Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על מאזדה 3 אקטיב 2008,ההרגשה שלי היא שפתאום האוטו צורך מעט יותר דלק,הטורים במהירות של 100 קמ"ש הם קו אחד לפני ה3 טור,בהנעה מורגשת רעידה יותר חזקה ממה שהיה בעבר,בקיצור במקום להטיב עם הרכב יש הרגשה שהעסק רק התחר*ן,לדעתי וההיגיון שלי גם אומר לי את זה,הצינור כניסה לפילטר לא יושב כמו שצריך,לשיפוטכם

c9um.jpg

Uploaded with ImageShack.us

m7kj.jpg
פורסם

לפי התמונה נראה באמת שהצינור אינו מחובר היטב, לפי מה שנראה המסנן לא מתאים, האם מדובר בתחליפי?

הצינור צריך להיכנס עד ששומעים ומרגישים קליק אם זה לא המצב אז זה לא מתאים,בנוסף לכך הקליפס שתופס את הצינור מאוד עדין.

לדעתי כדאי לך לקנות מקורי, נכון שעולה יותר אבל מונע הפתעות כאלה מה גם שאמור להיות מוחלף כל 60/70 אלף.

פורסם

אין ולא יהיה שום קשר בין הסל״ד במהירות ובהילוך נתונים לבין זה שתשפר את המנוע מהטוסיק או לחילופין שתחרבש אותו לחלוטין.

יחס ההעברה בתיבת ההילוכים בכל מקרה נותר קבוע.

בלי קשר, באמת זה נראה שלא השחלת את הצינור עד הסוף.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
מדובר על מאזדה 3 אקטיב 2008,ההרגשה שלי היא שפתאום האוטו צורך מעט יותר דלק,הטורים במהירות של 100 קמ"ש הם קו אחד לפני ה3 טור,בהנעה מורגשת רעידה יותר חזקה ממה שהיה בעבר,בקיצור במקום להטיב עם הרכב יש הרגשה שהעסק רק התחר*ן,לדעתי וההיגיון שלי גם אומר לי את זה,הצינור כניסה לפילטר לא יושב כמו שצריך,לשיפוטכם

תוודא שחיברת נכון IN ו OUT (ולא הפוך)

אם אני לא טועה הצינור הארוך-האחורי הולך ל"תחת" של הפילטר.

אם הייתה מעלה תמונה של-כל הפילטר היה יותר קל.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

כבר עניתי לך במועדון מאזדה, ארשום לך שוב כאן.

הקליפסים האלו לא מגיעים תמיד עם מסנן חדש ולכן מעבירים אותם.

כשאני מתקין תחליפי לרוב המסנן מגיע עם הקליפסים, כניראה עם מסנן מקורי הם נמכרים בנפרד.

כל עוד הצינור מחוזק לnקומו היטב ולא נוזל דלק הכל תקין, אין סיכוי למשיכת אוויר משום שיש לחץ דלק גבוה בצינורות אם הייתה בעיה אז הצינור היה עף ממקומו או נזילה.

אין קשר לסלד בנסיעה ואין קשר לצריכת דלק.

יקיר

פורסם

בקשר למסנן דלק למאזדה 3 אקטיב,

האם בכלל יש צורך להחליף מסנן דלק למאזדה?

לפני שבועיים ראיתי הסטורית טיפולים של מאזדה 3 2010 מליסינג,

ובטיפול השלישי של 45K , לא הוחלף מסנן דלק, למרות שבטבלת

הטיפולים של היצרן צויין שיש להחליף כל שלוש שנים.

שאלתי מכר ואמר לי שלא מחליפים מסנן דלק במאזדה !!!!

נשים עשויות גם להתעניין ולהבין ברכבים,

אז נא הפסיקו לפנות אלי בלשון זכר:roll:

פורסם

קניתי מקורי בלבד כמו ששמים במוסך מורשה עלות 220 שקל כך גם אמרו לי את המחיר של המוצר כשהתקשרתי לבדוק בחברה,לגבי צילומים,כנראה שבערב ארים את האוטו על ג'ק ואצלם את כל הסיפור שם,אני לא שקט בכלל...

m7kj.jpg
  • תוכן חדש...