Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי לפני יומיים שהעמידו מצלמה חדשה (כתומה) באלוף שדה לכיוון כביש 4 אם אני לא טועה זה לפני המנהרה כביש 3 נתיבים.

מקס.

פורסם

מה?

כביש 4 לא עובר בתל אביב ובמנהרת אלוף שדה ברמת גן יש רק 2 נתיבים. אולי אתה מתכוון לרחוב יצחק שדה בתל אביב, אבל שם אין מנהרה. אז לאיזה מקום אתה מתכוון?

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הוא בטח מתכוון למצלמה בר"ח אלוף שדה פינת רחוב יצחק רבין. זה אם אני לא טועה גם רמזור וגם מהירות יצא לי במקרה לעבור שם 3 פעמים ביומיים האחרונים.

פורסם

כלומר מכיוון מערב למזרח, בסוף הירידה מכיוון גבעתיים ולפני העלייה לכיוון המנהרה?

אם כן אז אבוי, אני צופה תאונות על בסיס יומי, זו צומת שטסים בה, במיוחד אלה שתופסים את הגל הירוק לאורך דרך השלום.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם באים מגבעתיים לכיוון אלוף שדה אז ממש בירידה לפני המזור עשו מצלמה כתומה אז כנראה זה גם מהירות וגם רמזור. בהחלט הולכת לעבוד קשה בכוונה שמו אותה אחרי הירידה.

פורסם

אם זיכרוני לא מטעה אותי עברתי בצומת הזאת לפני מספר ימים, לא שמתי לב למשהו חדש מה גם לא קיבלתי התראה בווייז.

כנראה התווספה אחרי שעברתי שם. דרך אגב מי אחראי לעדכון המצלמות בווייז וכמה זמן זה אמור לקחת?

פורסם

סביר להניח שמנהל איזור של ווייז מגיע בערב הביתה, רואה שמלאנתלפים נהגים דיווחו על כך שיש מצלמה, לוחץ על הכפתור "יאללה, שיהיה" והמצלמה הופכת כקבועה.

פורסם

אני מבין. צצה שאלה בראשי שלא כל כך קשורה אך לפני שאשכח:

מידי פעם כשאני נוהג לבד ברכב ורוצה לדווח על דבר מה, אני חייב להתחיל ללחוץ על הכפתורים בזמן הנהיגה, טיפה מסוכן לדעתי.

יש דרך אחרת, פקודות קוליות אולי?

פורסם

אוי ואבוי. היא הולכת לקחת את הבכורה למצלמה הרווחית ביותר.

איתמר

פורסם

60 :shock:

אני באמת לא חושב שיש מישהו שרואה ירוק ועובר את הצומת הזו על פחות מ 80.

• תוכן חדש...