Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לאבא שלי בעיה מעצבנת, לא יודע מאיפה אבל הבנתי שזו בעיית רבים, המיספר הנ"ל מפציף בהודעות כל יום וממלא את הזיכרון, פניה לחברת הסלולר לא עוזרת כי הם רק יכולים לחסום את כל הSMS ולא מס' בודד, אני מישתגע למה אי אפשר לטפל במטרידים שכאלה?? חוק הספאם לא רלוונטי כי לא מנסים לימכור לך בהודעה, לכן ממשיכים לחטוף הודעות מטופשות מהם!

עזרה תיתקבל בברכה,

ואין לאבי מכשיר חכם זה מכשיר צדפה ישן של סמסונג.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מה נושא תכן ההודעות?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

משהו בסגנון של תניח תפילין, האור וכו'

אנחנו אנשים מסורתיים אבל זה פשוט מיטרד להיות מופצץ כל הזמן בספאם הזה בלי דרך להיתגונן.

מצאתי גם ברשת:

http://old.holesinthenet.co.il/archives/60001

זה באמת מאז ועד היום רק סובלים.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

תגיש תלונה במשטרה, שמטרידים אותך מהמספר הזה.

תן להם לטפל בזה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

LOL מה נראה לך שהוא בסינגפור?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

סלבה, תזכיר לי לחבוט בך בפעם הבאה שניפגש.

המשטרה צריכה לחקור. היא אמורה לאתר את בעל הקו ולזמן אותו לחקירה. תטריד אותם עד שיעשו את זה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה על העזרה, מקווה שיהיה טוב.

יש מצב אולי הפיתרון הכי פשוט יהיה חסימת קבלת SMS לגמרי, גם ככה הוא לא מישתמש בזה .

פשוט חשבתי בהתחלה שחברת הסלולר יכולה לעזור ומאוד מוזר לי שאין להם יכולת לחסות מס' שהוא מהווה מיטרד לכל הארץ- שר התיקשורת חייב לחוקק חוק הנוגע למטרידים שכאלה והחובה של חברות הסלולר להגן על הלקוחות שלה מפניהן.

מקווה בשבילכם שאף אחד מיקם בטעות לא יפול למאגר ההפצה של המיס' הנ"ל ומקביליו(כבר כעת יש מס' חדשים עם אותם ההודעות)

אני אעדכן אם יהיה משהו חדש- תודה לכולם!

פורסם

לי זה גם קורה.

גם מתקשרים אלי לפעמים.

לא פתחתי שרשור מחוסר זמן.

הם מנסים לשכנע לתרום לקברי צדיקים או לקנות ברכות כלשהן, או לתת ברכה לזיון טוב (סליחה, זיווג מוצלח.)

פורסם

איך שאני מכיר את זה, אפשר לחסום רק ברמת המכשיר.

אם במכשיר אין אופציה לזה (כמו במכשירים עם סימביאן או אנדרואיד, שבהם ניתן להתקין אפליקציה, לא יודע לגבי ios), אז אין, המפעילות לא עושות את זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חיפוש קצר בגוגל מעלה בעייה מוכרת.

המספר בבעלות חברת מירס (כלומר שהיא ספקית הקו)

שווה לנסות להתלונן שהמספר הזה מטריד אותך

http://www.mirs.co.il/177-he/Mirs.aspx

למשל אתר שמסביר על עוד מספרים מטרידים .

http://absentanswerer.blogspot.co.il/2012/01/blog-post_12.html

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

• תוכן חדש...