Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול עלה לי רעיון, יישמתי אותו, התלהבתי מעצמי ומהחשיבה מחוץ לקופסה וחשבתי לשתף אתכם אם גם לכם יש אותה בעיה :)

הבעיה היא שכאשר מחברים מטען למכשיר הסלולרי, הכבל מושך את המכשיר למטה, זה יכול להיות בגלל כובד משקל הכבל או בגלל שהוא קפיצי (כבל מסולסל), כמו במקרה שלי.

עד עכשיו פשוט הייתי דוחף את הכבל לתוך חור המיזוג כדי שלא יצור לחץ על הסלולרי אבל זה בעייתי כי יש לי חור מיזוג אחד שאני לא יכול לכוון אותו. אתמול עלה לי רעיון להשתמש באחד ממחזיקי החוטים שקניתי באיביי בגרושים לחבילה של 100. הקליפס הזה מחזיק את כבל המטען ומונע ממנו למשוך את הסלולרי למטה, הקליפס כבר מגיע עם דבק דו צדדי.

צירפתי תמונות לפני ואחרי, בלפני כמובן הכבל תקוע בתוך חור המיזוג.

Before.jpg

Before1.jpg

After.jpg

After1.jpg

פורסם

הייתה לי את אותה הבעיה , חיזקתי את החוט אם אזיקון למתקן,גם לט צריך להדביק עוד משהו על הדש בורד וגם מחזיק יותר חזק

פורסם

רעיון טוב.

תודה רבה על הלינק אגב, הזמנתי לי גם :wink:

אגב - לבחור מעליי, לדעתי הפתרון שלו יותר אלגנטי מאזיקון, ובקשר לדבר על הדשבורד - יורד בקלות עם APC, או אפילו מגבון, תלוי ברמת החוזק של הדבק.

פורסם
שאלה קצת לא קשורה :)

איך העברת את הכבל USB למצלמה?

תוכל לראות בשרשור הזה את ההתקנה שעשיתי למצלמה הקודמת, שמתי מפצל בתא הכפפות והעברתי את הכבל דרך פלסטיק הקורה הימנית לתא הכפפות. בשרשור הזה יש כבר את מצלמת ה Mobius שהתקנתי, רק הוצאתי את הכבל הישן והעברתי את הכבל החדש.

ניראה פתרון טוב, השאלה באמת היא כמה זמן דבר כזה יחזיק מעמד.

בכל אופן אפשר קישור למעמד לטלפון הזה?

הנה הקישור, אל תבהל מהמחיר הנמוך, זו בהחלט הזרוע הטובה ביותר שהייתה לי, במיוחד בהתחשב במחיר שלה.

• תוכן חדש...