Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מצאתי יונדאי i10 שנת 2011 במחיר מציאה!

אני מחפש רכב לנסיעות מאוד קצרות כל יום, 20 ק"מ במקסימום בממוצע.

קראתי פחות או יותר הכל לגבי הרכב, רציתי רק לשאול לגבי נוחות הנסיעה, מישהו עם ניסיון ויכול להמליץ ולומר לי איך?

אני בגובה 1.80 מטר ורציתי לשאול האם יהיה נוח לי לשבת בה.

פורסם

אהלן.

הדעות חלוקות לגבי הרכב, כאשר הרוב מסכימים שהוא מצטיין ברמת האמינות.

אני מהקבוצה ש מ א ו ד מרוצה מהרכב.

קניתי את שלי לפני חצי שנה בערך (רכב שנת 2009).

לא בטוח שהבנתי לגמרי מה הצרכים שלך. אני נוסע כל בוקר מראשון לציון למשרד בתל אביב, עומד בפקקים,

עובד ואז חוזר באותו מסלול. מדי פעם אני עולה להר אדר (מעל אבו-גוש), וגיחות קצרות לאזור השרון (נסענו אפילו

לכפר מסריק בצפון פעם אחת). הרכב שלי הוא בכרסה האוט', מנוע 1250.

אני יודע שנהגים רבים כתבו כאן הם מרגישים שהיא לא סוחבת, שמקצת האבזור שכן יש הוא ברמה ירודה ושהמזגן חלש.

חייב לציין שאין לי מושג על מה הם מדברים, אבל זה אני. לא חיפשתי להיו תהרכב הכי מהיר בכביש אבל לא רציתי להיתקע בעליות של כביש 1 - ועד כה טפו טפו , הרכב עומד במשימה בצורה מושלמת. סוחבת יפה, מזגן עובד מעולה גם בנסיעה (לא ממש מאט את הרכב ולא מפריע), בניגוד לרכבי מיני אחרים, היא מרגישה קצת יותר מרווחת מבפנים כי תכננו אותה גבוהה.

רבים לא מתים על העבודה שהיא ממש קטנה, אני דווקא מאוד מרוצה מהגודל שלה. תא המטען הוא פיצי, אין ספק.

אך הבעלים הקודמים של הרכב הראה כיצד הוא מכניס עגלת תאומים לשם. צריכת הדלק הגיונית מאוד, בבדיקה האחרונה שעשיתי (בתקופה בה הקפדתי על צריכה נמוכה, רגועה, בלי עקיפות וכו') עמדנו על כ 14 קמ לליטר, משהו בסגנון.

הבידוד רעשים שלה קצת נמוך - במהירות גבוהה אתה שומע בהחלט את המנוע, את הרוח, את הרכבים בחוץ.

כאמור, אני מאוד מרוצה - משרתת אותי נאמנה, אני חושב שהיא יפה, ואין תלונות על אמינות.

עצתי - מחיר טוב ? מצב טוב ? עוברת בדיקה ? לך על זה.

פורסם
אהלן.

הדעות חלוקות לגבי הרכב, כאשר הרוב מסכימים שהוא מצטיין ברמת האמינות.

אני מהקבוצה ש מ א ו ד מרוצה מהרכב.

קניתי את שלי לפני חצי שנה בערך (רכב שנת 2009).

לא בטוח שהבנתי לגמרי מה הצרכים שלך. אני נוסע כל בוקר מראשון לציון למשרד בתל אביב, עומד בפקקים,

עובד ואז חוזר באותו מסלול. מדי פעם אני עולה להר אדר (מעל אבו-גוש), וגיחות קצרות לאזור השרון (נסענו אפילו

לכפר מסריק בצפון פעם אחת). הרכב שלי הוא בכרסה האוט', מנוע 1250.

אני יודע שנהגים רבים כתבו כאן הם מרגישים שהיא לא סוחבת, שמקצת האבזור שכן יש הוא ברמה ירודה ושהמזגן חלש.

חייב לציין שאין לי מושג על מה הם מדברים, אבל זה אני. לא חיפשתי להיו תהרכב הכי מהיר בכביש אבל לא רציתי להיתקע בעליות של כביש 1 - ועד כה טפו טפו , הרכב עומד במשימה בצורה מושלמת. סוחבת יפה, מזגן עובד מעולה גם בנסיעה (לא ממש מאט את הרכב ולא מפריע), בניגוד לרכבי מיני אחרים, היא מרגישה קצת יותר מרווחת מבפנים כי תכננו אותה גבוהה.

רבים לא מתים על העבודה שהיא ממש קטנה, אני דווקא מאוד מרוצה מהגודל שלה. תא המטען הוא פיצי, אין ספק.

אך הבעלים הקודמים של הרכב הראה כיצד הוא מכניס עגלת תאומים לשם. צריכת הדלק הגיונית מאוד, בבדיקה האחרונה שעשיתי (בתקופה בה הקפדתי על צריכה נמוכה, רגועה, בלי עקיפות וכו') עמדנו על כ 14 קמ לליטר, משהו בסגנון.

הבידוד רעשים שלה קצת נמוך - במהירות גבוהה אתה שומע בהחלט את המנוע, את הרוח, את הרכבים בחוץ.

כאמור, אני מאוד מרוצה - משרתת אותי נאמנה, אני חושב שהיא יפה, ואין תלונות על אמינות.

עצתי - מחיר טוב ? מצב טוב ? עוברת בדיקה ? לך על זה.

קודם כל תודה רבה על התשובה המפורטת!!!

דבר שני שאלת לגבי הצרכים שלי, אז הרכב הוא רכב שני, ישמש רק בעיקר לנסיעות קצרות לעבודה (10 דק' בלי פקקים) ואולי מידי פעם לסידורים כאלה ואחרים.

הרכב שאני מצאתי הוא 2011 עשה רק 4000 ק"מ ודורשים עליו 38000 ש"ח (לפי מה שבדקתי ביד 2 המחירון הוא 47,000 בערך)- האם לדעתך זה מחיר טוב?

לגבי מצב הרכב יש דפיקה קטנה בטמבון מקדימה ולפי מה שהבנתי הייתה דפיקה די גדולה מאחורה בכנף שהוחלף בכנף אחר.

לגבי בדיקה... עוד לא לקחתי... אני עדיין מתלבט... :roll:

פורסם

הרכב שמצאת הוא 1.1 אוטומט? אני הייתי מחפש רכב שלא עבר כזאת תאונה,סך הכול מודל 2011 אפשר להשיג גם ללא תאונות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הרכב שמצאת הוא 1.1 אוטומט? אני הייתי מחפש רכב שלא עבר כזאת תאונה,סך הכול מודל 2011 אפשר להשיג גם ללא תאונות.

כן הרכב שמצאתי הוא 1.1 אוטומט, והאמת שחיפוש ביד 2 לא מציג הרבה i10 עם מנוע 1.1.

וגם כאלה שכן אז מבקשים מחיר גבוה מאוד.

פורסם

ה1.1 די חלשה ודי מפספת את העיקרון של רכב מיני-חיסכון בדלק,אם כבר אז ה 1.25 שחזקה יותר,ביחד עם המכה מאחור ההצעה לא משהו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ה1.1 די חלשה ודי מפספת את העיקרון של רכב מיני-חיסכון בדלק,אם כבר אז ה 1.25 שחזקה יותר,ביחד עם המכה מאחור ההצעה לא משהו.

תגדיר חלשה? מה העקרון של רכב מיני?

אני מזכיר שהרכב לא הולך לנסוע יותר מ15-20 ק"מ ביום וגם רק בימי חול...

פורסם

אגב, המחיר נשמע קצת לא הגיוני. אמנם לא רכשנו את אותו הרכב, אבל בכל זאת:

אני רכשתי את שלי ב 40,000 , 4K מתחת ללוי יצחק בזמנו. 38,000 נשמע קצת פישי.

הייתי מציע לבדוק את האוטו בעשרים עיניים,

ומצטרף להצעות לבדוק את הגרסה בעלת נפח המנוע בגדול יותר. לא התנסיתי ב 1.1 , אבל באופן כללי,

אם מכונית קטנה, אם כבר אוטומט, אז לך על מנוע טיפ-טיפה יותר חזק. יד 2 עמוסים ברכבים האלו,

יש היצע, וגם יש מקום לקצת מיקוח.

פורסם
תגדיר חלשה? מה העקרון של רכב מיני?

אני מזכיר שהרכב לא הולך לנסוע יותר מ15-20 ק"מ ביום וגם רק בימי חול...

העיקרון של רכב מיני זה לקבל רכב מאוד חסכוני,לכן ידני או רובוטי. אז נכון,לך זה לא ישפיע כי אתה נוסע לאט,אבל עדיין יש את המכה,לא הייתה שם מכה קלה של כיפוף פגוש...

פורסם
אגב, המחיר נשמע קצת לא הגיוני. אמנם לא רכשנו את אותו הרכב, אבל בכל זאת:

אני רכשתי את שלי ב 40,000 , 4K מתחת ללוי יצחק בזמנו. 38,000 נשמע קצת פישי.

הייתי מציע לבדוק את האוטו בעשרים עיניים,

ומצטרף להצעות לבדוק את הגרסה בעלת נפח המנוע בגדול יותר. לא התנסיתי ב 1.1 , אבל באופן כללי,

אם מכונית קטנה, אם כבר אוטומט, אז לך על מנוע טיפ-טיפה יותר חזק. יד 2 עמוסים ברכבים האלו,

יש היצע, וגם יש מקום לקצת מיקוח.

הכיוון להכניס את הרכב למכון בדיקה מורשה ולקבל את כל המידע הרלוונטי.

חשוב לציין שהתקציב שלי מאוד מוגבל, 35K ומכיוון שאמרתי אולי זה מציאה אני ארשה לעצמי להוסיף קצת יותר.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אז לאחר בדיקה מול מוסך יונדאי, הרכב עבר תאונה די קשה מאחורה, הוחלף כנף ובוצעו עוד כמה תיקונים (אבל אין פגיעה בשלדה).

זאת הסיבה גם שבמקום מחירון של 60,500 (משוקלל של יצחק לוי) המוכר מוכן למכור ב38000.

מה דעתכם שווה?

יש פה הורדה של 30 אחוז בערך ממחירון הרכב...

פורסם

החלפת כנף מאחור זה פגיעה בשלדה.

הכנף האחורית היא חלק משלדת הרכב ותיקון שהצריך חיתוך וריתוך בכנף האחורית הוא מה שנקרא בשפת העם "שאסי".

תיקון כזה גם פוגע בחוזק המבני של שלדת הרכב, לשיקולך.

המחיר סופר נמוך, גם לרכב אחרי תאונת שלדה.

פורסם
נשמע מאוד אטרקטיבי על אף הפגיעות...אבל זה בתנאי שאתה מבין שכשתרצה למכור ישחטו אותך לגמרי במחיר.

הכיוון להחזיק ברכב לפחות 5-6 שנים, זה רכב שני במשפחה ואין בו שימוש רב.

בנוגע למכירה בעתיד אני מבין את העניין.

בכל מקרה הרכב יילקח לבדיקה ביום רביעי.

• תוכן חדש...