Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש i20 או סוויפט. שנת 2010

יצרתי קשר עם הרבה מגרשים (אוויס, סיקסט, אלדן וכו).

כולם מציעים פחות או יותר את אותו המחיר- 55-58 אלף (i20).

מה היתרון/ חסרון בקניה דרכם? ברור לי שהמכוניות עוברות קילומטראז גבוה, שאני אמכור בזול יותר וכו'..

אני צריך את האוטו לנסיעות ארוכות והוא יעשה קילומטראז גבוהה אצלי.

אשמח לשמוע דעות בעד ונגד ליסינג, השכרה וקניה מפרטי. האם יש משהו שיהיה יותר נכון ומותאם בשבילי?

תודה רבה

פורסם

אין בעייה אמיתי כל עוד אתה מודע למחיר.

כמובן שיש את ירידת הערך הנוספת במכירת רכב שהיה בליסינג. נניח 15% (אני עדין פה).

יש גם ירידת הערך במקרה של תאונת TOTAL LOSS . שם חברת הביטוח שוב תקצץ כ 20% משווי כי לא תמיד היה ברכב נהג יחיד. (אלא אם כן קבלת התחייבות בכתב שהרכב, גם בליסינג ,היה עם נהג יחיד ולצערי מעטות חברות הליסינג שמוכנות לתת מכתב כזה).

יש גם יתרונות: בדר"כ יש היסטוריית טיפולים ותקלות גלויה בליסינג. לא מסבנים (לפחות כך המצב בחברות הגדולות).

חברות גדולות לא ימכרו רכבים עם תאונות מרכב קשות.

פריסת תשלומים (מימון) לפעמים (גם למימון יש מחיר)

לפעמים אופציה לטרייד אין סביר, טיפולים חינם,הארכת אחריות יצרן,רדיו משופר ועוד פינוקים קטנים.

לשאלתך באופן כללי: אם אתה נהג נינוח ונתעלם מבעיית הביטוח ההיא למעלה. רכב לתקופה ארוכה אין ממש הבדל. אם אתה רוצה למכור ולקנות כל שנתיים אז כנראה עדיף פרטית כדי לא לאבד כ"כ הרבה במכירה.

• תוכן חדש...