעי גוף באוטובוס 03-9142475 03-9141999 ימים א,ב,ד,ה: 8:30 - 15:00 ".

גם אני לא רואה מה הטעם בהגשת תלונה במשטרה.

so far so good so what

פורסם
זה המספר שכתוב באתר של אגד -

"נפגעי גוף באוטובוס 03-9142475 03-9141999 ימים א,ב,ד,ה: 8:30 - 15:00 ".

גם אני לא רואה מה הטעם בהגשת תלונה במשטרה.

9141999 זה הפקס. המספר השני נכון ואפילו יש מי שעונה כשהטלפון מצלצל...

תתקשר, תספר את הסיפור שלך ותפעל לפי ההנחיות שהפקידה תנחה אותך.

ארז רונן

פורסם

החל מרגע זה אתה צריך להפסיק את החגיגה התקשורתית הזו ולפנות לעו"ד שיטפל בך מול אגד/חברת הביטוח וכד'.

מנסיון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

סוף סוף ענו היום, ביקשו לשלוח מסמכים רלוונטיים לאירוע על מנת שיתחילו את הטיפול במקרה.

מסמכים נשלחו, בביטוח אישור שקיבלו.

המשך הטיפול נמסר לעו"ד אחרי הצהריים.

תודה לעוזרים.

שונא גזענים !.

פורסם

לא הבנתי מה מהות התביעה.

הרי הפציעה גם אם כואבת אינה חמורה, וגם לא תגרום לנכות עתידית.

על בסיס מה הוא רוצה לתבוע?

האם התובע רוצה לנצל את הסיטואציה ולהרוויח כמה שקלים על חשבון אגד?

פורסם
אדוני, רופא ?

פציעה שמסתיימת ב-3 תפרים אינה חמורה. הכותב לא ציין שהוא סובל משבר או שגובס. הוא לא אושפז והוא לא ציין שיש לו מגבלה משמעותית כתוצאה מהפגיעה (או שקיבל ימי מחלה או שהפציעה מפריעה לו להתפרנס).

אני פשוט לא מבין את הגישה הזו ה"ישראלית" הזו של לעשות רווח על חשבון חברת הביטוח רק כי אפשר.

האם באותה מידה פותח השרשור היה תובע אדם פרטי, שהיה נניח פוצע אותו שלא בכוונה במהלך משחק כדורסל במגרש שכונתי?

פורסם

אז כן, קיבלתי 10 ימי מחלה בעקבות המקרה ואני לא מתפרנס.

מעבר לזה, הטיפול במקרה הועבר לעו"ד מתמחה ביטוח. עקב כך אני לא מוסר פרטים נוספים על המקרה עד שיסתיים.

שונא גזענים !.

• תוכן חדש...