Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני וחברתי רוצים לנסוע לצימר/משהו בסגנון (הכוונה היא למקום שקט ורגוע לא הומה אדם בתצורת אילת באוגוסט). המיקום בארץ פחות משנה.

רוב המקומות שבדקתי קרובים מאוד לסכום 4 ספרתי עבור לילה אחד (שלא נדבר שגם למצוא את המקומות הללו לא היה קל).

יש למישהו מושג היכן אפשר ללכת במחיר שפוי לסופ"ש הקרוב ?

גם ראיונות לא שגרתיים יתקבלו בברכה, הכוונה היא ללילה אחד ככל הנראה חמישי-שישי או שישי-שבת.

תודה!

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

על איזה גיל מחובר?

אם אתה מדבר על גרושה בת 30 כנראה שהיא לא תסכים ללילה רומנטי באוהלים על חוף הים, אבל עם מחובר באיזה בחיילת צעירה שמחפשת איזה משו שעוד לא יצא לה לראות \ סתם מאוהבך בך ותסכים לזרום עם השטויות שלך אז זה יכול להיות נחמד.

פנק אותנו בפרטים וננסה לעזור.

פורסם

על מקום ספציפי אין לי המלצה, אך כמובן אל תסמוך על תגובות האורחים באתר של הצימר. לגבי מחיר ,לעומת זאת, אוכל לתרום מנסיון לא מועט:אם ברצונך לחתוך במחיר הצימר שמצא חן בעיניך, הזמן אותו ביום שאתה רוצה לנסוע לשם, אם הוא פנוי. בשיחה עם בעל המקום תגיד: היום הרי כבר אף אחד לא יגיע חוץ ממני. מה עדיף לך,לקבל סכום כסף כלשהוא או לא לקבל כלום?‏ מדובר על מצב בו שני הצדדים מרוויחים ואתה בתור לקוח יוצא עם הרגשה טובה.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

זה עובד, אך לא תמיד בחודשי הקיץ שבהם הצימרים לפעמים מלאים כבר שבועיים שלושה מראש.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

היי, אוכל לשדך אותך לחבר קרוב - קימונו.

מדובר בצימר מפנק בסגנון שונה מאוד, בבעלות משפחה מאוד חמה.

במידה ואתה מעוניין שלח לי ה"פ ואקשר בינכם.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
על איזה גיל מחובר?

אם אתה מדבר על גרושה בת 30 כנראה שהיא לא תסכים ללילה רומנטי באוהלים על חוף הים, אבל עם מחובר באיזה בחיילת צעירה שמחפשת איזה משו שעוד לא יצא לה לראות \ סתם מאוהבך בך ותסכים לזרום עם השטויות שלך אז זה יכול להיות נחמד.

פנק אותנו בפרטים וננסה לעזור.

הנכון זה המדוגש, למעט זה שהיא נכנסה לקבע :lol:

יאללה דבר אליי מה אפשר לעשות

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

תנסה נוף החרוב במנות.

הבן אדם יודע לתת שרות וממש לא יקר.

הייתי שמח לחזור אליו וזה מה שאני מתכנן אחרי החגים.

Peugeot  5008 2023 

• תוכן חדש...