Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, לפני כשבועיים החלפתי זוג צמיגים קדמיים וביצעתי כיוון פרונט (בכלל בעיית פרונט שאכלה לי את החלק הפנימי של הצמיגים)

מאז החלו רעידות בעת בלימה.

למיטב זכרוני בעיות אלה בד"כ קשורות למערכת הבלימה (צלחות,קליפרים וכו') ולאו דווקא לכיוון הפרונט

האם לחזור לפנצ'ריה לבדיקה נוספת של הפרונט / ספייסרים וכו' או לגשת למוסך לבדיקת מערכת הבלימה - מה לדעתכם הבעיה?

נ.ב כולם ממליצים על טויו T1R וכך הזמנתי והתקנתי, אני רק לא מבין למה ממליצים על צמיג עם דירוג דלק G (הכי גרוע) ודירוג החלקה E ולא על צמיג עם דירוגי A - האם שאר הנתונים של הצמיג באמת מצדיקים את דירוגי הדלק וההחלקה?

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

רעידות בעת לחיצה על דוושת הבלם זה סממן של צלחות חרוטות או מעוותות ואם הבעייה לא הייתה לפיי שניכנסת אליהם אז חזור אליהם ודרוש הסברים כי כניראה נגעו שם במשהו שלא היו לגעת.

פורסם

מה ז"א? אני הייתי שם עם האוטו, החליפו 2 צמיגים קדמיים, ספייסר קדמי שמאל ועשינו כיוון פרונט ממוחשב...

זה לא שהם פירקו שם צלחות או משהו חח

-איוניק 5 עלית

פורסם

כמה בעיות יכולות לקרות במהלך החלפת צמיגים שעלולות לגרום לבעיות בלימה

הראשנה זה חיזוק יתר של הגלגלים מה שיכול לועות את הנבות ואז זה גורם לרעידה בבלימה

אחת הצלחות קיבלו מכה אולי נפל הג'ק או נתנו מכה חזקה עם פטיש על הצלחת לדוגמא

אפשרות נוספת זה הצמיגים עצמם פגם מסויים בצמיגים עלול לגרום לרעידה רק בזמן בלימה

פורסם

במקרה כזה אחרי שבועיים יהיה לי קשה מאד להוכיח שהם אכן אשמים לא?

-איוניק 5 עלית

פורסם

קרה לי את אותו מקרה דווקא עם מוסך לאחר החלפת בלמים, שבועיים הרכב היה בולם בצורה טובה, ולאחר שבועיים הוא היה מתחיל לרעוד, ההסבר היה שבשבועיים האלה הצלחות מתעוותות עפי הנאבה.

• תוכן חדש...