Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להתחיל אוסף של דגמים ותחילה החלטתי לקנות דגמים של רכבים שהיו בבעלותי ולפחות באותו הצבע.

התחלתי מחיפוש אחר אוקטביה שכרגע בבעלותי ומצאתי דגם 1:43 של Abrex שנראה בדיוק כמו הרכב שלי!

Skoda_Octavia_2004_islandguen_Modellauto_143AB-001Q_Abrex_43_vl.jpg

את שאר הרכבים לא הצלחתי למצוא :cry: אשמח אם תעזרו לי בחיפושים ורצוי בגודל 1:43 ובצבע תואם.

1. רנו טווינגו.

34190539.jpg

2. מאזדה 323.

mazda3231995sidemc2.jpg

3. פולקסווגן בורה.

994d4c121ca803c34569cd6af2d2880fx.jpg

4. פולקסווגן פולו קלאסיק.

1345709026_431483260_1-Pictures-of--VW-POLO-CLASSIC-WHITE.jpg

5. הונדה סיוויק.

1993_honda_civic_4_dr_ex_sedan-pic-23180.jpeg

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

היי,

אני תמיד נעזר באתר העשיר הבא:

http://www.carmodel.com/

יש להם מאגר די גדול של דגמים שיצאו.

תעשה שם חיפוש, כאשר אתה מוודא שה צ'קבוקס של Include encyclopedia מסומן. בנוסף תרשום את שם הרכב, ותבחר קנה מידה.

הנה הטווינגו, למשל מתוצרת נורב, שאמור להיות דגם דאיכות די טובה

http://www.carmodel.com/norev/g2055106/1-43/renault/twingo-1993/42172

ככה תדע האם הדגם הזה זמין או יוצר אי פעם. בהמשך דגמים שכבר לא זמינים באתר, תוכל לחפש באי-ביי. אבל ככה לפחות תדע האם הדגם יוצר אי פעם ובאילו צבעים.

מקור נוסף טוב לחיפוש הוא האי-ביי של גרמניה. http://www.ebay.de

תחום הדגמים מאוד מפותח שם, במיוחד זה של הקנה מידה שאתה מתעניין בו.

בהצלחה.

יואב :arrow:

פורסם

יש לי נסיון לא טוב עם דגמים שהגיעו פגומים ושבורים לעתים ודרשו התעסקות עם אי ביי לאחר שמוכרים לא טרחו להגיב. בכל אופן, פניתי לאתר אליו הפנית ונזכרתי שגלשתי בו לפני שנים אך אז לא היה לו פייפאל וויתרתי.[אז].

בכל אופן, ניסיתי לבדוק עלויות משלוח, לא מצאתי.

אז ביצעתי הליך רכישה וראיתי מהן עלויות המשלוח.

מכיוון שהעלות לא זולה, החלטתי להוסיף עוד דגמים, אם כבר.לשמחתי ראיתי שעלות המשלוח לא עלתה.

ביצעתי הזמנה. לא הגזמתי עם כמות הדגמים- שלא יעצר במכס.

קיבלתי מייל חוזר שבו דמי הזמנה גבוהים פי אחד וחצי.

שאלתי במייל מדוע?

קיבלתי תשובה: עד קילוגרם משלמים כך וכך, מעבר לזה- יש קפיצה במשלוח.

אמרתי לעצמי שאזמין פחות דגמים, כתבתי להם זאת.

קיבלתי תשובה:קילוגרם אחד הם מבחינתם עד שלושה דגמים קטנים.[עליהם יתחלק המשלוח]

ויתרתי.

פורסם

אתה מדבר על carmodel?

מהו סדר גודל עלות המשלוח משם?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

19 יורו עד שלושה דגמים, מעבר לזה 29,ואז אני פוחד ממכס ביחד עם עלות הדגמים[לא שווה לי את כאב הראש]. אח"כ קופץ שוב.

ואם הבנתי נכון, אחרי שבחרת..יכולים להגיד"סליחה, אזל הדגם". כמובן שלא יחייבו.

אגב, בדקתי מסקרנות רנו. הדגמים שלי ברמה טובה יותר ובלי קישקושי אותיות ומספרים, אבל האיטלקית שלי ככה...

פורסם

טוב אני הצעתי את האתר רק בשביל לעזור לבן אדם לחפש דגמים - האם הם קיימים או לא. לקנות משם או לא זה כבר עניין אחר.

אם אתה רוצה דגמים ולשלב אותם במשלוח אחד, תנסה את http://www.modelissimo.de - ניתן לשלב לפחות 4 דגמים של 1:18 ואפילו יותר, כמה שאני זוכר. המשלוח עולה 29 יורו, בפעם האחרונה שבדקתי.

ולא, גם הם לא מחסנים נגד המכס.

יואב :arrow:

פורסם

ברמונדו, אתה בסדר גמור. תמיד טוב שיהיה עוד אתר אם מחפשים דגם ספציפי.

להתפלפלויות שלהם [אין כרגע, ההובלה עולה ככה ולא ככה] אין לי כוח, כשאני בחו"ל ואני מוצא, אני קונה.

פורסם

יוסי פרנקוס, באיזה הקשר מופיעה התמונה?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

סתם מצחיק אותי שיש כבר דגמים של Fluence Z.E.

חשבתי על כל הבעלים של הרכבים של בטר פלייס שסביר להניח שברגע כלשהו קיללו את היום שבו הם לקחו את הרכב הזה (מהיכרות שלי עם 2 שיש להם את הרכב הזה והעובדה שאני מתדלק לא מעט בתחנה של להבות חביבה, צמוד לתחנה של בטר פלייס).

פורסם

אתה צוחק אבל הדגם עולה 39 יורו (ממש כמו המגאן RS שלי) בחנות של רנו בפריז.

יש גם זואי, קנגו וטוויזי

Renault Clio RS EDC 200

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...