Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח,

לצערי, אבא שלי בטעות דפק את כל הדלת האחורית של הרכב שלשום.

סוג הרכב: סוזוקי גרנד ויטרה 2006

כתוצאה מכך - כל הדלת האחורית התעקמה (התיקון יקר מדי), פנס אחורי ימני נשבר, טמבון אחורי קצת נפגע, שמשה אחורית התנפצה, מכסה פלסטיק לגלגל רזרבי נשבר.

כדי להוזיל עלויות הייתי שמח לדעת היכן משיגים חלקי חילוף בזול באזור המרכז או בכלליות המלצות איך לסגור את הסיפור במינימום הוצאות ככל הניתן.

אני ממש אודה לעזרתכם...

God

פורסם

אתה יכל לנסות למצא חלק מהחלפים באוטו ציון ביהוד.

ניתן לברר אם המוצר נמצא על המדף בטלפון.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש במושב אחיסמך ממש 500 מ' מהכניסה פירוקיה כמעט בטוח שיש לו את החלפים תתקשר לפני אני מאמין שהוא ייתן מחיר בטלפון זה המספר 0577726718

פורסם

אופציה א' - תיכנס לאתר ג'אנק יארד. זה מין לוח של חלפים ארצי מקיף. תריץ חיפוש, לתוצאות תעשה טלפון ותראה אם זה במלאי ומה מצבו.

אופציה ב' - סע לאיזור אזור, שם נמצאים המגרשים הגדולים: טי ג'י חלפים, אורנה חלפים ועוד ועוד... תיכנס ותשאל אחד אחד.

פורסם
האם יש מקומות נוספים?

ראיתי שיש את "המאגר" באזור התעשייה הישן בראשל"צ.

ממליץ גם על "האחים יזדי" באותו מקום

Tuning:lol:

פורסם

שורה של פירוקיות יש על כביש 44, בין ת"א לאזור בכיוון חולון. חוויית קניה נעימה יותר ניתן לקבל בבתי עסק גדולים כמו "היפר חלף" בפתח תקווה - שם הכל כבר מפורק ומסודר על מדפים, צריך רק להתקשר לשאול ולקבל הצעת מחיר.

היות ומדובר בג'יפ הייתי מריץ חיפוש גם בפורומים הרלוונטיים (ג'יפולוג בעיקר) ולא רק כאן.

• תוכן חדש...