Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן, סינטטי מלא. הסר דאגה מלבך.

איתמר

השאלה שלי כי כל יתר השמנים שראיתי היה כתוב את המילה FULL ופה אין ואני יודע שיש קומבינות "בטכנולוגיה סינטטית" ודברים דומים ורוצה לקוות שזה לא המקרה וזה סינטטי. אם זה כך למה לא כתבו FULL ?

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רוייאל פרפל התפרסמו בזכות השמנים שלהם ומייצרים רק שמנים מבסיס סינטטי מלא. אתה יכול למצוא את זה בעמוד ה FAQ באתר שלהם.

למה הם לא רושמים Fully synthetic? אין לי מושג, אולי כי זה מובן מאליו שמדובר בשמן סינטטי.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לא מבין מה אתה מנסה להגיד אבל השמן לא מתרוקן מהמרימים בנסיבות רגילות ולכן לא מקובל לשמוע רעש ממרימים לאחר החלפת שמן מנוע זהו ולא צריך להתפלסף בנושא - אתה לא פוסק אחרון בנושאים טכניים אז בבקשה ממך תענה בצורה יותר נעימה.

בהחלט יש צורך לדון בעניין ולהרחיב במעט את הידע שלך בנושא.

1. רכב שנמצא על הליפט חצי שעה ואולי שעה וגם יותר השמן מהכוסיות עלול להתנקז ואוויר יחדור לכוסית לכן בהתנעה הראשונה המנוע עלול להשמיע רעשי תקתוק עד שהכוסית תתמלא בהדרגה בשמן.

2. בלאי פנימי של הכוסיות יגבר את ניקוז השמן מהכוסית במיוחד ברכב שגמע 150K.

איזה כייף לי :)

פורסם

אתה בהחלט לא מבין במנועים אז ה ס

רק דוגמא קלה שהרכב חונה לילה זה בדיוק כאלו אין שמן במנוע ואז אתה מניע ואין שום רעש אז איך זה שמרימים לא התרוקנו ? תחשוב על זה קצת

פורסם

האם מדובר בעודף שמן ?

הבנתי שזה אמור להיות בין הקווים.

מדדתי את זה בפעם אחרת במקום ישר לחלוטין וזה מעל הקווים.

shemenlevel.jpg

• תוכן חדש...