Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיקה בספר המכונאים של הרכב שלי מגלה את התמונה הבאה:

Capture.png

מאחר ואני נוהג בפולו, 3.61 ליטר של שמן זאת כל התכולה שאפשר וצריך להכניס לרכב בזמן טיפול.

לאחר מבט קצר בקבלות שלי משני הטיפולים הראשונים של הרכב (15 אלף ק"מ ו-30 אלף ק"מ) אני רואה שחייבו אותי על 4 ליטר שמן כל פעם (59 ש"ח * 4 ליטר).

אז כמה לקחו לי ב"רמאות"? ובכן, 0.39 ליטר עודפים בכל טיפול, מכפילים בשני טיפולים, מכפילים במחיר לליטר ומוסיפים מע"מ. סה"כ 54 ש"ח.

כנראה שלא אלך לבקש את הכסף בחזרה עכשיו (הטיפולים בוצעו לפני תשעה חודשים, וחודש בהתאמה). אבל בהחלט אציין את הנושא בטיפול הבא שלי במקום.

אני בספק אם זאת חוסר מקצועיות. נראה לי שזאת שיטה קלה למשיכת כסף מלקוחות שלא מודעים לנושא. אוסיף ואציין שלא הסכימו שאביא שמן משלי בטענה ש"לא באים למסעדה עם סנדוויץ'".

מישהו נתקל בסיפורים דומים?

Polo GTI (6R) 2012

פורסם

האם זיכו אותך על החיוב הנוסף?

הרי שקוף שהם עושים את אותה "טעות תמימה" ומחייבים את כל הלקוחות על 4 ליטר, ולא משאירים את השאריות בתא המטען (אלא אם תתעקש).

אם יהיה לי ממש משעמם בערב, אולי נשלח איזו התראה לעיתונות הארצית.

Polo GTI (6R) 2012

פורסם
פשוט תבקש את השמן שנשאר בגלון...הוא שלך ויעזור לך להשלמת שמן מדי פעם.

מאוחר מדי, כבר קניתי בזמנו 4 ליטר שמן סיננטי בדיוק בשביל להשלים את החוסרים האלה (עוד 200 שקל לחשבון..)

Polo GTI (6R) 2012

פורסם

אז יכול להיות שהם פשוט מעריכים (guesstimate) כמה שמן נכנס ומחייבים לפי זה (לא שזה מנחם/פחות מכעיס).

פורסם
אז יכול להיות שהם פשוט מעריכים (guesstimate) כמה שמן נכנס ומחייבים לפי זה (לא שזה מנחם/פחות מכעיס).

אל תזלזל באינטלגנציה שלהם, הם מרמים בכוונה תחילה :wink:

Polo GTI (6R) 2012

פורסם

זה לא כזה אבסורד, הם פתחו בשביל זה גלון , ברגע שהוא נפתח נפתח אתה שילמת על הגלון המלא. אתה יכול לבקש את השמן שנשאר בשבילך

Subaru Impreza 1.6 04

פורסם
זה לא כזה אבסורד, הם פתחו בשביל זה גלון , ברגע שהוא נפתח נפתח אתה שילמת על הגלון המלא. אתה יכול לבקש את השמן שנשאר בשבילך

אין דבר כזה נפתח גלון, ואם במנוע ברכב מסויים יש נניח 5 ליטר נכנס והג'ריקנים במוסך הם של 4 ליטר, יחייבו אותי עבור 8ליטר?!

צריך לחייב בדיוק את הכמות שנכנסה למנוע.

יקיר.

פורסם

את האמת שזה מאוד אבסורד. מה שנשאר בגלון (שזה בכלל 3.78 ליטר ולא 4) לא יתקלקל!

אין שום מניעה שהמוסך יחייב את הלוקח על הכמות שהוכנס בדיוק. מה שנשאר באריזה ניתן להשתמש בו כבר לטיפול של הלקוח הבא (אני מאמין שמכוון שזה מוסך מורשה, אין מחסור בלקוחות עם רכבים מתאימים לשמן הנשאר).

http://www.iherb.com?rcode=EGE170

$5-$10 הנחה על ההזמנה הראשונה. $4 עלות משלוח בלבד לישראל לחבילות עד 1.814 ק"ג!

פורסם

רשמתי לא פעם בפורום הזה:

בטיפול האחרון שבוצע במסגרת האחריות במוסך מורשה סוזוקי לרכב של גיסתי, לא רק שחייבו על 4.5 או 5 ליטר, אלא שגם מילאו את הכמות הזאת ברכב (כאשר הקיבולת היא 3.9, בריקון יצא בסביבות ה-5 ליטרים).

לכן זה היה הטיפול האחרון בהחלט שיבוצע במוסך של יבואן!

פורסם

במורשה VW אשדוד חייבו 5 ליטר לרכב איביזה TSI 1.2 , האוטו עבר טיפול 15000 ראשון

גם דאגו לנקות את הפיח הרב שהצטבר במנוע ושמו תוסף "פורטה" לדלק בעלות של 90 שקל לפני מעמ כמדומני.

אכן לפני הטיפול האוטו עישן כמו מק צבאי משנות השיבעים, כאשר האוטו היה נוסע ההינו מדליקים פנסי ערפל.

עכשיו לאחר מזיגת 5 ליטר שמן במקום 3.9 ליטר וטיפול בתוסף אני חושב לחבר את צינור הפליטה למערכת מיזוג האוויר במוסך המדובר על מנת להעשיר להם את האוויר בפליטה נקיה בעקבות ייבוש כיסה של הלקוחה.

כאשר שאלנו היכן מילאו את השמן - אמרו במנוע.

לאחר שראינו שאין עודף שמן במנוע שאלנו היכן השמן - אמרו בתא במטען.

בתא המטען לא מצאו כלום, אז אמרו שיחפשו במצלמות האבטחה במוסך "אולי פרצו, אולי גנבו"

לבסוף נתנו לנו בקבוקון שמן סגור ליטר שמן , למרות שאמרו שזה מגיע במיכל של חמש ליטר ולכן חייבו אותנו ב 5 ליטר לפי 60 שקל לפני מע"מ, ביקשתי לראות היכן ראו את הפיח במנוע שעשה רק 15000 ק"מ- אמרו שזה מנקה את הסעפת יניקה וכמדומני TSI זה הזרקה ישירה.

ביקשתי זיכוי ע"ס 60 שקל +מעמ לליטר שמן שלא סופק - אמרו שאי אפשר.

אין מה לעשות , עדיין כל 10000 ק"מ אני יורד לחניה, מחליף שמן ופילטר, משלם 20 שקל כולל מע"מ לליטר שמן מעולה, מרכיב פילטר של MANN וזהו, ככה זה במדינת היהודים.

• תוכן חדש...