Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על מה יתבסס המחירון? על דיווחי מכירה וקנייה של חברי הפורום.

כמובן שהנקודה העיקרית היא אמינות חברי הפורום, והפיתרון הראשון שצץ לראש הוא אפשרות להגביל את הכתיבה בשירשור/מחירון לחברי פורום מוכרים ואמינים, לפי שיקול דעת ההנהלה.

מה דעתכם? על הרעיון בכלל?

פורסם

הכוונה היתה למחירי קנייה ומכירה של מכוניות :-)

אני כנראה אמכור מחר את הרכב שלי (מיצובישי גאלאנט) לאדם שנראה רציני - את מחיר המכירה אציין לאחר המכירה.

מה שכן - בסוף 2010 קניתי אותו ב27K.

פורסם

כמו שאמרתי - זו באמת הנקודה הבעייתית. אימות הנתונים.

אני יוצא מנקודת הנחה שיוזרים ותיקים ומוכרים בפורום לא יטרילו סתם, ואילו יוזרים שאינם מסווגים בוודאות ככאלה- במידה ויוכלו לספק ראייה כלשהי[צילום של חוזה הקנייה/מכירה לדוג'] יזכו לפרסם את סטטוסם גם.

מלבד זה - כמובן שהמחירון הזה לא מחייב אף אחד.

עצם הרעיון הגיע מזה שלדעתי זה נחמד אם יהיה שירשור ייעודי שכזה לדיווחי קנייה מכירה + הסכומים, ככה שמי שיחפש בו יוכל לקבל סוג של הערכה למה המצב באמת בשטח, בלי להסתמך על מחירון שרירותי אחד.

זה גם לא עולה כלום, פה כל מה שנדרש הוא שיתוף פעולה מצד היוזרים, לא נראה לי שתהיה בעיה בקטע הזה.

פורסם

אני אגיד לך מה הבעיה בהצעה שלך-

היא תיהיה תקפה לפורום בלבד, כלומר בחור x מהפורום שמפרסם את מכוניתו למכירה לא יוכל להשתמש בנתונים פה כקלף מיקוח עם מישהו שלא מחובר ל״קהילה״ של הפורום.

למה?

כי בהרבה מקרים חברי הפורום פה אוהבי מכוניות וכפועל יוצא פדנטים בטיפול ברכבים שלהם עם טיפולים יזומים וכו׳ ולכן במעמד המכירה עשויים לדרוש מעל המקובל בשוק.

אני כחבר בפורום יכול להעריך את הפנדטיות והתחזוקה המונעת ומוכן לשלם על זה יותר אבל אם אותו בחור x ינסה למכור את רכבו לאבא שלי הוא יגיד לו בפשטות שמעניין לו את הבי*ה שהוא אדיוט ומתקן דברים תקינים ושופך את כספו לחינם, ולא ממש יעניין אותו שרכב דומה של חבר פורום אחר נמכר בדיוק באותו מחיר שמציע לו אדון x.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ובכל זאת, אתה לא חושב שזהו עוד מדד של מידע שיוכל לתרום במעמד הקנייה/מכירה, גם אם רק לחברי הפורום?

פורסם

אני אגיד לך משהו שלעיתים אני ״נאלץ״ לומר ללקוחות שלי:

לא מעניין אותי מה אחרים מוכרים.

יכול להיות ש-x לחוץ בכסף ולכן ימכור את הרכב שלו במחיר נמוך, יכול להיות שבקצה השני של הסקאלה הבחור ״יושב טוב״ ולכן מוכן למכור לראשון שיפתח את הפה, העיקר להפטר מה״מטרד״.

שלא תבין אותי לא נכון, אני חושב שזה רעיון מקורי ויפה, אני רק לא חושב שהוא יתן אינדיקציה אמיתית לשוק הרכב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אז מבין שגם אצלך אין יותר מדי עניין כרגע מחוץ לפורום. :lol:

אבל בשמחה. בבסיסו זה עדיין נראה לי רעיון טוב, אבל זה כל מה שזה - הבסיס.

הצעות ורעיונות יתקבלו בברכה- איך לדעתך אפשר להפוך את הרעיון הזה למשהו יותר שימושי?

• תוכן חדש...