Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הקליפ האחרון שהוא עשה אני בטוח שהתווספו לו כמה סווירלים לרכב :lol:

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

חוץ מהקטע של השטיפה עם המכונה - לא הייתי מתנגד לכזה טיפול.. ואם הוא רוצה דיטיילינג - עליי. רק שיביא את הבחורה :lol:

פורסם

מצאתי מתחרה לדיטיילרית שלנו

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
בסך הכל דפק מרצדס צנועה של שלוש מאות אלף שקל... אה והשיר מזעזע, לצערנו נשמע אותו הרבה

תתפלא אבל הרכב שווה פחות מ300 אלף הרבה פחות כמעט כמו המשפחתומטית החדשה של השכנים :-)

פורסם

השיר לא רע, אל תגזימו, כחובב מזרחית זה לא בדיוק מזרחי אבל זה שיר קליל וחמוד.

עם בחורה כמו שיר היה צריך להמשיך 10 דקות קליפ...

אתם מודעים לכך שהיה לו X6 לבן שעולה קצת יותר מחצי מיליון, לא?

מה הוא ירד למרסדס ב300 אלף שקל? נו, אל תגידו שזמר מזרחי לא יכול להיות צנוע!:D/

פורסם
למה היא לא שטפה בשיטת שתי הדליים??

למה היא לא שטופה בשיטת 2 הדליים??

זאת שיר אלמליח, ארוסתו של שחקן הכדורגל אלרועי כהן (אני חובב כדורגל..).

בחיים היא הרבה פחות יפה, היא פשוט פוטוגנית ברמות אחרות.

בקשר לשיר, אין לי שום בעיה עם מזרחית, יש לי כמה דיסקים מזרחיים ברכב בין הרוק60-70'S,העברית והרגאיי, אבל מזרחית אמיתית ולא הטמטום הזה.

עד לאן עוד יגיעו עם המלל המטומטם הזה?? שיר חתונות טיפוסי.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...