Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי היום בדיקה לרכב מפרטי שנשבע לי שהרכב אינו עבר תאונת שלדה.

מסתבר שכן..

האם עשיתי בשכל שלא קניתי את הרכב? התוצאות שלו היו כל כך גרועות?

העלתי עם מחיקת פרטים מזהים טיפה

nhmzzadnzizt.jpeg

asafdr.jpg

פורסם

לפי המסמך נראה שהרכב עבר תאונה לא קלה.

רכב שעבר תאונה שפגעה בשילדה יש תמחור משלו הנמוך מאוד ממחיר השוק.

S2000

פורסם

לפי הדו"ח רכב עבר תאונה קשה מאוד. אין טעם לקנות אותו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פרסם גם מספר רכב,

חבל על הכסף שהאנשים יוציאו על הבדיקה כשהבחור טוען שהרכב נקי.

אם יש לך מכתב שהוא התחייב על זה תדרוש את הכסף בחזרה \ תאיים תביעה

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

מס' הרכב מופיע על טופס הבדיקה 10-947-68

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לפי מה שנראה הרכב עבר תאונה חזיתית ואיכות התיקון גם לא בשמיים.

יכול להיות שהמוכר הטעה בתום לב-נראה כאילו נשבר הבאמפר וכמה פלסטיקים והוא פשוט חשב שאין שלדה

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
לפי המסמך נראה שהרכב עבר תאונה לא קלה.

רכב שעבר תאונה שפגעה בשילדה יש תמחור משלו הנמוך מאוד ממחיר השוק.

נראה כמו רכב של מישהו שלא שמר מרחק ופגע במכונית אחרת, בכל תאונה מהסוג הזה יחליפו את החלקים האלה לא?

פורסם

את החלקים כן אבל לא יבצעו ריתוכים לשלדה. זה מעיד שהתאונה לא הייתה סתם "נשיקה" כמו שאתה מתאר.

לפותח השרשור, להבא, כדי לחסוך לך זריקה לפח של 500 ש"ח. אם הבעלים כ"כ הטוח שלרכב אין תאונות אז תחתים אותו על מסמך שבו הוא מתחייב שבבדיקה לא יופיעו סעיפים תחת משמעות בינונית או גבוהה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...