Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא תיארתי לעצמי שטיפול קטן ברכב באחריות, במוסך מורשה יבואן, יהפוך לכזה סיוט.

 

קבעתי טיפול קטן במוסך מורשה צ'מפיון מוכר באזור המרכז, השעה שנקבעה עשר וחצי בבוקר.

מגיע למוסך בזמן, וקולט שאין כמעט מקום להכנס. אחרי בערך 10 דקות יועץ שרות מקבל אותי, רושם בדיוק את מה שאני רוצה:

טיפול, שמן 5-30 ובדיקה של ידית אחיזה במושב אחורי, ושואל אם אני צריך מונית. אני מעדיף לחכות.

עוברת שעה שאני בחדר המתנה, יוצא החוצה והרכב חונה. המוסך עדיין מפוצץ רכבים וכל הליפטים תפוסים.

נכנס ליועץ שרות ושואל מה הטעם בקביעת שעת הגעה למוסך. הוא מסביר לי, שהשעה רק אומרת שחייבים לקבל אותי באותו יום ולא יותר.

אה, הכל ברור עכשיו. אני כועס ואומר אני הולך וחוזר מחר ב 7 בבוקר, אני רוצה להיות ראשון שנכנס לטיפול. בסדר, אין בעיה.

 

מגיע יום למחרת ב6וחצי בבוקר (או להגיע מוקדם, או להתקע בפקקים), ואכן ב 7 וקצת הרכב ממוקם בכבוד על ליפט. הדף עם ההוראות טיפול, יושב על הדאש עוד מאתמול. "תענוג" .

אני בחדר המתנה וקולט את הרכב מורם לניקוז שמן, וכעבור זמן קצר גם מורד. תופס את היועץ שרות בחוץ ומבקש ממנו לוודא שהמכונאי ממלא את השמן שביקשתי. כעבור זמן קצר, שוב הרכב מורם ושמן מתנקז..."הכל בסדר, המכונאי לא שם לב בטופס. הוא מחליף את השמן". נהדר. טוב שנשארתי במוסך. הפעם אני מוודא שהמיכל שמן שהוא הביא זה מה שרציתי, ואכן כך.

לאחר זמן מה, הרכב נעלם לכיוון החשמלאי לעדכון מחשב כלשהוא. אחרי כמה זמן, אני מקבל עדכון מהיועץ שרות שצריך להזמין את הידית מאחורה כי אי אפשר לתקן אותה והיא תגיע רק ב 3 ואם אני רוצה לחכות. אני אומר שכן ומוסיף שהרכב מרגיש לי לא יציב במהירויות גבוהות ואם אפשר לבדוק את זה. היועץ אומר לי שיצאו עם הרכב לנסיעה לבדוק את העניין.

בנקודה הזו, אני מוסיף שזו הייתה טעות שלי לציין את הבעיה , רק בשלב הזה ולא בבוקר. אבל בבוקר כבר היה טופס מוכן ברכב עם ההוראות טיפול, מיום לפני.

 

הזמן עובר, השעה מתקרבת ל 11 וחצי

אני מקבל עדכון שיש סטייה קטנה בהיגוי ולא כל כך משמעותית ואם אני רוצה לעשות כיוון פרונט. מכיוון שבכל מקרה אני מחכה לידית,

אני מבקש שיעשו גם את הכיוון פרונט.

באזור אחת בצהריים, מספרים לי שיצא שליח להביא את הידית (אם אתם מוציאים שליח, למה רק עכשיו?!) .

14:09 . זו השעה שיצאה החשבונית, כמה דקות אחרי שהיועץ סיפר לי שהביאו ידית לא מתאימה, וזו הייתה טעות במחסן חלפים או איפשהוא שהיה רשום שיש ידית במלאי.

 

מה נשאר לי לעשות? לחכות לידית, לבקש שיורידו את המדבקות של המוסך שהודבקו ללא הסכמתי (החשמלאי הנחמד הוריד אחת מאחורה אחרי שביקשתי) ולשלם מחיר הזוי של מוסך מורשה. הציעו לי 7% הנחה על ההמתנה הארוכה אבל היה לי שובר הנחה שקיבלתי בטיפול שעבר וכמובן זה לא הולך ביחד.

 

אסכם ב

you do the math

:-/

 

  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא יודע לאן זה יתקדם עם המוסכים האלה :x

בכל אופן טוב שחיכית ליד האוטו, כך לפחות קיבלת את השמן שרצית

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

 

FRANCE

פורסם

אני יודע דבר אחד לגבי המוסכים המורשים.

אני מגיע ב7 ויודע שזה יום שלם אפילו למשהו קטן.

לעומת זאת שאני הולך לעשות החלפת שמן+פילטרים במוסך ליד הבית, תוך פחות משעה אני בחוץ אם אני מגיע ב8 בבוקר.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

זו הבעיה בתקופת האחריות,שצריך להישתגע במוסך יבואן.

יש לי רכב ישן ופעם ראשונה נסעתי למוסך יבואן מרכזי על מנת לבצע טיפול.אחרי שחיכיתי 7 שעות לסיום טיפול רגיל,אמרתי תודה וזו הפעם הראשונה והאחרונה שאני מטפל אצלכם.פשוט סיוט:-(

לא מכניסים ראש בריא למיטה חולה.

פורסם

זה לא חייב להיות ככה! ברכב הקודם שלי, תוצרת הונדה

הייתי הולך הולך למוסך מורשה יבואן בשעה שנקבעה לי, תוך 10 דקות הרכב היה על ליפט.

תוך שעה-שעתיים הייתי בחוץ + שרות מעולה ואישי. וגם הרגשתי בנוח לעמוד ליד הרכב.

 

פורסם
זה לא חייב להיות ככה! ברכב הקודם שלי, תוצרת הונדה

הייתי הולך הולך למוסך מורשה יבואן בשעה שנקבעה לי, תוך 10 דקות הרכב היה על ליפט.

תוך שעה-שעתיים הייתי בחוץ + שרות מעולה ואישי. וגם הרגשתי בנוח לעמוד ליד הרכב.

 

 

גם אני חוויתי פעמיים שירות מצויין במוסך מורשה של הונדה (המרכז שירות בראשל״צ), טיפלו ברכב של אבא שלי בזריזות ויעילות, היו מאוד אדיבים והיועץ שירות הפתיעה אותנו כשקרא לבחור ממחלקת פחחות ושלח אותו עם פחית צבע ומכחול לעבור על כל השריטות ברכב של אבא שלי (היה להם רכב באותו צבע שעבר צביעה מקומית אז על הדרך פינקו את הרכב של אבא שלי).

 

כשאבא שלי ביקש אם אפשר לעשות משהו בקשר לגומיות אטימה של הדלת שנקרעה בשוגג היועץ שירות מיד התחייב להחליף לו את זה ללא תשלום כמחווה שירותית ברגע שיהיה במלאי.

כמה שבועות לאחר מכן כשאבא שלי כבר שכח את אותה גומיה הוא קיבל שיחת טלפון ממרכז השירות בה התבשר שהגומיה הגיעה והם ממתינים להגעתו (ואכן היא הוחלפה ללא עלות למרות שאבא שלי הודה שהיא נקרעה בשוגג במהלך העברת רהיט).

 

בהחלט אפשר לעשות דברים אחרת, הכל שאלה של רצון.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

 

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כלל אצבע במוסכים (ובאופן כללי), אם אתה לא רוצה להתקע בתור עם אנשים, תגיע מוקדם. כל טיפול שאני עושה במוסך, אני כבר ב 7:30 בבוקר כבר מתייצב.

 

פורסם
אני יודע דבר אחד לגבי המוסכים המורשים.

אני מגיע ב7 ויודע שזה יום שלם אפילו למשהו קטן.

 

לא תמיד זה ככה.

 

בסוף חודש שעבר,ה29 למרץ,הייתי בטיפול קטן שנקבע לפני כן (מורשה צ'מפיון פתח תקווה)

 

ב07:30 הגעתי למוסך,ישר ליועץ שירות,ב07:45 הרכב כבר על הליפט (כשאני מתבונן מקרוב,חדרי המתנה לא בשבילי)

 

ב08:20 כבר שילמתי ויצאתי לכיוון דרום :)

 

אין מה לעשות,במקרה של המוסכים האלה אם אתה לא מנג'ס ואוט' סומך על כולם - הפ33ה בדרך.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

התופעה הזאת קרתה לי במוסכים שונים של מבחר יבואנים ויצרנים.

הכלל מבחינתי הוא: טיפול לוקח יום שלם, גם אם הוא קטן.

המקרים הנדירים שזה לוקח פחות מיום נחשבים בעיני לבונוס.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

 

פורסם

טוב כנראה שזה הכול שאלה של איזה מוסך אתה נופל.

אצלי בUMI אין מצב שאני יוצא לפני שעה 4 אפילו על משהו לא גדול ומסובך.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אני אף פעם לא מחכה. מונית לעבודה ומונית חזרה. נכון שה"פינוק" הזה בעצם מגולם בחשבונית, אבל אם כבר הוא ממילא מגולם, אז אני עושה בו שימוש. נכון הוא, שאני לא מאלה שעומדים ליד הרכב...

 

על כל פנים, למה לא לחלוק עימנו את סוג הרכב ושם המוסך?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ראשית אקדים ואומר שאני לא סנגור שלהם.

 

אבל, כמוך יש עוד 20 ישראלים שיושבים למוסך על הראש, כולם רוצים לצאת מוקדם, כולם "רק" טיפול קטן, אבל אוי ואבוי אם

חלילה יהיה משהו שלא עשו והיה צריך או חלילה אפילו גרמו נזק, וכן אשמח לראות ולהבין ממך: האם אמרו לך מתי הרכב יהיה בחוץ?

כי אם אמרו לך "עד 10:30...וכו'..." אז לא עמדו במילה שלהם ולא תקין. אבל אם לא אמרו לך שעת יציאה מדוייקת, אז על מה בדיוק אתה בא בטענות?

 

כי לא זכור לי שבאת בטענות, או להיפך, שרשמת איזה שירות מדהים קיבלת, ששכחת "רק לציין" כי הרכב רועד או לא יציב המהירות גבוהה. אולי המוסך היה צריך לאמר לך:" אדוני תיאמת טיפול בלבד, א,ב,ג בלבד...יש עוד תקלות? זה כבר משהו אחר ותשאיר את האוטו פה עד מחר.." נכון? זה לגיטימי להזכר באמצע הטיפול בעוד דברים ולצפות שיטפלו בהכל.

היי, תאר לעצמך מצב מצחיק משהו, יש מצב שהטיפול התאחר כי עוד 10 אנשים אחרים, בדיוק כמוך, נזכרו בעוד תקלות והמוסך הבטיח לא לאכזב אותם ולבדוק?

 

וכן, שליח כנראה יוצא בשעות מסויימות, או שיש מס' חלפים שצריך להביא. מה חשבת שעל כל פסיק שחסר מוציאים שליח באותו רגע?

וכן יכולה להיות גם טעות בהזמנה (שוב, לא מצדיק, אבל יכול לקרות).

 

ובסוף קיבלת הנחה נחמדה שאף אחד לא חייב לך. אבל אתה בוחר לזלזל בה.

 

אז בגדול נכון שמוסך מורשה או מרכזי זאת עיר שלמה, ואתה משלם יקר על חדרי ההמתנה ועל הקפה, ועל החיוך של הפקידה,

אבל במבחן האדם הסביר שמכניסים רכב למוסך, זה בד"כ לוקח זמן ומחכים לטלפון, ודואגים לסידור אחר ליום הטיפול מבחינת תחבורה.

 

לי כל השרשור הזה נשמע כמו אוי אוי אוי.....

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

shugiflex, אתה אמיתי?

למה שהחלפת שמן, פילטר ומסנן אוויר וכו', תבזבז לך יום עבודה שלם?

כל עוד אין תקלה ברכב שדורשת טיפול מעמיק, טיפול סטנדרטי זה משהו שאתה מבצע בבוקר על הדרך לעבודה לא יותר מחצי שעה/שעה.

גם להגיע למוסך מורשה ולשלם פי כמה וכמה (ולרוב על שמנים נחותים מאשר מה שהיית רוכש לבד לרכב שלך) וגם לבזבז יום עבודה?

תרכוש פילטרים מקוריים ושמן איכותי סינטטי מלא, ותיגש לכל מוסך רגיל(מורשה משרד התחבורה) ותבצע החלפה צ'יק צ'ק.

לפי החוק כל עוד אתה מטפל במוסך עם רישוי משרד התחבורה, אחריות היבואן נשמרת.

 

בברכה,

ניר.


×
×
  • תוכן חדש...