Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אמן לא מגיע וחברת ההפקות מזלזלת בלקוחותיה אז מה הטעם בלהזמין שם עוד פעם?

להחרים אותם.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
עזוב את דמיטרי ווגאס, מה עם תרגיל הגז המדמיע של המשטרה ביום השני? פשוט בזיון...

חברים שלי באמת טענו שהפנים שלהם שורפות ולי רק יצא אפצ'י, ידידה שלי גם אמרה משהו על גז מדמיע אבל חשבתי לעצמי שהיא סתם חיה בסרט- מה קרה בדיוק? פרטים? :shock:

להחרים אותם.

לא מדובר באותה הפקה לשמחתנו :D

פורסם

להחרים אותם.

זה לא שיש לך יותר מדיי מבחר בארץ בקושי 2-3 אירועים כאלו שבאמת שווים משהו.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

n i r

לי מוריד מאוד מהאומן שזו הצורה שבארץ מייחצנים אותו. זה לא שווה כמה כיף לי לשמוע אותו באמצע רכיבה, ואם אני משלם הרבה כסף להופעה וזה היחס אז עדיך להשאיר את האומן באייפוד :wink:

גם מספר האירועים המועט, וגם מעט יחצנים מצב כזה זה פשוט קרטל.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אמנים ביטלו מבטלים ויבטלו אירועים בחו"ל וגם בארץ, בגלל שיש להם ביקוש מטורף הם מרשים לעצמם לשים ז**.

לגבי ה"תרגיל המסריח של ההפקה" אכן ידעו שיש סיכוי שניקי רומרו יבריז אבל הם חיכו לרגע האחרון מכיוון שהיה עדיין סיכוי שהוא יגיע לנגן, בזמן הזה הם הכינו plan b שזה פיצוי הולם ואפילו יותר מניקי רומרו.

אנשים שלא רצו להגיע יכלו להחזיר את הכרטיס ליחצן\משרד כרטיסים שממנו הם קנו וכספם היה מוחזר להם במלואו. במקום להגיד שאפו להפקה שלא הייתה ראש קטן אתם מגדפים אותה. הקהל הישראלי בעייתי נקודה מה שלא יעשו בשבילו הוא יתלונן ויחשוב שרוצים לדפוק אותו. אבל זה הטבע שלנו אין מה לעשות.

לגבי ארמין , הולך להיות מדהים!!

פורסם

סליחה אבל הקהל הישראלי הוא ממש לא הבעייה כאן, ניקי רומרו הודיע שבועיים מראש שהוא -לא- מתכוון להגיע וזו גם הסיבה שהם הצליחו להביא מחליף ברמתו של ליידבק לוק, ושכנעו גם את דימיטרי ולייק מייק להשאר עוד ערב אחד. בסופו של יום היה באמת מדהים אבל אם אני כועס על חוסר השקיפות של ההפקה שהודיעה רק בצהרי היום של המסיבה שניקי רומרו לא מגיע (למרות שהם קיבלו את ביטולו כבר שבועיים מראש!) - זאת זכותי המלאה. ולא, לא היה סיכוי שניקי רומרו יחליט להגיע ברגע האחרון, הוא הודיע להם שהוא תשוש, שהוא מתנצל ושהוא לא מתכוון להגיע.

פורסם

כשארמין בשטח כל המדינה במתח!! :twisted:

מגיע עם חבר'ה לאילת לסופ"ש רק כדי לראות את ארמין, מעריץ שרוף שלו. אירוע השנה מבחינתי :-)

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

• תוכן חדש...