Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שישי האחרון ניגשתי עם הרכב(קמארו) לחשמלאי באיזור עבודתי ע"מ למלות גז במזגן, לאחר המילוי המזגן קירר היטב ונסעתי לדרכי(מרחק של 10 דקות)וכיביתי את הרכב,היום בבוקר אני ניגש לרכב וכבר בעת סיבוב מתג ההצתה/סוויץ אני שומע את המאוורר של הרדיאטור/מזגן(יש רק מאוורר אחד ראשי)פועל והרכב מסרב להניע,לייתר דיוק המתח במצבר ירד כל כך עד אשר לא היה למצבר כוח בכלל לסובב את הסטרטר ורק נשמע "תיק".

יש לציין שלפניי כן המאוורר מזגן/רדיאטור מעולם לא עבד באופן קבוע מיד בעת פתיחת הסוויץ.

הייתכן קשר ישיר בין מילוי הגז במערכת המיזוג לבין זה שעכשיו המאוורר נכנס לעבודה מיד כשאני פותח סוויץ?

כשהסוויץ סגור המאוורר כבה(בדקתי את זה) אז למה למעשה המצבר התרוקן לי כמעט לחלוטין ללא יכולת התנעה בכלל?

פורסם

לפי תיאור התקלה יתכן מאוד כי החיישן טמפ' נוזל קירור מנותק/תקול ולכן איך מצליח להתניע(יש סטרטר והמנוע לא מניע) ולכן המאוורר נכנס לפעולה ב"מצב חירום".

אין קשר למילוי הגז במזגן, אך יתכן שבזמן חיבור הצינורות מילוי גז התנתק קונקטור, של חיישן כלשהו.

פורסם

כרגע בכלל אין סטרטר,כלומר מתח המצבר כל כך נמוך שאפילו אין ניסיון התנעה, בעת סיבוב מתג ההתנעה זה מרגיש ממש כמו סטרטר תפוס הדרוש שיפוץ, שומעים רק "תיק" אחד וזהו וע"מ להניע את הרכב צריך לחבר כבליי עזר .

החיישן טמפרטורת נוזל קירור תקין(לפחות היה עד למילוי הגז ביום שישי) ומחובר היטב.

פורסם

מה עוד יכולה להיות הסיבה לכך שפתאום דווקא אחריי שמילאתי גז במזגן המאוורר מנוע עובד קבוע מיד עם פתיחת מתג ההצתה/סווי'ץ ואם הרכב לא מונע מספר ימים רצופים המצבר מתרוקן כמעט לחלוטין לא יכולת לסובב אפילו את הסטרטר?

• תוכן חדש...