Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי נוהג לעבודה מדיי יום על סקודה פליסיה ידנית מודל 92 אני חושב , צ'וק ידני .

הוא פנה אליי מכיוון שהוא יודע שיש לי קצת ידע טכני ומכאני ברכב ואמר לי שכשהמנוע חם והצ'וק לא משוך אם הוא עוזב את הגז אחרי כמה שניות האוטו משתעל נחנק ונכבה .

הדבר הראשון שעלה לי בראש זה טורים נמוכים מדיי.

שללתי את האפשרות לקרבורטור סתום או משהו כזה מכיוון שהאוטו נוסע בסדר גמור בנסיעה רגילה , הוא נכבה רק כשעוזבים גז בעצירות בין אם בניוטרל ובין אם בקלאץ' לחוץ .

אם זה רק טורים נמוכים כמו שאני חושב איך אני מגביהה אותם טיפה , עם הבורג הזה שעל הגשר שמותח את הכאבל גאז אם אני לא טועה , נכון ?!

אם מישהו יכול להוסיף תמונות אני אשמח

ים long time no

פורסם

יכול להיות שהקרבורטור דורש ניקוי, יכול להיות שיש שם סתימה.

היה לי מקרה דומה בשרייד. אחרי ניקוי הקרבורטור הכל חזר לעבודה תקינה.

"If you feel in control,you're not going fast anough"

Mario Anderetti

פורסם

אין דבר כזה סקודה פיליסיה 92

יכול להיות פייבוריט.

את הפיליסיה יצרו החל מ95.

בכל מקרה לי יש סקודה פורמן 94

היתה לי את אותה הבעיה, היינו צריכים לנקות קרבורטור, לנקות מסנן דלק, להחליף תושבת (היא היתה שרופה).

והבעיה הסתדרה.

חשוב מאד לא לגעת בבורג הזה של הקרבורטור, בטווח הקצר אולי זה עוזר, בטווח הארוך זה הורס.

נ.ב

אין לשלול שהקרבורטור לא בסדר

כי גם כשלי היתה את הבעיה הרכב נסע בסדר גמור (יחסית לסקודה :) ... )

Skoda Fabia 1.2TSI Sportline 2010

פורסם
חבר שלי נוהג לעבודה מדיי יום על סקודה פליסיה ידנית מודל 92 אני חושב , צ'וק ידני .

הוא פנה אליי מכיוון שהוא יודע שיש לי קצת ידע טכני ומכאני ברכב ואמר לי שכשהמנוע חם והצ'וק לא משוך אם הוא עוזב את הגז אחרי כמה שניות האוטו משתעל נחנק ונכבה .

הדבר הראשון שעלה לי בראש זה טורים נמוכים מדיי.

שללתי את האפשרות לקרבורטור סתום או משהו כזה מכיוון שהאוטו נוסע בסדר גמור בנסיעה רגילה , הוא נכבה רק כשעוזבים גז בעצירות בין אם בניוטרל ובין אם בקלאץ' לחוץ .

אם זה רק טורים נמוכים כמו שאני חושב איך אני מגביהה אותם טיפה , עם הבורג הזה שעל הגשר שמותח את הכאבל גאז אם אני לא טועה , נכון ?!

אם מישהו יכול להוסיף תמונות אני אשמח

ל-OR 123 שלום רב!

אתה לא צריך תמונות והבעייה היא לא בטורים, הבעייה בקרבורטור ו/או בתושבת קרבורטור,

קרועה ,ויונקת אוויר. שלח את חברך , למכון קרבורטורים מקצועי. ואל תחפש קיצורי דרך,

שלא יועילו.

דרך אגב אני עוד לא ניתקלתי בסקודה . עם צוק ידני, בסקודה קיים צוק אוטומטי!

בברכת חג שמח

צביקה קרבורטורים

נתניה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כן הסקודה היא אכן פייבוריט וצביקה כנראה שזו הסקודה הראשונה עם צ'וק ידני שראית כי יש לה צ'וק ידני :-) כשהצ'וק משוך אין בעיות .

אמרתי לחבר שלי שזו כנראה בעיה בקרבורטור ושיקח את האוטו למוסך או מכון קרבורטורים .

תודה על העזרה כולם וחג שמח

ים long time no

• תוכן חדש...