Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להגיע לאירוע בים המלח מהמרכז/צפון למשך כל היומיים ואני צריך מקום לינה סביר הממוקם בסמוך למקום ,אשמח להמלצות על מקומות נחמדים באיזור.

תודה מראש והמשך יום נעים לכולם.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

יש לך את מתחם המלונות בעין בוקק, עשרות מלונות בכל טווח המחירים רק קח בחשבון שזהו חול המועד ולכן המחירים עולים.

מעבר לזה יש לך את אכסנית עין גדי מקום שיכול לספק לך מיטה נוחה ומקלחת טובה שניהם במרחק 15 ק"מ מהמנחת בכיוונים מנוגדים.

לדעתי יש גם במצדה בית הארחה, אבל אני לא מכיר אותו רק ראיתי במפה.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
יש לך את מתחם המלונות בעין בוקק, עשרות מלונות בכל טווח המחירים רק קח בחשבון שזהו חול המועד ולכן המחירים עולים.

מעבר לזה יש לך את אכסנית עין גדי מקום שיכול לספק לך מיטה נוחה ומקלחת טובה שניהם במרחק 15 ק"מ מהמנחת בכיוונים מנוגדים.

לדעתי יש גם במצדה בית הארחה, אבל אני לא מכיר אותו רק ראיתי במפה.

בכל טווח המחירים בפסח ? כולם יקרים.

מה רע באוהל בעונה הזאת ?

פורסם

אכסנית הנוער במצדה מומלצת - אם תצליח לשריין חדר. מנסיון (סוכות 2011).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לך את הצימרים ביישובים הסמוכים, ויש לך גם את בית ההארחה במצוקי דרגות.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...