Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמארטפון לילד קטן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, יש לי אח קטן בן 9, קנינו לו מכשיר סוני אריקסון ישן כלשהו שעשה עבודה מצויינת,

אך בגלל שזה מהכסף של ההורים ובגלל שאין לו ערך לשום דבר הוא הרס אותו וכרגע הוא לא

עובד כמו שצריך.

הוחלט שהמכשיר שנקנה לו יעלה עד 400+- ש"ח כאשר מתוכם 250 ש"ח שלו. (אולי כך הוא יילמד שכסף זה לא סתם נייר :x)

בכל אופן, כילד שגדל במאה ה-21 הוא רוצה מכשיר עם מסך מגע.

בדקתי את האפשרויות סביב המחירים האלה ונראה שאין שום דבר נורמלי (מותג) עם מסך מגע, ולכן פניתי לשוק הסיני.

ישנם מכשירים מומלצים כלשהם בטווח המחירים הנ"ל?

פורסם
ולכן פניתי לשוק הסיני.

אל תמהר להחליף את האח.

בשוק הסיני יש הרבה אחים, זה נכון, אבל אותם חמודים שאתה מכיר מצילומי ילדים שאנשים מעלים לפייסבוק, לא נשארים חמודים בבגרותם.

לפני שאתה פונה לשוק הסיני, הייתי ממשיך לנסות למצוא מכשיר שיענה לדרישות האח הקיים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אל תמהר להחליף את האח.

בשוק הסיני יש הרבה אחים, זה נכון, אבל אותם חמודים שאתה מכיר מצילומי ילדים שאנשים מעלים לפייסבוק, לא נשארים חמודים בבגרותם.

לפני שאתה פונה לשוק הסיני, הייתי ממשיך לנסות למצוא מכשיר שיענה לדרישות האח הקיים.

מה אני מפספס כאן?

פורסם

למה סמארט פון? יש מבצעים על נוקיה פשוט שיעשה את העבודה בצורה טובה ועולה רק ה 139 שקלים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
למה סמארט פון? יש מבצעים על נוקיה פשוט שיעשה את העבודה בצורה טובה ועולה רק ה 139 שקלים.

זה גם מה שאני אמרתי, אבל הוא רוצה סמארטפון.

ככה גם אם הוא יקבל את מה שהוא מעדיף וישתתף בקנייה, ההערכה כלפי המכשיר תהיה גדולה יותר.

פורסם

בימינו אנו, אני מסכים שיהיה לילד מכשיר סלולרי, מי יודע. סוללרי פשוט וזול עם איזה תוכנית שיחות ב 20 שקל או יותר זה סבבה. מכשיר יותר משוכלל מהסולריים הזולים זה מיותר לפי דעתי. אבל מי יודע, אחיינית שלי בת 14 לקחה את האייפון של אבא שלה לכיתה ואחד מהילדים פשוט לקח לה אותו, הטיח אותו בחוזקה אל הקיר וגמר את המכשיר לגמרי. אפילו "השילדה" של האייפון ניזוקה. מאז היא מקבלת רק סללורים פשוטים בשביל ללמד אותה לקח לשמור על הציוד שלה.

אולי תקנו לו את המודו. סללורי קטן מאוד ודי חכם. הוא מופיע בגרופונים למינהם ב 100 שקלים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

סמסונג גלקסי מיני

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מה אני מפספס כאן?

הכל

ככה גם אם הוא יקבל את מה שהוא מעדיף וישתתף בקנייה, ההערכה כלפי המכשיר תהיה גדולה יותר.

הוא בן 9, הוא יכול לרצות... :evil:

פורסם

כשהייתי בן 9 רציתי להתנדנד גבוה יותר בנדנדה ואמא שלי לא הרשתה לי (והצלחתי לעשות כמעט סיבוב שלם במחיר של יד שבורה).

זמנים מודרניים.

פורסם
אך בגלל שזה מהכסף של ההורים ובגלל שאין לו ערך לשום דבר הוא הרס אותו וכרגע הוא לא

עובד כמו שצריך.

לכן מגיע לו פרס? :|

הוא יכול לרצות.

קנה לו את זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=789836

ותבהיר לו שאם לא ישמור עליו, זו תהיה הבעיה שלו.

פורסם
לכן מגיע לו פרס? :|

הוא יכול לרצות.

קנה לו את זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=789836

ותבהיר לו שאם לא ישמור עליו, זו תהיה הבעיה שלו.

מה אתה נורמאלי? סלולריי ב 300 שקל לילד בן 9?

זה כבר יותר מתאים, נמכר ב 139 שקלים.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=815153

פורסם

אפשר להפסיק עם התגובות האלה? נראה שפשוט על כל שאלה אתם מטרילים...

עם כמה שהילד הקטן מעצבן אותי, ועם כמה שמגיע לו איזה טלפון מעפן, באיזשהו מקום אני מבין אותו.

אני מבקש תגובות ענייניות בבקשה, אני מחפש סמארטפון כלשהו עד 400 ש"ח.

מישהו כאן מבין במכשירים הסיניים?

יש משהו מומלץ? שמתי עין על LENOVO A660 \ GOOPHONE X1

• תוכן חדש...